Şimdi Ara

citroen c-elysee teslim aldım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
2
Favori
4.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 301 yerine düşündüğüm araçlardan. Biraz deneyimledikten sonra fotoğraflı bir yorum beklerim açıkcası...
  • Hayırlı uğurlu olsun. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
  • hayırlı olsun, fotoğrafları da atarsan iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: daywalker45

quote:

Orijinalden alıntı: frtmr

Hayırlı olsun beğendiğim araçlardan biri forumdan alan 2. kişisiniz galiba.

ben de başka alana var mı diye baktım ama aktif başlık göremedim

mutlaka alan vardır inş bu başlığa yazarlar da fikir edinmiş oluruz

başlık burada hocam
    http://forum.donanimhaber.com/m_67692059/mpage_1/key_citroen/tm.htm
  • Allah kaza-bela vermesin
  • su arabaları neden alıyorsunuz arkadaslar anlamıyorum. Kendi ulkelerinde bile satmıyor adamlar bu arabaları, sadece gelişmemiş ulkelere satmak amaçlı uretilen arabalar bu c elysee, 301, Linea, symbol ve muadili araçlar
  • Hayirli olsun, gule gule kullanin.
  • Alper bey e siz e de hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin

yakıt değerleriniz gerçekten harika benimki benzinli sizinkinin yanından bile geçemeyecek malesef bakalım çok yakarsa garanti bitince LPG düşünürüm

bu aracı neden aldın diyen arkadaş yazmayayım dedim ama Allah rızası için bana 37000 e otomatik 2 bebekle sığabileceğimiz kadar geniş sedan ne alınır yazabilir misin ?çok araştırdım gözümden hangi araç kaçmış inan merak ettim...

bi de tabiki bi aracı herkes beğenmez doğal olan da bu beğenen bunu alır beğenmeyen almaz
  • hayırlı olsun güzel bir araç uzun yıllar kullanmanız dileğiyle
  • teşekkür ederim çok daha güzelleri sizin olsun inşallah
  • hayırlı olsun..arabanın performansı, vites geçişleri konforu hakkında bilgi verirsen seviniriz. resimde olsa şukela..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper Tunga Han

Şimdi bu araba 92 beygir dizel , ilk başta az bir beygir gibi düşünülebilir . Torku 230 olduğu için ve bu torku 1750 devirde verdiği için ve 1090 kilo olduğu için performansı süper . Özellikle 3. Viteste araba şahlanıyor . Diğer viteslerde de çok iyi . Performans açısından azı yok fazlası var . Bu performansa yakıt sarfiyatı gayet iyi. Lastik sesi almıyor , dizel motorun sesi var ama performansı ile özdeşleşince hoşunuza gidiyor . Konfor olarak , süspansiyonları yumuşak olduğu için sarsılmıyorsunuz , koltuklar çok rahat , kol dayama süper , cam otomatiklerinin yeri umurumda bile değil çünkü önceki arabamda hepsi manueldi :) cruse control ile seyahat çok rahat .

bu kadar memnun olmanız çok güzel. bu memnuniyette sanırım bir önceki aracın size sunduğu imkanlarla bu aracın nimetleri arasındaki dengesizliğin de büyük payı olduğunu düşünüyorum. insanlar daha iyi arabalara bindikçe beklentileri ve istekleri aynı oranda artıyor, dolayısıyla ne kadar donanımlı araç kullanırsanız o kadar fazlasını bekliyorsunuz.

• hayırlı olsun
  • 301 den iyi olduğu kesin...

hayırlı olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karabatak58 -- 19 Ocak 2013; 1:24:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karabatak58

308 den iyi olduğu kesin...

hayırlı olsun...

Ne gibi üstünlüğü var ? B ile C sınıfı nasıl karşılaştırdın merak ettim Mühendisleri bile öyle diyememiş B sınıf olmuş, Ayrıntıya girmeyeceğim sonuçta herkesin kendi fikiri, benim fikirim'de fiyatına göre alınabilecek bir araç c-elysee, 301 kullanma fırsattım oldu çok rahat kullanım tarzı bizim yollara göre ayarlanmış fakat yüksek hızlarda güven vermiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melihdk

quote:

hayırlı olsun...

Ne gibi üstünlüğü var ? B ile C sınıfı nasıl karşılaştırdın merak ettim Mühendisleri bile öyle diyememiş B sınıf olmuş, Ayrıntıya girmeyeceğim sonuçta herkesin kendi fikiri, benim fikirim'de fiyatına göre alınabilecek bir araç c-elysee, 301 kullanma fırsattım oldu çok rahat kullanım tarzı bizim yollara göre ayarlanmış fakat yüksek hızlarda güven vermiyor.

Yanlış yazmışım, 301 olacaktı

• quote:

quote:

hayırlı olsun...

Yüksek hızlarda güven veren B sınıfı araç var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: fordmustanggt2005

quote:

quote:

hayırlı olsun...

Yüksek hızlarda güven veren B sınıfı araç var mı?

Yüksek olan her araç bir saatli bombadır benim gözümde yapmaz değil yapar, ama o hızı nasıl güvenle yaptığı konusunda soru işaretleri mevcuttur, transporterde kullandım ve güven vermediğini gördüm burada forumda görsen çok güzel hızlı güzel gidiyor gibi yazılar görebilirsiniz aynısı B sınıfı içinde geçerli kendi araçımda bile bir sileceğin nasıl dengeyi bozduğunu gördükten sonra sürtünme katsayısının daha büyük anlam taşıdığı gördüm.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.