Şimdi Ara

citroen c4 grand picass için ses sistem tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

başlıkta da belirttiğim üzere c4 grand picasso racımda bir ses sistem yükseltmesine girmeyi düşünüyorum

amacım kaliteli sesi arttırmak. bütcem fazla yok max 20 bin e cıkabilirim ama tercihim 10 bin civarına bitirebilmek

butcenin azlıgı nedeniyele ilk etapta sadece ön kapı hoparlörlerini deişmeyi düşünüyorum amfi bas da olabilir cok yabancıyım bu konulara biraz bakim dedim forumlara konu derya...

yüksek ses istemiyorum araç içi ses kalitesi artsın bas mid tiz ayrımı net olsun ne tavsiye edersiniz nereden nasıl başlıyalım şimdiden teşekkürler.

• cermen_555 C kullanıcısına yanıt
    teyp orjinal mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ecrasniann kullanıcısına yanıt

Evet orjinal cıkıs değerleri vs hiç fikrim yok

birde almanyadan arkadasım gelecek ufak tefek bişeyler de getirtebilirim buradan uyguna gelecekse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cermen_555 -- 4 Temmuz 2024; 12:25:53 >
  • ecrasniann kullanıcısına yanıt

Sony XM-S400D alsam 4 kapıya da Hertz Uno k 165 taksak nasıl olur

hertz ler almanyadan gelecek uyguna

• cermen_555 C kullanıcısına yanıt
    citroen c4 grand picass için ses sistem tavsiyesi citroen c4 grand picass için ses sistem tavsiyesi citroen c4 grand picass için ses sistem tavsiyesi citroen c4 grand picass için ses sistem tavsiyesi

Az yakması sebebi ile günlük koşturduğum C4 var.
    (Diğer aracım 3.20d F30 replika M3 idi.)
    C4 tüm sistemi can hattı ile ORJINAL ana üniteye bağlı olduğundan sökmeden resimdeki işlemi yaptım.
    Memnunum açıkçası fakat kaliteli ses için bütçen maalesef yetersiz kalmış.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Üstat bende böyle bir düşünceye sahibim internette araştırırken yazınızı gördüm

Pek dönüş olmamış size ama sizden bir tecrübe alabilirmiyim ne yaptınız hangi ses sistemi ile sonuca gittiniz sizden ricam bana yardımcı olabilirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.