Şimdi Ara

Citroen Bx 15 kullanıcıları (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.999
Cevap
17
Favori
337.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yav dostlar sabah sabah sevindim, sizinle paylaşayım istedim. benim kırmızı şimşek bx simi gaz taktırılmış bir şekilde aldım ancak işli değildi ve takılan beyin ve depo eski model olduğu için sızdırmazlık raporu verilmiyordu, bunun için yeni bir sistem alıp taktırdım üç ay önce ama eski sistem ile 15 ykş yakan benim araba çıktı 20 krş a, iki üç defa ayar yaptırmak için gittim, dediğim gibi geçen hafta en son ayar yaptırmak için gittiğimde bir şeyler yaptılar ve benim araba çıktı 20 krş yakmaya, bu cumartesi günü arabayı fulledim ve kafam bozuldu, yav 32 ltr gaz ile 190 km yapmak mümkün değil, 180 km lerde gaz bitiyor ve benzine geçiyorum, gazı resmen içiyor, halbuki bx si olan arkadaşlarım var ve en adisinden beyinler ile 11 ykş yakıyorlar, bu cumartesi yani 8 ocak 07 tarihinde sistemi taktırdığım yere gittim ve çıkar şu beyinsiz şeyi, ocağıma incir ağaçı dikecek, benzinle kullansam ancak bu kadar yakar dedim, abi garantiden değiştirelim, büyük ihtimalle bozuk beyin çıkmıştır dedi, neyse değiştirdik, cumartesiden pazartesi sabaha kadar 162 km yapmışım, yeterli olur diye sabahleyin işe gelirken yeniden fullettim ve 18 ytl lik gaz aldı, yani benim yakıt düştü 20 ykş tan, 11 ykş, ohhh beee dedim, hadi ayarlar ile filan bu olsun 12 ykş, bu değerler şehir içi için, yani 20 ykş ile gidip geldiğim yerlerde gidip geldim, aynı trafik, yav deli olacaktım düşmedi diye yakıt tüketimi, böylece kurtuldum.

• Hadi hayırlısı..
    Ama şehir içinde 11 yada 12 kuruş gerçeketen doğru mu? Çok az değil mi? Benim ki 18 falan şehir içi. Ancak ş.dışı 12 civarında. 1600 cc bir araba için bana 12 kuruş şehir içi sanki yanlış gibi geldi. Gerçi Ankara da gaz Antalya ya göre bayağı ucuz ama yine de çok az. Eğer öyleyse öp başına koy. Allahtan ne isterki insan başka.
    Yahu gaz cidden orda ne kadar?

selamlar...
  • ben gazı geçen haftaya kadar 1,14 ytl den alıyordum, ama zam yaptılar ve 1,15 ytl den alıyorum, genelde ankarada gaz 1,16 veya 1,17 ytl düzeyinde, dış semtlerde bu fiyat 1,13 ytl olan yerlerde var, benim aldığım bayi yeni açıldı, müşteri tutmaya çalışıyor, birde değişik gaz firmalarından denedim, hiç bir fark olmadı, bp, aygaz, shell, türkpetrol hiç değişiklik olmadı, gaz bayisi daha önemli, bazıları oyun yapabiliyor gibi geliyor, bir iki yerde sorunlu oldu, o yüzden deneyerek bulduğum ve şans eseri işe geliş yolumun üzerinde bir yerden alıyorum gazı. epiy fark ettirir gibi bu, dışarda 1,4 civarında gaz, buda km başına düşen gaz yakımını baya fark ettiriyor, ben şehirler arası daha fazla yakıyorum, bu yüzden ankarada biz şimdilik şanslıyız.
  • Antalya'da 1,48. Bunu biliyormuydun?
  • orantılayınca senin arabanın 165 filan yakması gerektiği sonucu çıkıyor, ama benim şehir içi trafiği ile senin şehir içi trafiğin uyuşmadığından, seninki daha fazla yakabilir, üç aşağı beş yukarı aynı gibi sayabiliriz yani.
  • Haklısın dostum. Daha bugün hesapladım. 165 ykr. çıkıyor
    Burda çok pahalı yahu. Haksızlık var bu işte ama. Neyse bizde güneşten kar ediyoruz..
  • çatlatma adamı, çatlatma adamı, bozuşmayalım şimdi

dışarda hava eksi bir, kıçım dondu işe gelirken, güneş müneş diyip adamı sinirlendirme

• sotum bu veysel ustanın telefonu filan adresi varmı ben bitane alıcam simdi ama gostermek istiyorum 3 gundur butun citroen servislerini dolastım adamlar biz bunu bilmiyoruz diyorlar Berkin...
  • kusura bakma kaçgündür oturamadım pc nin başına.
    Veysel Usta İzmir de. Numarasını vereyim. 0532 3233900.. Antalya dan erdoğan dan veya Temir den aldım dersiniz. Sizden yardımlarını esirgemez
    Sağlıcakla kalın..
  • aracimi ACİL ihtiyaç nedeniye satiyorum eğer ilgilenen varsa tel yada mail yoluyla ulaşabilirler...

aracim 91 model bx 1.5tge kırmızı renk motor komple sıfırlandı sorunsuz.kaportada cürük yok boya iyi durumda mp3 calar ve uzaktan kumanda merkezi kilit mevcut. acil paraya sıkıştık fiyat uygun... sadece arka siferlere hava basılması lazım antalyada yapan yer yok o yüzden yaptiramadım...sol aks da yeni değişti.
    TEL: 535 459 0904
    544 589 9301
    FİYAT : 3.850 YTL

Citroen Bx 15 kullanıcıları
  • ertan fiyatı iyi vermişsin, bence düşünen olursa fiyat gayet makul, tavsiye ederim. bx kullandığımdan beri bu arabalara hayran kaldım, kullanan bir daha başka arabayı sevmez zaten.
  • evet acil satmam gerektigi icin bu fiyatı verdim... normalde 4.750 den aşağı fiyat yazmam ama mecburum...
  • arka siferlere hava basılması lazım demişsin, ankarada bu hiç sorun değil, arkadaşlar yanlış anlamasın 10 ytl ye musa ustada bastırabilirler. araba temiz görünüyor, hava motoru nasıl, kaç saniyede bir cırtlıyor dostum.
  • evet sorunda ankarada basılması zaten ben antalyadayım:) 3-4 saniyede bir cırtlıyor fena degil sanırım... aracın kendi resmini ekliyecem
  • ARACIMIN KENDİ RESMİDİR...

Citroen Bx 15 kullanıcıları
  • Ben hidropnömatik tüm Citroenlere hastayım. Parça sorunundan babamı ikna edemedim. Dünyanın en güvenli arabasını elinin tersiyle itiyor. Üç tekerle manevra yapabilen bir otomobilden bahsediyoruz. İlle de DS23 ya da CX falan istemiyorum ki. Yaklaşık Renault 21 fiyatına bir tane BX diyorum. Henüz o zevke erişemedim. Seneye bana bir uçan halı alırsa ödeşiriz artık.
  • valla dostum ben komple motoru yeniledim parça sorunu yaşamadım... bakış açısı önemli bu işlerde...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ertan83

valla dostum ben komple motoru yeniledim parça sorunu yaşamadım... bakış açısı önemli bu işlerde...

Arızadan yana şüphem yok. Oturduğum yer yüksek olduğundan kışın buzlanma oluyor. Allah korusun kaza yaparsak tamiri için parçada sıkıntı çekilebileceğini düşünüyor. Ayrıca babam Toros' a alıştığından parça fiyatlarını duyunca kendini kaybediyor. 2CV almaya ikna etsem yeter.
  • bx sin parça fiyatları uçuk değildir ve taş gibi arabadır, eğer sağlam bir araba bulursan seni sorunsuz epiy idare eder, ben bizim kırmızı kızı aldım alalı(yukarda ki kırmızı bx sin aynısı bende var) eşek niyetine biniyorum, hiçc acımıyorum arabaya banamısın demedi daha, ben bx kesinlikle tavsiye ederim, bx lerin diğer modellere göre parça sıkıntısı daha az veya hemen hemen hiç yok, eğer ankara ,istanbul,izmirde oturuyorsan hiç sıkıntı çekmezsin.
  • aracınıza talibim.Aydın da ikamet ediyorum ve sıklıkla izmire gidiyorum.Parça ve servis konusunda İzmirin artısı var diye okudum forumda.Aslında aynı model bir Lada Samara düşünüyordum ama bu aracı da alabilirim.Yılda belki 10.000km yol yaparım.Servis sıklığı nedir bu araçların? Triger kayışı v.s. özelliklle bu araçlara has donanımlar için falan bu hava basma işlemi ve bahsedilen özel yağ takviyesi ne sıklıkta oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toshiba09 -- 7 Şubat 2007; 13:36:35 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.