Şimdi Ara

citroen c3 fun club (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.039
Cevap
24
Favori
270.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: esra210

merhaba arkadaşlar, 2006 c3 85bin km'yi geçmeyen, dizel, eski kasa ve 1.4 motor, 75 beygir bir aracın fiyatı nedir?

18-20 arası bulunabilir.
  • peki bu aracı almadan önce dikkat etmemiz gereken şeyler nelerdir acaba? ne gibi masrafları çıkabilir?
  • Arkadaşlar merhaba 2003 model c3 sx 1.4 araç aldık yeni. Aracın farlarından teki hiç yanmıyor diğeride pek içime sinmedi dıştan da baya buguğu tekinin içine de su kaçmış az bişey. Ben ilk olarak temizlettirmeyi düşünüyordum fakat birinin yanmadığını farkedince acaba değiştirsem mi dedim.

Sizce sadece ampullerini değiştirip temizlettirmem yeterli olur mu ?

Yoksa yeni far mı almam gerekiyor yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4KiLL!

Arkadaşlar merhaba 2003 model c3 sx 1.4 araç aldık yeni. Aracın farlarından teki hiç yanmıyor diğeride pek içime sinmedi dıştan da baya buguğu tekinin içine de su kaçmış az bişey. Ben ilk olarak temizlettirmeyi düşünüyordum fakat birinin yanmadığını farkedince acaba değiştirsem mi dedim.

Yeni far sanırım yaklaşık 400 tl civarında olması lazım. Hiç gerek yok. Bence siz temizlettirin, tekrar aynı sıkıntı olursa değiştirirsiniz.
    Kaça aldınız otomobili ?
  • merhaba bu c3lerin tiriger kayışları bütün arabalar gibi 4 yılda bir değişiyor mu acaba? serviste 10 yıl veya 180binde dedi doğru mudur bana biraz uzun bir süre gibi geldide??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esra210 -- 21 Aralık 2012; 18:52:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: esra210

merhaba bu c3lerin tiriger kayışları bütün arabalar gibi 4 yılda bir değişiyor mu acaba? serviste 10 yıl veya 180binde dedi doğru mudur bana biraz uzun bir süre gibi geldide??

Doğru. Otomobilin kitapçığında da yazar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4KiLL!

Arkadaşlar merhaba 2003 model c3 sx 1.4 araç aldık yeni. Aracın farlarından teki hiç yanmıyor diğeride pek içime sinmedi dıştan da baya buguğu tekinin içine de su kaçmış az bişey. Ben ilk olarak temizlettirmeyi düşünüyordum fakat birinin yanmadığını farkedince acaba değiştirsem mi dedim.

Farı herhangi bir yerde 5-10 tl ye değiştirebilirsiniz.

Buğu olayı bende de vardı.Sebebi farların motor kısmındaki plastik kapaklarının üzerinden su girmesi.Yağmurlarda buğu oluşuyor.

Çözümü ise o kapakları açık tutarak hava almasını sağlamak.Bu şekilde su kuruyor.Tabiiki güzelce kuruduktan sonra kapakları kapattıgınızda üstüne kalın bant çekerseniz bir daha hiçbir zaman su girmez.Kuruyana kadar kapakları açık bırakın.

• Arkadaşlar bir araba alma niyetindeyim kısmetse ilk aracımız olacak, bütçem ise azami 15.000 TL civarı ve bu aracın C3 olmasından yanayım. Sizlerin bilgi, tecrübe ve önerilerinizden faydalanabilirsem memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adige_038 -- 6 Ocak 2013; 18:49:58 >
  • 15.000 tl temiz bi c3 bulmak zor olabilir
  • Arkadaş aradı deminde baskı balata seti triger seti bir kaç filtre ön fren diskleri balataları vs 1500 liraya yakın para çıkarmış tanıdık wolkswagen servisi bende yaptırma dedim sizler kaça değiştiniz istanbulda nerede ucuza yaptırır bunları bilgisi olan paylaşabilir mi illa yetkili servisi olmasına bence gerek yok iyi bir ustada olabilir adam zaten anlamıyor pek bu kadarda olmaz ki gitsin başka yerde yaptırsın bakımını
  • geçen hafta denizli - izmir arası sanırım en ekonomik değere ulaştım.
    110 km'yi hiç geçmedim ve kilometrede 0,24 kuruş yaktı arabam (benzinli 1,4 sx)
    arabamı seviyorum
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-ozden_oto-2005-model-citroen-c3-dizel-93-bin-km-de-112536359/detay/

arkadaşlar ilandaki arabaya baktırdım anlaştık. arabada ön 2 çamurluk ve kaput değişmiş. ilk aklıma gelen motorda büyük hasarlar olmuş olacağıydı. ama izmirde dynomossda ekspertizini yaptırdık. motorda ve diğer aksamlarda en ufak bir sorun çıkmadı. özellikle motorunun çok iyi olduğu ve 68hp'yi tamamıyla kullandığı söylendi. lifte kaldırıp baktılar motorda, şasede herhangi bir darbe,sökülme,oynama, değişiklik olmadığı belirtildi. ekspertizde çıkan tek kusuru karter çevresinde hafif bir yağ kaçağı olduğuydu. yine ekspertizde bunun çok önemli olmadığı fazla masraf etmeden halledilebileceği söylendi. araç hakkında sizin de görüşlerinizi almak istedim. yardımcı olursanız mutlu olurum.

• cevaplayan olmamış ama ben arabayı aldım aranıza katıldım:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşalr c3 almayı düşünüyorum tüplü yada dizel alıcam ikinci el sizde alınır mı 2005 model 17 000 liraya 150 000 km de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackStar13 -- 4 Şubat 2013; 20:58:28 >
  • Citroen C3 yenilendi.

citroen c3 fun club

Citroën, 2002 yılndan bu yana yaklaşık 2 milyon adet satış yaptığı C3 modelini yeniledi.

citroen c3 fun club

Ailedeki diğer kardeşleri gibi gündüz farlarına kavuşan C3, tampon ve panjurundaki değişiklikle daha dinamik bir görünüme sahip olmuş.

citroen c3 fun club

Arka tarafta, stop lambalarının renkleri, tamponda yapılan yenilikler ve konsola yerleştirilen multimedya ekranı ile yeni C3 rakipleri karşısına eksiksiz çıkıyor.

citroen c3 fun club

Gelecek ay Cenevre'de gerçekleştirilecek fuarda ilk kez sergilenecek olan araç, nisan ayında avrupada satışa sunulacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackStar13

Arkadaşalr c3 almayı düşünüyorum tüplü yada dizel alıcam ikinci el sizde alınır mı 2005 model 17 000 liraya 150 000 km de

km biraz fazla değilmi helede dizel için...
  • Ederi 15

• Arkadaşlar c3 te hgs etiketini nereye takıyorsunuz ..benim camda aynanın arkasında siyah file gibi bi yer var
  • 2012 c3 yari otomatik dizel kullniyorum her gun yapana ve satana kufur ediyorum Allah ffetsin almk isteyen bana ulassin

• quote:

Orijinalden alıntı: myneco

2012 c3 yari otomatik dizel kullniyorum her gun yapana ve satana kufur ediyorum Allah ffetsin almk isteyen bana ulassin

Talihsiz bir durum

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.