Şimdi Ara

Citroen c elysee 1.6hdi exclusive ilk 1300 km izlenim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
6.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce fileste 1.6tdci,polo tdi,fluence dci,clio1,5dci,clio0,9tci,golf1.2tsi kullandım.
    Ağustos ayında Antalya Günlastan 47.000TLye exclusive modelini aldım.
    Şu anda 1.300kmde ilk izlenimlerim.
    +dış görünüm(fiyatına göre şık ve büyük gözüküyor.
    +jant ve lastikler.Jantlar çok şık,lastikler Michelinl ve yol tutuşu çok iyi.
    +yakıt tüketimi(belki en önemlisi şehir içi klima açık en fazla 5,2. Son 1hafta klima kullanmıyorum4.8 yakalayabiliyorum ki daha önceki hiçbir aracımda bu değeri görmemiştim.
    +hafiflik!büyük cüssesine rağmen 1090 kg,yakıt tüketimine çok katkısı var.
    +geniş bagaj hacmi!kumandadan açılması da avantaj!keşke içeriden açma düğmesi daha kolay bir yerde olsaydı!ya da kapılar açıkken dışardan açılabilseydi.
    +arkada geniş diz mesafesi
    +Bluetooth çok kullanışlı ve ses kalitesi çok iyi.Renaultlarda hep sorunluydu.
    +görüş açısı hem önde hem arkada çok iyi!arka park sensörü çok kolaylaştırıyor.
    +dönüş çapı gayet iyi!park etmek de çok kolay

-herkesin hem fikir olduğu cam açma düğmelerinin yeri ve tek tuşla tamamen açılıp kapanamaması
    -plastik kalitesi
    -eşya koyma gözlerinin azlığı ve bardaklığın kullanışlı olmaması
    -130km de sonra motor ve rüzgar sesi.6.vitesi istiyor.
    -uzun yollu vites kolu
    -birçok düğmenin aydınlatmalı olmaması ve görülmesi zor noktalarda olması
    -müzik sisteminin kalitesi ve koldan kullanımının pratik olmaması
    -dijital ekranın ve km saatinin kalitesi
    -direksiyonu park halinde çevirince gelen tın diye bir ses

Genel izlenimim tüm yukarıdakilerin ışığında bu fiyata alınabilecek iyi bir alternatif.Pişman değilim.Umarım faydalı olmuştur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçen sene araç ararken bu aracı 40500 tl'ye verdiler(sıfır) almadım, Aşağı yukarı aynı paraya 2011 corolla aldım çok memnunum. Bahsettiğiniz araç en ucuza nasıl maledilebilirse öyle maledilmiş(bagaj kapağının içinde bile keçe yoktu bomboş sac gözüküyor) o yüzden fiyatı uygun, motoru dışında çok çok kalitesiz bir araç alanlar eminim ki sadece motoru ve uygun fiyatı yüzünden alıyorlardır(Dacia'dan hiç bir farkı yok) Ama HDI motor şuana kadar bindiğim en keyifli ve ekonomik motor.
  • Bu aracı incelediğimde benimde arka koltuk kafalıklarının koltuğa sabit ve ayarlanamaması hoşuma gitmemişti.
  • Böyle arabaya 47 bin lira...

Allah hayırlı kazasız sürüşler nasip etsin.
  • hocam aracı aldığınıza dair öyle bir "pişman değilim!" demişsiniz ki, sanki suçluların karakoldaki ilk ifadesi gibi olmuş... kinayeli olmuş
  • kara rıdo K kullanıcısına yanıt
    Bu fiyata sıfır km sedan dizel ne önerirsin, Linea mı Symbol mü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: parker48

Bu fiyata sıfır km sedan dizel ne önerirsin, Linea mı Symbol mü ?

kardeş o günün trollü sallama onu ya da bonzaiden conta yakmış..
  • hemide kamanlı H kullanıcısına yanıt
    +1
  • mb66333 M kullanıcısına yanıt
    Bir alt donanımından şirkette var, hem uzun yolda hem de şehir içinde bolca kullandım.

Kış lastikleri takılı iken, Ankara - Konya - Burdur - Polatlı - Ankara 1130km yol yaptım 1 depo mazotla,

Müzik sisteminin usb girişi ve bluetooth'u bence çok başarılı, ayrıca kumandadan kullanımı da oldukça kolay.

C4'te direksiyonda olan kumandaların kullanımı çok daha zor ve işlevleri yetersiz.

Şirkette Berlingo, Jumper, C5, C4, C3, C2, C-Elysse var bunların yanında C220 CDI, Peugeot Partner ve Fiat Doblo da var (Doblo acele ile alındı maalesef)

Citroen araçlarımızdan gerçekten memnunuz. Ankara Bayraktar otomotiv'den de satış ve servis anlamında memnunuz.
    • Cam butonlarının yerine alışılıyor ancak tek dokunuş açma kapama olmaması büyük eksiklik, bence arka sis farı gibi zorunlu bir donanım olmalı, özellikle otopark giriş çıkış gişelerinde camı açıp kapatmak eziyet oluyor bir de ters yerde olunca iyice çekilmez oluyor.
    • Plastik kalitesi cidden kötü
    • Yalıtım zayıf; rüzgar, motor ve yol sesi olduğu gibi içeride

Bunların yanında şu zamanda fiyatı ile alınabilecek en mantıklı araçlar arasında birinciliğe rahatlıkla oynar, motorun ekonomisi ve performansı çok iyi, lastik taban genişliği biraz küçük ancak o da sorun yaratmıyor, aksine kış lastiği alırken fiyat olarak avantaj sağlıyor, ayrıca bagajı sınıfının en geniş hacmidir muhtemelen, gir içine uyu, o derece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 10 Eylül 2014; 17:36:50 >

• Hayırlı olsun. İsteklerinizi karşılıyorsa ve sorunsuzsa ne güzel. O para verilir mi verilmez mi muhabbetinin bir sonu yok, biri 0 km almak istiyorsa bak şu sınıf şu araba ikinci eli var cillop gibi desek de bir anlamı olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ceykıb

Geçen sene araç ararken bu aracı 40500 tl'ye verdiler(sıfır) almadım, Aşağı yukarı aynı paraya 2011 corolla aldım çok memnunum. Bahsettiğiniz araç en ucuza nasıl maledilebilirse öyle maledilmiş(bagaj kapağının içinde bile keçe yoktu bomboş sac gözüküyor) o yüzden fiyatı uygun, motoru dışında çok çok kalitesiz bir araç alanlar eminim ki sadece motoru ve uygun fiyatı yüzünden alıyorlardır(Dacia'dan hiç bir farkı yok) Ama HDI motor şuana kadar bindiğim en keyifli ve ekonomik motor.

corolladada tekerlek davlumbazları yok????
  • düğmelere ışık niye koymuyorlar? yuh anasını 3 kuruşluk ledlerle kablolardan mı tasarruf ediyorlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harun

quote:

Geçen sene araç ararken bu aracı 40500 tl'ye verdiler(sıfır) almadım, Aşağı yukarı aynı paraya 2011 corolla aldım çok memnunum. Bahsettiğiniz araç en ucuza nasıl maledilebilirse öyle maledilmiş(bagaj kapağının içinde bile keçe yoktu bomboş sac gözüküyor) o yüzden fiyatı uygun, motoru dışında çok çok kalitesiz bir araç alanlar eminim ki sadece motoru ve uygun fiyatı yüzünden alıyorlardır(Dacia'dan hiç bir farkı yok) Ama HDI motor şuana kadar bindiğim en keyifli ve ekonomik motor.

O konuyu forumda ben açmıştım yani corollada çamurluk davlumbazı olmadığını en iyi ben biliyorum. Toyota için çok çok büyük bir eksiklik fakat daha sonra iyice araştırdığımda davlumbaz yerine farklı bir sistem kullanılmış olduğunu öğrendim ama sanırım davlumbazın yerini tutmamış ki kullanıcılar tarafından sık sık şikayet ediliyor fakat bu corollanın hala kaliteli bir araç olduğu gerçeğini değiştirmez. Ayrıca benim corollada davlumbaz var, bahsettiğiniz araç yeni kasa corolla benimkisi ise bir önceki kasanın makyajlısı 2011 model.

• quote:

quote:

quote:

O konuyu forumda ben açmıştım yani corollada çamurluk davlumbazı olmadığını en iyi ben biliyorum. Toyota için çok çok büyük bir eksiklik fakat daha sonra iyice araştırdığımda davlumbaz yerine farklı bir sistem kullanılmış olduğunu öğrendim ama sanırım davlumbazın yerini tutmamış ki kullanıcılar tarafından sık sık şikayet ediliyor fakat bu corollanın hala kaliteli bir araç olduğu gerçeğini değiştirmez. Ayrıca benim corollada davlumbaz var, bahsettiğiniz araç yeni kasa corolla benimkisi ise bir önceki kasanın makyajlısı 2011 model.

yeni corolla lar 5 para etmez toyota da bunu biliyor zaten birçok ülkede zarar ediyor bence komple kasa değişimi ile yeniden bir yapılanmaya girmesi gerek yoksa eski günlerini mumla arar

• quote:

Orijinalden alıntı: sharkemre

quote:

quote:

quote:

yeni corolla lar 5 para etmez toyota da bunu biliyor zaten birçok ülkede zarar ediyor bence komple kasa değişimi ile yeniden bir yapılanmaya girmesi gerek yoksa eski günlerini mumla arar

Katılmıyorum son kasa iyi bence.

Konuya gelirsek kardeşi 301 hiç de iyi yol tutmuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yorumlar okudum her görüşe saygılıyım.
    Çorapların dizeli 1.4 90hp bu kasayı çok zor taşıyor.yarisde de aynı motor var,vergiden dolayı bu motoru satıyorlar.sıfır fiyatı el yakıyor.Mutlaka daha kaliteli ancak yakıt tüketimi hiç az değil.

• quote:

quote:

quote:

Corollanin kalitesi tartisilmiyor ki burda. 45 bin civarina corolla ya da benzeri, c eluse den daha kaliteli ikinci eller bulunabilir. Ama sifir arac da onemli bir tercih etme sebebidir bana gore.

Gelelim c elise ile ilgili kisisel fikrime:

Motor yakit tip fiyat... makul bircok ozelligine ragmen sirf euro ncap testine bakarak almazdim, ikinci el ya da guvenli bir b sinifi tercih ederdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.