Şimdi Ara

Citroen C-Elysee / Satın Aldım / Teslim Aldım / Kullandım ve Fotoğraflar. (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
976
Cevap
24
Favori
300.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 1960belair

helal olsun citroen e araç üzerindeki birkaç minicik boya hatasını bile kabüllenip aracı geri almış. 2005 senesinde en yakın arkadaşıma 25 milyara sıfır fort fiyesta aldık arka sol çamurluğunda göz damlası gibi bir akıntı vardı, bırakın aracı geri almayı çamurluğu boyarsak boya parasını alırız dediler.
    ben aracımı alalı 2 ay oldu dizel en full modeli, 3000 km de uzun kısa yol yaptım. 26 yıllıkta otomobilciyim. arabalardanda bircoğunuzdan çok daha iyi anlarım. arkadaş bu arabanın en dolusunun fiyatı 41000 tl, ya arkadaş bu fiyata bundan çok çok kaliteli ne var ya? ha dersenizki 60000 tl ve üstü markalardan bahsediyorsanız sıkın maçanızı onlardan alın.
    uzun yolda 90 km de sabit hızda 16.5 krş, yalova trafiğinde şehir içinde 24 krş yakıyor. orhangazi--gemlik arasında karsak deriz, derin virajlıdır, 120---130 giriyorum önümdeki araçların firen lambaları yanıyor ben gaza yükleniyorum (bagajdada çimento torbası yok bir ben birde hanım). bursa cevre otobanında 185 yaptım, tabiki biraz rüzgar sesi olacak. 140--150 da tık ses gelmiyor. kaçla giderseniz gidin araba insana güven veriyor kokmuyorsunuz. bu paraya bu konfor mükemmel, geniş iç hacim ,sürüş zevki, tabanca gibi serilik daha ne olsun? motor kendini ispatlamış hdı motor.
    ya daha ne anlatayım, herkesin fikrine saygılıyım ama bu arabayı aldığım günden beri donanım haberin bu bölümünü sürekli takip ediyorum. o kadar bilgisizce o kadar boş muhabetler okudumki zannetim benim arabayı özel yapmışlar. arkadaşlar baştanda söyledim, bu paralara tabiki çok mükemmel ötesi araçlar alınmaz ama ben bu aracı sevdim ve güveniyorum.

Aynen katılıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dizel ve donanımlarına göre 40 bin tl bandında c-elysee den daha iyi bir araç olduğuna inanmıyorum
    arkadaşlar,ben de 2012 full dizel qashqaı de var.ama inanın cıtroendeki rahatlığı nıssan dan alamadım.
    amortisörler ve koltuk rahatlığı farkı bile yeter.ama sağlamlıktaki ve virajlardaki verdiği güvensizliği
    itiraf etmeliyim.şasisi özellikle ön taraftan çok zayıf.ne kadar para,o kadar köfte arkadaşlar.bu paraya en iyisi bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elmanders

quote:

Orijinalden alıntı: Sevenhillli

200 TL mazot ile 800 km gittim daha 50 km gider yazıodu bilgisayar . walla dieck söz yok . maşallah

Ciddi misin ? Mükemmelmiş

ben 2008 model D-4D toyota corollamla 160 Tl Lİk mazotla 864 km yol yapmıştım.(ama geçen sene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _u_Ğ_u_R_ -- 8 Mayıs 2013; 14:49:41 >
  • arkadaşlar bugun depoyu fulledim yine ne kadar fulledim bilimiyorum cunku 1 cızgı wardı gostergede , sapancaya gıttım geldım yol bıılgısayarından 100 km cıvarı dustu walla . ya daha once opel corsa 1.3 cdti 69 beygır kullanıyordum ondan daha az yakıor walla . Sadece ınanamırum bu kadar buyuk gosterıslı guzel araba bole yapmıslar ınanamıom . cıtroen tesekuurler walla , usb den ıphone u da sarj edıom mıss gıbı . Allah hepımızı ve burda olmayan tum araba ( herhangı bır marka ) kullanıcılarını Allah nazardan saklasın valla . daha yıkatmadım aracı :) beyaz olanı alın bence cok cok guzel . renk olarak . beyaz sevmezdım ama yanlısmısım .

Edit : Bu arada istanbul kadıkoy tarafında kullanıyorum aracımı , 41 plakalıyım ama . Gorenler selam verebılır ben korna calıom gorunce ama sızler degılsınız sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevenhillli -- 8 Mayıs 2013; 23:06:59 >
  • Sonuçta sıfır araba.İsteyen alır isteyen almaz. Bende 301 var 3 aydır kullanıyorum çok ta memnunum.Gidip 30-35 e ikinci el ne olduğunu bilmediğin arabayı almaktansa sıfır alır gözüm kapalı biner 5 bin çizer sonra satarım . . .
  • mavi rengine hastayım.
  • arkadaşlar bugun otobanda , cruise ile gittim bayagı 120 km sabıt hızla 4.5 - 5.0 gosterıodu yol bilg . walla crusdan cok memnun kaldım , sagdan yukarı asagıdanda hız azaltıp arttıırabılıoruz arkadaslar walla deneyın sızde cok hos .
  • Dün Ankara'dan Malatya'ya gittim, 5 yetişkin 5 valiz ile cruze controlda ort. 110 km ile seyahat ettik . 700 km yol yaptık , yarım depo mazot harcadı :) kimsede problem yaşamadı , rahat bir seyahat oldu , çok çok memnunum .

• otobanda giderken cruse da iken koldan hızı arttırıorum yaaaa , sanki ucaktaymıs hıssı verıo hanı olurya kaptan gaza yuklenır koltuga gerılırsın bıraz aynı ole valla .
  • Cruse dan pause ile çıkıp biraz yavaşlayınca pause düğmesine tekrar basınca o his sizin dediğiniz gibi oluyor hakikaten ...

• çıkartın arabalarınızın zevkini. bakın keyfinize.bu arabayı kullanmadan veyahutta 2--3 km test sürüşü yapıpta abuksubuk yorumlar yapanlarada kulak asmayın. bende sizler gibi 3 aydan beri büyük bir zevkle büyük beyazımı kullanıyorum ve onu çok seviyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1960belair -- 18 Mayıs 2013; 21:47:53 >
  • Almayı düşünenler için bir veri olsun.

Hafta sonu ısparta-antalya arası yol verilerim. Birinci veri klima açık 4 kisi gidiş verisidir. 2 foto sehir ici+gidis-geliş(klima kapalı) toplam. Hız sabitleyici açık 98 km (yokuş dahil). Bence bu fiyâta çok iyi araba.

Arabam daha 750km de.

• beyaz exclusıve dizel elysee mi 3,5 aydır yoğun kullanıyorum.hemen hemen her türlü arazi ve yol şartında kullandığımı rahatlıkla söyleyebilirim arkadaşlar.tüketim değerleri,konfor,dıştan görünüm ve diğer özellikler yönünden fiyatına bakılırsa oldukça tatminkar bir araç.bagaj taşıma kolları dışında çok yadırganacak bir yeri yok aracın.ama kendinizi fiziki olarak pek güvende hissedemiyorsunuz maalesef.isteseniz de olmuyor.şasi ve sac sağlamlığı konularında ciddi endişelerim var.aracın özellikle önden alacağı darbelerde büyük sorunlar ortaya çıkacağını düşünüyorum.lifte alıp bakarsanız ne dediğimi anlayacaksınız.1 sene kadar bindikten sonra satmayı düşünüyorum o yüzden.
  • Arkadaslar uyanin ve bu araci aldiysaniz sakin ve sakin bazi seyleri gozunuzle gormeden yetkili servislere goturmeyin,pazarlama ve satista herturlu ilgi alaka son raddede fakat bir ihtiyacn oldugunda seni kaz gbi gorup bir tamponun bile sokup takmaya 150tl para aliyorlar,aracimda ne boya ne darbe vardir sadece garanti sartlarina uyuma istinaden cebimdenn param alinmistir ve yakin zamanda cok memnun oldugum araci satiyorum.Bunlari gozonunde bulunarak bu araci alin ve goturdugunuz servisleri aractan once inceleyin,satis degil musteri icin satis sonrasi onemlidir.Servis ismini aktarmak istemiyorum zaten sikayetinizi sallayan bir genel merkezde yoktur,islemi gormeden servisin yaptigin her isleme kafa sallayan makul bulan ama bir musteri kaybinin onlari yuzleri etkileyemeyecegini gunumuz piyasasinda hala anlayamayan bir satis politikasi surduren,10dakkalik islemi buyuk maliyet gibi musteriye aktarmaya calisan bu zihniyetle imarim tanismassiniZ,markaya guvenim sifirlanmistir.Basiniza gelebilir,gelirse sasirmayin ve milleti kendinize guldurmeyin.

• ben aracımın bakımlarını bursa inallarda yaptırıyorum ve bu güne kadarda maddi manevi şahsımı üzecek hiçbirşeyle karşılaşmadım. yaptırdığım işlerden sonra defaatla hem servisten hemde ana merkezden beni arayıp memnuniyetimi sordular. mutlaka sizide arayıp sorarlar veya sormuşlardır, sizde şikayetlerinizi bildirirsiniz. bence bundan sonraki bakımlarınızı başka serviste yaptırın. citroen satıştan sonrada malının arkasındadır.
  • kozyatagi daloglu otomotiv,mumkunse aramasin gereken sikayeti bildirdim,malinin arkasinda dogrudur paran varsa cebinde en ufak isin dustugunde arkanda oldugunu cok iyi hissettirir ,hissetmek isteyen isbu servise gideblr

• sana katılıyorum fakat hangi araç çok sağlam otomobil sınıfında megane mı clio mu linea mı alabileceğin wolsvagen 63 milyar oda çok çok sağlam araclar değil bence
  • Benzinli modellerde tüp uyumu var mı ?

Otomatik vitesi nasıl acaba ?
  • tüp uyumu elbette var.ama sanırım yeni araç olduğu için garanti dışı kalacak.otomatik vitesi en full 1.6 benzinlide var sadece
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.