Şimdi Ara

citroen c3 fun club (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.039
Cevap
24
Favori
270.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bir araç buldumda almayı dusunuyorum araç ilk sahibinden sadece uzun yolda kilometre yapılmış araç citroen c3 1.4 16V 92hp olan versiyonu Full araç cam tavan dahil 3 parça boyası var degısen parcası yok motoru 210000 km de 2004 model 14 bin Tl 2 adet hasarı var 1600 ve 500tl arabada degısen parca yok bu fiyata alınırmı sızce birde internette baktıgımda cam tavanlı versiyonu temizi 17 18 bin tl arasında dorumudur
  • quote:

Orijinalden alıntı: warlordz1984

Merhaba arkadaşlar bir araç buldumda almayı dusunuyorum araç ilk sahibinden sadece uzun yolda kilometre yapılmış araç citroen c3 1.4 16V 92hp olan versiyonu Full araç cam tavan dahil 3 parça boyası var degısen parcası yok motoru 210000 km de 2004 model 14 bin Tl 2 adet hasarı var 1600 ve 500tl arabada degısen parca yok bu fiyata alınırmı sızce birde internette baktıgımda cam tavanlı versiyonu temizi 17 18 bin tl arasında dorumudur

Merhaba;
    Bana araç problemli gibi geldi. Bir kere 200.000 km üzerinde çok sağlıklı bulmak sıkıntıdır. Üzerine iki hasar var ama değişen yok diyorsunuz. Yine de servise gösterip almak lazım. İnternetteki fiyatlar genelde şişirme oluyor. Çok güvenmeyin. Bir arkadaşın Citroen C3 dizel için yazdığı bir kullanıcı yorumunu aşağıda paylaşıyorum. Almayı düşünenler için faydalı olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Machinista

quote:

Orijinalden alıntı: warlordz1984

Merhaba arkadaşlar bir araç buldumda almayı dusunuyorum araç ilk sahibinden sadece uzun yolda kilometre yapılmış araç citroen c3 1.4 16V 92hp olan versiyonu Full araç cam tavan dahil 3 parça boyası var degısen parcası yok motoru 210000 km de 2004 model 14 bin Tl 2 adet hasarı var 1600 ve 500tl arabada degısen parca yok bu fiyata alınırmı sızce birde internette baktıgımda cam tavanlı versiyonu temizi 17 18 bin tl arasında dorumudur

Merhaba;
    Bana araç problemli gibi geldi. Bir kere 200.000 km üzerinde çok sağlıklı bulmak sıkıntıdır. Üzerine iki hasar var ama değişen yok diyorsunuz. Yine de servise gösterip almak lazım. İnternetteki fiyatlar genelde şişirme oluyor. Çok güvenmeyin. Bir arkadaşın Citroen C3 dizel için yazdığı bir kullanıcı yorumunu aşağıda paylaşıyorum. Almayı düşünenler için faydalı olabilir.

Aracı bugun itibariyle gidip aldım araç sanki 80000km de ki kadar temiz araçmış hıc olmassa kilometresı dusurulmemıs butun bakımları zamanında yapılmıs motoruna gelınce arabanın motoru saat gibi araçta ufleme yok ve cekısı ınanılmaz bu arada araç 70 hp degıl 16V 92hp cam tavanlı versıyonu ve aracın ne onden ne arkadan kazası yok sadece 3 parça boyası var farları bıle orjinal internette baktım cam tavanlı versıyonları 16500 den baslıyor

• Hayırlı olsun. Sizin adınıza çok sevindim. Performanslı olan 92 bg model. Güle güle kullanın.
  • tesekkur ederim
  • dostlar bu araç 2010 ve 2013te kasa değiştirdi değil mi?
    doğru mudur? bir de ilk kullanıcı için nasıldır c3 dizel?
    teşekkürler.
  • Kasa makyajlandi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ustalar bende yakın zamanda bir c3 almak niyetindeyim.Bir tane c3 buldum 2006 model1.6 92bg dizel full donanımlı motor 200.000 km'de turbosu yeni değişmiş.Tanıdığım bir citroen servisine götürdüm aracı motor performansı çok iyi dediler kaportada boya yok fiyatınıda 16.500e kadar çektik.Sizce iyi bir seçim olurmu? yada 1.4 dizellerine mi bakayım?
  • Arkadaşlar Merhaba,
    bende 2 hafta önce 2006 c3 hdi 1.4 sahibi oldum bütün filtreleri fren balatalarını değiştim debriyaj balatası değiştim, enjektörleri temizletecektim ama problem yok dedi usta, sadece triger kaldı araba 140.000 km de 1 ay sonra uzun yola çıkacağım bu ara çok masraf ettiğimden uzun yola çıktıktan sonra triger i değişeyim diyorum benden önceki kullanıcı değişmemiş olabilir sizce problem olur mu? 2000 km kadar yol yapacağım.
    Birde aracı aldığımdan beri sık sık motor ikaz lambası yanmakta yukardaki bütün bakımları yapmama ramen sönmedi böyle bir problemle karşılaşan var mı ? Valf egr kurum bağlamıştır oksijen sensörü problemlidir diyen çok kişi var, veya böyle kullansam problem çıkarır mı? Saygılar.
  • Arkadaşım Selam. uzun zaman geçmiş ama merak ettim motor ıkaz lambası söndü mü? hava akış metreden mi yapıyormuş ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Only_Friend

Arkadaşım Selam. uzun zaman geçmiş ama merak ettim motor ıkaz lambası söndü mü? hava akış metreden mi yapıyormuş ?

Triger180 binde degisiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: MEVLANA CELALETTİN

quote:

Orijinalden alıntı: Only_Friend

Arkadaşım Selam. uzun zaman geçmiş ama merak ettim motor ıkaz lambası söndü mü? hava akış metreden mi yapıyormuş ?

Triger180 binde degisiyor

Teşekkürler. evet öyleymiş çok sıkıntı yapmama gerek yok uzun yoldan sonra da değişebilirim.
  • Arkadaşlar arabamın ikaz lambası ve stop etme olayı devam ediyor, dün egr valfi temizlettim ona bağlı boru ile, tamirciden çıktıktan sonra lamba yandı ve bu sabah tekrar stop etti, egr bozulmuş olabilir mi? bozuk olup olmadığını nasıl anlayacağız?
  • Merhaba arkadaşlar, ben C3 almak niyetindeyim. Aslında C4 çok hoşuma gidiyor ama maddi açıdan alacak durumum yok. 15-17 bin TL. Fakat C3 ikinci el bir araç alma niyetim var. 1.4 ve 1.6 arasında kaldım. Forumu biraz gezdim. HDI 92 HP öneriliyor 1.4 ve 1.6 arasında. Fakat direksiyon kilitlenmeleri, vites kolunun donması, bilgisayar hafızasının sorun çıkarması gibi şeyler okudum forumda. Kafam çok karıştı bu nedenle. Benim bu endişelerimi giderecek açıklamalarınızı bekliyorum. Ayrıca almak istediğim araç 2. el ve az yakan çok giden dizel olsun istiyorum. :) Bana ne tavsiye edersiniz. Ayrıca bir araç alırken nelere dikkat etmeliyim. Örn. boyası, motor aksamı, yürüyeni vs. vb. gibi. Mesele bütün ağır bakımları yapılmış motor sıfırlanmış araçlar gördüm nette. Önerirmisiniz ? Yoksa bu sevdadan vazmı geçeyim.
  • arkadaşlar 2006 model c3 için motor yağı ne öneriyorsunuz yalniz araç lpg li daha önce 10 40 castrol kullanmıştım. birde yag filtresi hava filtresi alabileceğim site önerisi

• selam arkadaşlar ben araç almayı planlıyorum fakat citroen c3 leri çok beğendim ama kime sorsam o fransız aracı devamlı arıza çıkarır alma dior. yaw bukadar sorunlu araçsa millet nie alıyo diycem diemiyorum da kara değiştim peugeot 307 baktım bu sefer oda fransız firmasıymışş delircemm heee onada kulp buldular içime sinmedi neyapıcam bilemedim tip olarak kibar ve güzel araçlar buyüzden istiyorum onlarıda ama yardımcı olun gerçekten c3ler çokmu sorunlu yaa :(
  • c3 almayı düsünen arkadaslara makyajlı kasa c3ü öneririm biz 3 senedir 2006 model x-furio kullanıyoruz bize bir sorun cıkartmedı memnunuz. eski kasalarda gerceklesen sorunlar 2006 yılı itibariyle makyajlı kasalarda giderilmis durumda fransız aracı diye gözünüz korkmasın
  • C3 umun gecen ay ıkaz lambası yandı. Turbo devreye girmiyordu. 5. Viteste hizLanmama gibi problem yaratti. Bosch car servise goturdum. N71 ile baglantili oldugunu soylediler. Hemencecik arizayi tesbit edip halletmelerine sevindim. O gazla butun bakimlarini yaptirdim. Bugun yine ayni arizayi verdi. Servise teslim ettim. Yarin belli olacak ne oldugu.

• c3 benzinli için servis kaç km'de bir yaptırılmalı ?

bir de koyulması gereken motor yağının hangisi olması gerektiğine dair link verebilir misiniz ?
    resmi servisinde değil sanayide yaptırmayı düşünüyorum. en azından kullanılan yağdan emin olmak için yağını kendim götürmek istiyorum.
  • Kısmetse pazartesi günü 2007 model 1.4 HDI motor bir c3 ile kulübe katılabileceğim
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.