eckin kardeş ankarada 50 tl olan nerde sferler bana ulaşabilirmisn.ayrıca bide bu arabalarda agırlık kontrol merkezi ve harci hava senssörü nerededdr blen varmı
mrhaba arkadaşlar bu gün itibariyle bende aranıza katılmış bulunmaktayım. bi kaç sorum olacak sizlere. benim aracın arka cam buğu gidericisinin kablolarını kesmişler kasanın dibinden. kablo görünmüyor. buna ek yapabilmek için ne yapabilirim tavandaki döşeme nasıl sökülür? ekstra parça gerektirir mi?
arkadaslar benm bx cok fazla yakyo neden olur.uzun yolda 27 kurus yakyo ona ragmen araba cok hantal 140 a zor bastm.gaz ayarni yaptlar ama anlamadm nedn
quote:
Orijinalden alıntı: hudooo
arkadaslar benm bx cok fazla yakyo neden olur.uzun yolda 27 kurus yakyo ona ragmen araba cok hantal 140 a zor bastm.gaz ayarni yaptlar ama anlamadm nedn
harici hava sensörüne baktır birde..
ona baktrmak istyrm ama kmse bilmyo nerdedr bu parca braz bilgi werirmsn
Valla tam benim sorunumda bu. Benim araç lpg li çok yakıyor anlayan yokmu ne yapacağız? Harici hava sensoru nerede? Bilen varsa bir resim çekip ekleyebilir mi lütfen. 25 i bırak nerdeyse 40 kuruş yakıyor
o kadar yakmasna ragmen cekside dusuk dimi
quote:
Orijinalden alıntı: seckin6161
Valla tam benim sorunumda bu. Benim araç lpg li çok yakıyor anlayan yokmu ne yapacağız? Harici hava sensoru nerede? Bilen varsa bir resim çekip ekleyebilir mi lütfen. 25 i bırak nerdeyse 40 kuruş yakıyor
vallahi kendisiyle bende tanışmadım henüz sadece ismini duydum, ve yakıtta baya etkili olduğunu duydum. zaten aracımı yarın teslim alacam incelediğimde bulursam şu harici hava sensörünü foto çekip koyarım. aşağıdaki yazı 3. sayfadan alıntıdır..
slm .hava sensörü meselesi .: MANİFOLD ÜZERİNDE 5.5CM ÇAPLI bir çıkıntı var hortum burayamı takılıyor .diğer ucuda hava filtresine gidiyor .karbüratöre sıcak hava verip az yaktırıyor ilk çalışmada herhalde .
şu yakıt ve çekme olayını tam bilen ve yardımcı olabilecek kimse yok mudur acaba
Aynen kimse yok sanırım. Kocaeli gibi bir yerde bile anlayan tamirci bulamadım çok yakıyor çekiş gücünü geçtim az yaksa bari. Parça sıkıntısıda var.
benim kırmızı şeytan... maşşallahh
ya bu formda wolfhoca gbi degerli hocalarmz ustalarmz wardi nerde kaldilar kimse girmez oldu
serkan ustayı ara 05343024437 benim herşeyimi o halletti fiyatıda makul arabayı benim kapının önünde tamir etti seyyar tamirci yani
50 liraya çıkması var yenileri 90 120 arası
ben izmitteyim yardımcı olabilirim 0506 778 83 98
arkadaşlar eğer aracınız tüpte çok yakıyorsa akış sensörleriyle bir bağlantısının olmadığını biliyorum çünkü lpg işin içine girdiğinde o tarz sensörlerin bir vazifesi kalmıyo tamamen lpg beyni iyi bir gaz ayarı karbratörün extra hava almaması sübab ayarı ve yürürünüzdeki rahatlı diye sıralayabilirim aracınızın gazına basınca akıp gitmiyorda arkanızdan biri tutuyomuş gibi hissediyorsanız bunlara baktırın derim
aynen bu sorunlr bende var neden oldugunu cozemdm hepsne baktrdim.ayrica bugun ustama sordum harici hava sensorunu bunlarda yok enjeksyonluda olur dedi we lpg kullanan arkadaslar hava filtresi kirkti benim heryerni yapistrdm smdi sadce otamatk kelebkten(uste dogru cikan buyuk c seklndeki boru) aliyor bunu gazcilar bantliyodu bizmde kapatmamz lazm mi