Şimdi Ara

Citroen C-Elysee kullanıcı incelemesi (18 bin km) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
53.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam çok güzel tesbit yapmışsınız. Benimde aklımda bu araç varken , bir çıt daha kaliteli olsun diye seat toledoya karar vermiştim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Linea 1.3 kıyası iyi bir kıyas değil, 1.3 Linea neredeyse segmentinin en vasat performansına sahip arabasıdır, az da yakmıyor dün gece kullandım 170km şehir içi ama gece trafiğinde çeyrek depodan fazla benzin yedi, 90km'yi geçmedik bir de.

1.3 multijet Linea benzin yedi

• Bende 7 aydır. Yaklaşık 35 bin Km dir kullanıyorum. Dediklerinize katılıyorum. Fakat ben yol tutuşundan çok memnunum. :)

Basmayınca kokluyor. Basınca içiyor.

Uzun yolda. 3.8 Litre Ortalama tüketimini de yakaladım. 11.4 Litreyi de :) Garip araç. Fakat geniş. donanımlı ucuz bir araç :)
  • canozpinar C kullanıcısına yanıt
    Şöyle bir durum var. Bunlardaki ESP sistemi çok güzel çalışıyor. Normalde araçlar %20 lik tölerans tanıyor ise kaymaya. %20 olunca zank diye devreye girip aracı güçten düşürüyor.

C-elyse ve 301 de. Aksine hep devrede fakat sürücüye pek yansıtmıyor. Bundan dolayı virajlara gayet iyi girebiliyorsun :)
  • yek_ka kullanıcısına yanıt
    ESP'li araç ilk defa kullanmıyorum :) Kapatıp da denediğim zaman ki durumu yazdım mesajıma.
  • euroncap gibi bir yerden 3 yıldız almış bir araca sahip olmuşsunuz :S her yanından bahsetseniz ne olacak :S
  • Ahh birde rüzgardan kaputu sallamasa .. :D
  • 1.6 dizel 92 hp Attraction modeli İstanbul - Uşak gidiş geliş yaklaşık 1.000km 1 depo

daha ne olsun...
  • Arkadaşlar bir de şunun okunuşunu bilen söylesin sinir oluyorum.

• Bence arac distan cok tok gorunuyor. 50 bin TL. Ye alinabilecek dizel arac.

Peugeut 301 ile arasinda en full versiyonlari olarak kiyaslandiginda fark varmi?
  • Brescia kullanıcısına yanıt
    GavırcA kasacaksanız Si Elis.

Türkçe C Elise diyip geçin.

Güzel inceleme olmuş hocam 1090 kg ağırlık 92 bg güç ile performansı iyidir, c elysee ile terör estiren, makas atan tapagaz giden çok görüyorum trafikte. Arkası da bagajı da baya geniş tam şirket aracı veya düşük bütçeli aile aracı, 31 km ort hız ile 5.2 litre yakıyordu geçen sene benim kuzenimin şirket aracı. Gerçekten baya az yakıyor. Bizim 1.6 tdi octavia 37 km hız ile 5.2 yakıyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.