Şimdi Ara

Citroen c4 arka stop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arka stop sadece arka cam üzerinde yanıyor başka yanan stop yok. Yanmayan ampulde yok far açılınca hepsi yanıyor geri vitese atınca geri vites ampulü de yanıyor. Arka farı söktüm üç adet ampul var en altta geri vites lambası onun üstünde yuvarlak bir ampul onun üstünde küçük yassı bir ampul geri vites lambasında sıkıntı yok farları açtığımda diğer iki ampulde yanıyor. Ortadaki yuvarlak ampul normal arka aydınlatma olsa gerek en üstteki de fren ampulü dür her halde şayet öyle ise frene basınca yanması lazım ama farları açınca sabit yanıyor bu ampuller. Yan en üsteki uzun farın içi boş bir video izledim youtube de o araçtada boştu. Şimdi acaba sensör takarken yanlış kablo bağlayıp fren lambasını iptal mi etmişler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hız sabitleyici çalışıyormu? Aynı arabadan bendede var fren müşürü takılı kalmışsa fren lambası yanar sürekli

• Daha önce çalışıyordu dün birtürlü devreye girmedi ben de aracı yeni aldım acaba yanlışmı yapıyorum dedim. Fren lambası sadece arka cam üstü yanıyor farları açarsam arkada yanmayan ampul yok. Sıkıntı fren müşürü mü

• Fren lambalarını kontrol ettinmi genelde, far ve stop lambaları aynı ambulde olabilir çift flemanlı ampul kullanmışsa onları değiştirin.

• quote:

Orijinalden alıntı: speedystop

Hız sabitleyici çalışıyormu? Aynı arabadan bendede var fren müşürü takılı kalmışsa fren lambası yanar sürekli

Sürekli yanmıyor ayrıca dün hız sabitleyici bir ara devreye girmedi tekrar denemedim çalışıyorum mu diye

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

Fren lambalarını kontrol ettinmi genelde, far ve stop lambaları aynı ambulde olabilir çift flemanlı ampul kullanmışsa onları değiştirin.

Ampulün biri cift tırnaklı muhtemelen aynı zamanda fren ampulü ampul farları açtığımda yanıyor patlak değil

• Çift tırnak ampullerin içinde iki flaman vardır, normal farı açtığında biri yanar, frene basınca diğeri yanar, yani farı açtığında yanmasıyla frene bastığında yanmasınfarklıdır, aynı ampul içinde iki flaman bulunur onları değiştirip deneyin bişey yapmadan, daha sonra çalışmazsa baktırın boşa para harcamayın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ESP/ASR Arızası Citroen C4
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ozgur_gs_91 O kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam yazınızı görmeden önce jeton düştü büyük ihtimalle sizinde yazdığınız gibi.

• Takarken dikkat edin, çok şiddetle yanan fren kısmı, az yanan far kısmıdır, bu nedenle takıp deneyin, biri paylayıp diğeri genelde patlamaz başıma çok geliyo değişince çözülür sorunun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.