Yeni kullanıcı olarak otomatik dizel Citroen C4 almayı planlıyorum. Bunun dışında Kia Ceed ve Opel Corsa da dikkatimi çeken araçlar.
Dizel (e-HDi) otomatik Confort (Plus paketli) için yaklaşık 49500 TL, Benzinli otomatik Confort (Plus paketli) için 44000 TL gibi bir fiyat veriyorlar (Plus paket alınmazsa -3 milyar). Bu konudaki (marka ve benzinli/dizel) fikrinizi alabilir miyim? Ancak istediğim dizel otomatik modeli Mayıs sonu teslim edebiliriz dediler. Başka bayilere de sorup indirim alabilir miyim acaba? Bir ay kadar önce zam yapılmıştı hatırlarsanız.
Yerli ve yabancı sitelerde okuduğum kritiklerde (dizel otomatik modelinin testlerinde) otomatik (MCP) vitesin özellikle yüksek devirlerde sıkıntılı olduğu ifade ediliyor. Tiptronik viteslerin sıkıntılı olduğu hep söyleniyor ama benim merak ettiğim sollama vb. durumlarda problem yaratır mı?
Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Teşekkürler,
Benzinli almayın da ne yaprsanız yapın. LPG uyumu da yokmuş zaten.
bn c4 ü test ettim performanstan hiç kuşkun olmasın :D yokuş çıkarken arabada 4 kişyidik gazı kökledim ve :D .... 70 den 110 -120 e rahat rahat çıktı yani :D kalkışlar zaten gayt iyi 285 tork var ! :D ama bn otomatik vitesini test ettim ve vites geçişlerini beğenmedm arabayı sarsıyor bnce içeriye ses almıyor kesiinlikle rakiplerine göre fiyatı çok iyi c'eed bundan ucuzdur ama bn ısınamadım bu araca onuda test ettim D: performasnı gayet iyi 1,6Dizel +125hp civarı bieşydi gayet iyiydi ama tasarım ı beğenmedim çok sade ve fiyatı 43-44 viarıydı yanılmıyorsam...
expli aldığın fiyata sen bidaha al bence :) arabaya zam gelmesi önemli değil....değil 3500 isterse 500 km olsun o fiyata satamazsın yakın çevren dışında.
C4 alacak olsam ve peşin param olsa gider 1 ay beklerim ve sıfırını alırım neden kullanılmışına aynı parayı vereyim
quote:
Orijinalden alıntı: expli
quote:
Orijinalden alıntı: pamuk
C4 alacak olsam ve peşin param olsa gider 1 ay beklerim ve sıfırını alırım neden kullanılmışına aynı parayı vereyim
Aynı parayı vermiyorsun arkadaşım..Sıfırından 3.000 TL.daha ucuza alıyorsun.. Benim arabamın modeli 1.6 e-HDİ 112 hp MCP Confort+PLUS.. Sonuçta galeriden çıkınca her araba 2.el olduğuna göre benim arabamda sıfır gibi zaten.. :)
yanlış düşünüyorsun senin araban sıfır gibi diyorsun ama kimbilir nasıl kullandın, kimbilir hangi çukurlara girdin. yürüyeni zorlandı, kimiblir belki motoru aşırı zorladın. bunlar ikinci el almanın riskleri ve bu riskler yok diyemezsin. ha belki sen çok düzgün kullandığını iddia edersin ama karşındaki kişinin aklında hep bir acaba olacaktır?
quote:
Orijinalden alıntı: dreamland007
Merhaba arkadaşlar,
Yeni kullanıcı olarak otomatik dizel Citroen C4 almayı planlıyorum. Bunun dışında Kia Ceed ve Opel Corsa da dikkatimi çeken araçlar.
Dizel (e-HDi) otomatik Confort (Plus paketli) için yaklaşık 49500 TL, Benzinli otomatik Confort (Plus paketli) için 44000 TL gibi bir fiyat veriyorlar (Plus paket alınmazsa -3 milyar). Bu konudaki (marka ve benzinli/dizel) fikrinizi alabilir miyim? Ancak istediğim dizel otomatik modeli Mayıs sonu teslim edebiliriz dediler. Başka bayilere de sorup indirim alabilir miyim acaba? Bir ay kadar önce zam yapılmıştı hatırlarsanız.
Yerli ve yabancı sitelerde okuduğum kritiklerde (dizel otomatik modelinin testlerinde) otomatik (MCP) vitesin özellikle yüksek devirlerde sıkıntılı olduğu ifade ediliyor. Tiptronik viteslerin sıkıntılı olduğu hep söyleniyor ama benim merak ettiğim sollama vb. durumlarda problem yaratır mı?
Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Teşekkürler,
Kullanan arkadaşlardan ricam MCP vitesin yüksek devirlerde sıkıntı yaratıp yaratmadığı bilgisini alabilir miyim? Benim gördüğüm kadarıyla oldukça akıcı atik, vites geçişleri hissedilmeyen, yığılma yapmayan bir vites gibi...exclusive e-hdi 112 bg mcp'li test aracında gördüklerim bunlardı...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme