Şimdi Ara

Citroen C3 İç Dikiz Aynası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Far ve yağmur sensörü dikiz aynasının ön cama bağlantı noktasında olan, 2004 model C3'ün bu dikiz aynasının nasıl söküleceği yönünde bilgi ve tecrübesi olan var mı acaba?
    Ön cama, sensörlerin bulunduğu boşluğa bakınca sensörlerin camdan ayrıldığını tespit ettim. Şu haliyle yağmur sensörü iş görmüyor, far sensörü ise ağaç gölgesinde farları açıyor :)
    Büyük ihtimalle kızaklı sistem ama sökmek için ne yöne doğru baskı uygulamam gerektiğini bilemediğimden cama zarar vermek istemiyorum.
    Bu bilgiyi barındıracak "servis manuel"ini araştırdım internette ama onu da bulamadım. Bu konudaki yardımlarınızı da bekliyorum.
    İyi günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: schweps

Merhabalar,
    Far ve yağmur sensörü dikiz aynasının ön cama bağlantı noktasında olan, 2004 model C3'ün bu dikiz aynasının nasıl söküleceği yönünde bilgi ve tecrübesi olan var mı acaba?
    Ön cama, sensörlerin bulunduğu boşluğa bakınca sensörlerin camdan ayrıldığını tespit ettim. Şu haliyle yağmur sensörü iş görmüyor, far sensörü ise ağaç gölgesinde farları açıyor :)
    Büyük ihtimalle kızaklı sistem ama sökmek için ne yöne doğru baskı uygulamam gerektiğini bilemediğimden cama zarar vermek istemiyorum.
    Bu bilgiyi barındıracak "servis manuel"ini araştırdım internette ama onu da bulamadım. Bu konudaki yardımlarınızı da bekliyorum.
    İyi günler.

hangi ildesin?

• Zonguldak.
  • quote:

Zonguldak.

ankarada olsaydın tek sorun o idi ise seni OTOSAYa götüreyim orda 2 dakkada halletsinler ücretsiz diyecektim:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: esatemrah

quote:

Zonguldak.

ankarada olsaydın tek sorun o idi ise seni OTOSAYa götüreyim orda 2 dakkada halletsinler ücretsiz diyecektim:)

Temasınız varsa Otosay ile, nasıl söküleceği bilgisi de yeterli olur. :)
    İlgi için teşekkürler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: esatemrah

quote:

Zonguldak.

Temasınız varsa Otosay ile, nasıl söküleceği bilgisi de yeterli olur. :)
    İlgi için teşekkürler.

var ama göstermeden anlatımı zor diyor ustam aradım konuştum yolum düşerse birgün uğrayıp anlatırım size
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Citroen c4 arka stop
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.