Bildirim
CİTROEN BERLİNGO PEUGEOT PARTNER TEPEE için Navigasyon, DVD,TV,MULTİMEDİA
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
oraya güzel bir double din gömebilirsin.. -
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende yoğun araştırmalardan sonra bir berlingo sahibi oldum çok aramama rağmen aracıma oem multimedya player(doubledin)bulamadım.Aracın bazı özellikleri teyp panelinde olmasından oem olması gerekiyor bu konuda ben de yardımlarınızı istiyorum. -
sonunda buldum ve aldım henüz ürün elime geçmedi yarın kargoya verecekler düşünen arkadaşlar varsa yardımcı olmaya çalışırım
-
Teknik Özellikler
--------------------------------------------------------------------------------
- ISO 2 DIN Size
- Ekran Boyutu: 7 Inch
- Çözünürlük: 800*480 HD
- Dokunmatik Ekran
- Fully Motorized Viewing Angle Adjustment
- Açılır Ön Panel
- Dahili Mikrofon
- Bluetooth Fonksiyonu
- Dahili Navigasyon Sistemi
- USB Port/SD Card Slot
- TV system: PAL/NTSC
- Dahili Amfi FR/FL/RR/RL 4-Channel Audio Output
- 4×65W Surround Stereo
- Geri Vites Kamerası İçin Giriş
- Otomatik Ses Ayarları: POP ROCK CLASS
- Desteklenen Formatlar: MP4/DIVX5.0/AVI/DVD/VCD/MP3/CD/CD-RW/JPEG
- 1*Radyo Anteni Girişi
- 2*TV Anteni Girişi
- 1*GPS Anteni Girişi
- 1*AUX Video/Audio In Port
- RCA Video 1 Output/Video 2 Output/Back Sight Video Input /AUX Video 1 input
- RCA Audio FR/FL/RR/RL /Sub woofer output and AUX Audio R/L Input
- Dual Audio R/L Output Digital Audio Output
- 30 Radyo İstasyonu Hafızası
- İpod İçin Giriş
- Dahili Soğutucu Fan
- Auto-memory Fonksiyonu
- Güç Kaynağı: DC 12V
- Max Working Current: 10A
GPS Fonksiyonu
------------------------------------------------------------------------------
- İşletim Sistemi: Microsoft Windows CE.NET 5.0
- İşlemci: SAMSUNG S3C2412-266MHZ
- SDRAM: 64MB
- MLC FLASH: 2 GB
- Map Storage Mode: MLC FLASH or SD CARD
- Anten: CAIQIN
- GPS Model: M-Star
- Max Channels: 48
- Sensitivity: -159Dbm.
- Cold Start: 38 S
- Warm Start: 32 S
- Hot Start : 1 S
- Max altitude: 18000 M
- Max velocity: 515 m/s
Paket İçeriği
-------------------------------------------------------------------------------
1)7" Dokunmatik 16:9 Geniş Ekran Navigasyon Cihazı
GPS/BLUETOOTH/TV/FM/DVD/CD/MP3/MP4/DIVX
2)Harici Gps Anteni
3)Uzaktan Kumanda
4)2GB Sd Hafıza Kartı
5)Bağlantı Kabloları
6)Bağlantı Vidaları
7)Kullanma Kılavuzu
-
Merhaba;
Bende de berlingo var.Bende bu teyp den taktırmak istiyorum.Yardımcı olabileceğinizi söylemişssiniz.Nereden satın aldınız? Ne kadara aldınız ? Nerede ne kadara taktırdınız? Ve aracın orjinal kumandasıyla, orjinal teypdeki fonksiyonlarla uyumlumudur.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. -
benim 307 ye olur sanıyorum. olurmu?
fiyatı ve nereden temin edilebileceği konusunda yardımcı olursanız sevinirim. -
Selam arkadailar bendee de pevgeot partner var bu cihaz süper uyumlu ama fiyatları biraz uçuk en ucuz 1750 lira eğer daha ucuza bulan olursa lütfen paylaşsıın.. -
Bu arada cihazın markası flyaudiohttp://www.flyaudio.com.tr/?Arac-Navigasyon=Navigasyon-Detayi&Audio-System=53
uygun fiyat bulan paylaşsıın... -
quote:
Orijinalden alıntı: turgay_gfb
Bu arada cihazın markası flyaudiohttp://www.flyaudio.com.tr/?Arac-Navigasyon=Navigasyon-Detayi&Audio-System=53
uygun fiyat bulan paylaşsıın...
burdan alabailirsiniz yerinden
http://www.dhgate.com/6-2-digital-800-rgb-480-gps-bluetooth-car/p-ff8080812b0aa44a012b156544da05ff.html
Wholesale - 6.2'' Digital 800*RGB*480/GPS/Bluetooth Car DVD For PEUGEOT 307/3008(P-001)
-
merhaba arkadaşlar şehir dışında olduğumdan dolayı mesajlarınıza cevap veremedim özürdilerim gittigidiyordan aldım 1500tl berlingo aracıma taktırdım gayet güzel ve hoş durdu sadece allt kısımda çok az aralık kaldı o kadarda göze batmıyor aracıma binen orjinalmi diye soruyor.Elektikçi arkadaşıma taktırdım berlingonun soketine uyumlu değil başka bir soketle işi hallettik.Arkadaşım bendeki cihazın polo transporterlerere tam uyumlu olacağını söyledi onların soketiyle cihazın soketi aynıymış. -
quote:
Orijinalden alıntı: mr.lonely.xx
Merhaba;
Bende de berlingo var.Bende bu teyp den taktırmak istiyorum.Yardımcı olabileceğinizi söylemişssiniz.Nereden satın aldınız? Ne kadara aldınız ? Nerede ne kadara taktırdınız? Ve aracın orjinal kumandasıyla, orjinal teypdeki fonksiyonlarla uyumlumudur.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
merhaba akadaşım cihazı 10 tlye taktırdımelekririkçi arkadaşım olduğundan aracın orjinal kumandasına uyumlu olması için ayrıyetten bir soket olması gerekiyormuş.yol bilgisayarını etkilemedi fonksiyonlar çalışıyor sadece koldan kumanda edemiyorsun gittigiyordan 1500tlye aldım
-
öncelikle merhaba.arkadaşlar bana partner tepee orj.teyp lazım.aracına farklı bir teyip takıpta orjinalini açıkta bulunan varsa ben alabilirim.(bir başka arabanın teybi benim arabama uygun olurmu tam bilmiyorum bilen varsa aydınlatsın lütfen.) -
Arkadaşlar farklı bir ürün alacağımdan dolayı almış olduğum bu ürünü satıyorum ilgilenen arkadaşlara duyrulur. -
lütfen kendisini bilmeyen ve kulaklık almadan kullanmayan forum sakinleri topice yazı yazmasın....
Bu bir 'TEYİT' mesajıdır başka amacı yoktur. -
BENDE KARDEŞ PATNER TEPE VAR YENİ ALDIM ARACIMA KENWOD DDX 7039 TAKTIRDIM AMA NE PARK SENSÖRÜ NEDE KOLDAN SES ÇALIŞIYOR EKRANDAKİ SAATDE AYARLANMIYOR ŞİMDİ BUNLARI ÇALIŞTIRMAK İÇİN YENİ TEYİPMİ ALMAM LAZIM YOKSA CİHAZI VARMI BUNLARI ÇALIŞTIRAN BU KONUDA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM -
gecenlerde bende kendi aracima bu tip teyip almistim (aracim cayenne) bu topic i okuduktan sonra aldigim yere bu urun icin baktim fiyat 400 dolar civari ilgilenenler olursa yardimci olurum -
Evet arkadaşlar tekrar hepinize merhaba!
Ben bu başlıkla mesaj yazdığımda yaklaşık 6-7 ay önceydi ve CİTROEN BERLİNGO aracımı almamıştım.
Aracımı alalı 6 ay oluyor ve gerek iş güçten gerekse biraz ağır almamdan herhangi bir cihaz taktırmadım henüz.
Benim aracım en başta görünen fotoğraftaki konsola sahip.Aracın aynısı bildiğiniz üzere PEUGEOT PARTNER TEPEE modelidir ve her ikisi aynı özelliktedir.
Şimdi gelelim araştırmalarıma:
+ Herşeyden önce aracın orjinal teyp bölümünde 7 ekran Double Din dedikleri cihazı yerleştirmek için çok uygun bir bölüm var.
- Ancak sorun araca birebir uyumlu OEM ürünü tam anlamıyla bulamamış olmam.
Çünkü benim aracımda hem direksiyondan ses ve hem de cep araç kiti bağlantısı düğmeleri olduğundan uyumlu bir cihaz olması gerekiyor.Ben de özellikle cep telefonu ile araçta sık sık konuştuğumdan direksiyon altındaki düğmelere çok alıştım ve eller serbest kullanıyorum sürekli.
Şimdi sorun alacağım cihazın tam olarak uyumlu olarak direksiyondaki tüm işlevleri kullanmama izin vermesi.
Şu ana kadar bulabildiğim ve sürekli karşıma çıkan iki model var:
Birincisi arkadaşında bahsettiği üzerinde Peugeot amblemi bulunan ve resmi sitesinde Flyaudio marka cihaz:
http://www.flyaudio.com.tr/?Arac-Navigasyon=Navigasyon-Detayi&Audio-System=53
İkincisi yine görünüm olarak aynı olan ve ne tuhaftır başka marka Kamasonic bir cihaz:
http://urun.gittigidiyor.com/KAMOSONIC-KS-P03-NAVIGASYON-SISTEMLERI_W0QQidZZ38797825?urun=1066&menu=140&alt=356&aaalt=
Her ikisi de Peugeot 207 ve 307 ler için uyumlu olduklarını iddia ediyorlar bu Citroen Berlingo ve Peugeot Partner için de geçerli olabilir ancak henüz kesin bir teyit alamadım.Kimse kardeşim ben taktırdım tam uyumlu demedi henüz.
O yüzden ben de araştırmalara devam ediyorum.Kafamda Navitech marka cihaz da var.
www.navitech.com.tr
Navitech - Navigasyon, Tablet, Ses ve Görüntü Sistemleri | UNIVERSALhttp://www.navitech.com.tr/products.asp?id=49&pid=497
Bu ürün de garanti ve servis bakımından Türk markası olduğundan güven veriyor ve değerlendirmekte fayda var.
Az önce bir arkadaşın dediği gibi Pioneer veya JVC de taktırabiliriz ancak direksiyondaki kumandalar çalışmadıktan sonra emanet gibi durur herhalde.
Başka fikri olan varsa veya daha derin araştırabilen varsa lütfen belirtsin birbirimize yardımcı olalım arkadaşlar.
-
almış olduğum üründe Wolsvagen amblemi var soketide Wolsvagene uyumlu olarak geldi.Programla bu amblemi değiştirmek mümkün hatta kendi aracınızın resmini bile koymak mümkün. Aracın ne özelliği varsa(bluetooth,yol bilgisayarı vb)bu ürün hepsini karşılıyor.Direksiyondan kumanda edilebilmesi için uyumlu soketin olması şart buda piyasada varmış ama ben Samsun'da bulamadım.Bir abimizde mazda3 aracına uyumlu oem taktırdı aynı şekilde oda soket problemi yaşadı altarnatif olarakta orjinal teybini bagaja montajlattı ve bu şekilde aracın ekranında görünmekte olan saat ve tarih probleminide ortadan kaldırmış oldu.
Bende bu altarnatifi kullanmayı düşünüyorum,aracın tavan kısmındaki rafa olabileceği kanısındayım. -
arkdşlar bnde yeni berlingo aldım ve ses sistemi kurmak istiyorum aracın orjinal teypni kullansam bir sıkıntı olurmu birde orjnl teypn özellklerini bilen birisi paylaşırsa sevinirm şimdiden herkeze tşklr
Benzer içerikler
- araç multimedya tavsiye
- zlink hizmeti kullanılamıyor
- for-x multimedya yorum
- alpine swe 815
- toyota corolla navigasyon aktif etme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X