Şimdi Ara

Citroen c3 benzin göstergesi arızası yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün arabayı kullanırken benzin göstergesi 2. çizgideydi bi yere kadar gidip arabayı çalıştırmaya çalışınca benzin bitmiş gibi uyarı ışığı yandı ( ordaki çizgilerden hiç biri yanmadı) benzin almaya gittim 100ytl'lik aldım depodan taştı kontağı çevrdim benzin 4. çizgideydi. (toplam 6 çizgi)
    Arızası neden kaynaklanıyor olabilir, tamiri tahminen ne kadar tutar.
    Citroen C3, 2005 model, benzinli

• Merhaba,

büyük ihtimalle şamandırada sorun var.. bu gibi durumlarda en geçerli çözüm şamandırayı yenilmektir.en maliyetli çözümdür ama aynı zamanda en kesin çözümdür. bir diğer ihtimal ise aracın gösterge sisteminde vya kablolarında sorun olma ihtimalidir. ben şahsen şamandırayı yenilemeniz durumunda sorunun giderileceğini düşünüyorum. bu arada bu tür yeni nesil araçlarda akü zayıfladığı zaman ve akım da tam olmadığında nadiren de olsa akü de bu tür sorunlara yol açabilmektedir. fiyat konusunda birşey söylemem olanaksız, yetkili veya özel bir Citroen servisi size yardımcı olacaktır.

kolay gelsin..
  • kardeş aradan neredeyse 2 sene geçmiş ama cevap verirsen sevinirim, bendede c3 var ve aynı sorun benim başıma geldi bugün. nasıl hallettin öğrenirsem çok sevineceğim.
  • Servis şamandıranın değişmesi gerektiğini ve yaklaşık 600TL tutacağını söyledi. Zaten arabayı değiştirmemize yakın bir zaman olduğu yaptırmadık.
  • şamandıranın hareket pinleri zarar gördüyse tamiri mümkündür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.