< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Citroën-PSA bilinmeyen,gizli özellikler (4. sayfa)
-
-
Peki bu özellikler Lexia ile nasıl açılıyor ? Hangi menünün altında ?
-
Konuyu açan Üstâd'a teşekkür ederim.
Forumun böyle kıymetli, mübarek üyeleri kaybetmesi ne kadar acı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Genellikle BSI beyininden açılıp kapatılıyor
-
Cevap için teşekkürler. Kumandadan camları kapatmak istiyorum. Bu da BSI içinde midir ?
Ben de 2003 c3 vardır. Onun herbir şeyini incik incik irdelemiştim. Hatta BSI fabrika ayarlarına getirtip, anahtar kodlaması ve bazı diğer ayarları yapmıştım. Ama bu yeni nesil araç için (c3 aircross) bağladığımda alışık olmadığım bi menü geldi. Diyagnostik değil de onarım vs yazıyor :D Bunlarla ilgili örnek video da bulamadım.
Alışık olduğum lexia menü formatı bu şekilde..
Easy DiagnosticsyoutubeDEMO OF LEXIA 3 DIAGNOSTICS APPLICATIONhttps://www.youtube.com/watch?v=CqqMbj5xPCIAma sizin resim olarak da eklediğiniz sayfa, ben bilgisayarı arabaya bağladığımda benzer sayfa çıkıyor. :)
-
Ben klon lexia ile PSAnın kendi servis programı olan Diagbox kullanıyorum. Önce bir hata tarama yapılır hem araçtaki alt beyinler hem de hata kodları listelenir. Sonra Tele kodlama\Onarım bölümüne girilir. Buradan özellikler açılır kapanır.
Eğer otomobilde bu özellik varsa alttaki fotoğraftaki menüde olması gerekiyor. Programların arayüzü farklı olsa da programlanacak ecu aynı.
Özellik 3. sırada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alphace -- 4 Ekim 2024; 14:31:7 >
-
Bu program f corsa (son 208 ile aynı araç) çalışıyor mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bendeki 9.91 versiyonda Corsa F görünüyor..
-
Benzer sayfaya geldim. Ama parametre ayarlarını değiştiremedim bir türlü..
-
Rica etsem programı nereden bulduğunuzu (ve varsa) araç adaptörünü nereden aldığınızı da yazabilir misiniz?
Ekleme: Diagbox'u buldum sanırsam ama lexia için yardım alabilirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DF2E2E23E -- 6 Ekim 2024; 11:17:19 > -
Alalı 10 sene olmuştur. Yurtdışı, ebay'dan almış olabilirim. Hatırlamıyorum.
Yerel alışveriş sitelerinde var.
-
Önce ok tuşuna bakıp evet hayır seçtikten sonra dişlilerin olduğu düğmeye basıp ecuya komut vereceksiniz.
Galiba kontağı kapatıp yarım 30 sn kadar beklayince komut işleniyor.
Eğer işlem yapmıyorsa elinizdeki Lexia full çip değildir.
3 yıl önce Aliexpressden almıştım.
-
Sizin araç kaç model. Yeni model araçlar, online telekodlama yapılabiliyormuş maalesef. Benimkisi 2021 model c3 aircross.
-
2012 5008
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X