Şimdi Ara

Citroën Saxo 1.5d tavsiye içeri buyrun lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba arkadaşlar. Üniversitede binmek için ucuz ve az yakan bir araç bakıyorum. Aklımda başlıkta olduğu gibi saxo 1.5d var. Dizel 57 hp 94 nm tork lu araç. Oldukça güçsüz ama performası onemsemedigim için çok sorun teşkil etmiyor ve universiteyi kazandığım şehir düz yollara sahip. Benim için az yakması ve çok masraf acmamasi önemli. Sizce bu aracı almalı mıyım? Çok arıza açar mı? Kullanan ve kullanmış abilerimden yardım bekliyorum. Herkese teşekkür ederim. Hayırlı geceler

• Bütçe ne kadar?
  • falcon86 kullanıcısına yanıt
    Max 17 bin tl
  • Corsa tek kapı 1.7 dti'lara baksana?
  • Atmoaferik motor ama sonuçta eski araç işi belli olmaz.
  • Tüplü 106 xr al yakıtı koklar masraf çıkarmaz. O yaşta dizel araç sıkıntı çıkarmaya gebe her türlü.
  • falcon86 kullanıcısına yanıt
    Corsa 1.7 dti ler çok hirpalaniyor kara duman atıyor. Kullananlar hep yazılımlı egzoz spor yay vs. O yüzden düşünmüyorum. Yine de tesekkur ederim abi.
  • defansın bel kemiği kullanıcısına yanıt
    İyi olabilir ama babam tüplü araç almamı istemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurranger

İyi olabilir ama babam tüplü araç almamı istemiyor.
    o motor yağla bile gider diye duymuştum
  • ozgur_gs_91 O kullanıcısına yanıt
    Turbo olmadigi için sorun çıkarmaz gibi duruyor. Bi de eski Citroën ler çok arıza açmaz sağlam gibi duyumlar da var piyasada. Duymuştum. Ama sonuçta 16 senelik arabalardan bahsediyoruz şahin ne arıza açıyorsa bu da öyle olur herhalde. Ama bildiğim kadarıyla Citroën ve Peugeot araçlar ön düzende çok arıza açıyorlar. Ozellikle 2006 2007 c3 ler.
  • zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    Evet doğru. Aracı yağla bile kullanan vardı. Ama sağlığı için euro dizel firever
  • Accent alınır o bütçede
  • 1.3 palio dizel, o fiyatlara çok temiz olmasada bulunabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhn2355

1.3 palio dizel, o fiyatlara çok temiz olmasada bulunabilir.
    17 bine çok güzel dizel araç alınır az yakan bence o araca bulaşmayın
  • Skoda fabia da olur
  • 1.5 eski nesil dizel bir araba almak yetine 1.5 accent gls lpgli bakabilirsiniz.

Eski nesil dizeller:

1.Beygirleri ve gücü düşüktür.
    2.Çok ses çıkarır.
    3.Parça konusunda baş ağrıtır.
    4.Araba zor satılabilir.Çok uğraştıtır satma konusunda.
    5.Kısa ömürlüdür.

Bu yüzden bu fiyatta hiçbir dizele yönelmemelisiniz.

3 kapılı van tarzı kamyonet ruhsatlı olan araçlar muayene ve vergide baş ağrıtır.Üç kapılı araçlara hususi bile asla yönelmemelisiniz. Çünkü yüksek km çıkabilirler.

O fiyata accent gls al.1.5 16 valflik motoru baş ağırtmaz ve lpg ile kullanıldığında gayet iyi değerler verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Audi383848 -- 16 Eylül 2016; 0:48:51 >
  • Atmosferik dizel motora sahip riske girmeye değmez ama motor herşeyi yakar lakin gitmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Audi383848

1.5 eski nesil dizel bir araba almak yetine 1.5 accent gls lpgli bakabilirsiniz.

Eski nesil dizeller:

1.Beygirleri ve gücü düşüktür.
    2.Çok ses çıkarır.
    3.Parça konusunda baş ağrıtır.
    4.Araba zor satılabilir.Çok uğraştıtır satma konusunda.
    5.Kısa ömürlüdür.

Bu yüzden bu fiyatta hiçbir dizele yönelmemelisiniz.

3 kapılı van tarzı kamyonet ruhsatlı olan araçlar muayene ve vergide baş ağrıtır.Üç kapılı araçlara hususi bile asla yönelmemelisiniz. Çünkü yüksek km çıkabilirler.

O fiyata accent gls al.1.5 16 valflik motoru baş ağırtmaz ve lpg ile kullanıldığında gayet iyi değerler verir.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-temiz-klimali-338369554/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2007-model-dizel-klimali-4-kapi-333982037/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-temiz-sorunsuz-fiyati-dustu-favorisne-ekleyenler-icin-son-hafta-332024461/detay

bence saxo yerine bu araç alınabilir. ilanları örnek koydum..

• Evet haklısınız o paralara sanırım palio 1.3 multijet almak daha mantıklı olacak. İlginiz için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurranger -- 16 Eylül 2016; 22:28:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurranger

Evet haklısınız o paralara sanırım palio 1.3 multijet almak daha mantıklı olacak. İlginiz için teşekkürler.

rica ederim. eskiden saxo kullanmış biri olarak bu mesajı yazıyorum. almayın. düşük km lere de aldanmayın saxo da. en az 300-400 bine gelmiştir tamamı..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.