Arkadaşlar citroen C4 aldım nasip oldu ama aracım km de 350 yakıyor benzinli 1,6 motor yakıt olayı belimi büktü tüp taktırmaya karar verdim.Ama kararsız kaldığım yönler var citroen C4 için en iyi LPG kiti uyumlu olanı hangisidir tavsiyelerinizi bekliyorum ve birde yakıt tüketimim de ciddi bir oranda azalma söz konusu olurmu yoksa arabamı değiştrmek zorunda kalacağım şimdiden cevaplarınız için teşekkür ediyorum...
Kardeş bende 2005 model C4 sahibiyim Ve Landi Renzo lpg takılı bende kmde 21 kuruş yakıyor şehir içi bir tek eksisi motor lambası yanıyor oda hiç sorun değil performansıda çok iyi tavsiye ederim
bende düşünüp duruyorum taksammı diye yılda 5000km yapıyorum kararsızım nerdeyse 2 yılda amorti edecek kendini1,6 sxpk
Umarım Yardımcı Olabilirim.Ben Pegeot 307 Var.Prins Lpg Sistemi Taktırdım.Her Yerde Araştırdım Ve En İyisinin Prins Oldugunu Ögrendim Ve Taktırdım Prins On Numara Bir Sistem Ben Memnunum Ne Ses Var Ne aracın perfonmansında bir düşüş rtı sanki artış billem oldu desem dogrudur.sana önerim bu işin en iyisi prins palı malı belki digerlerine göre belki ama parasının hakını veriyor.ustalıkta önemli istanbulda oturan arkadaşlar için floryada ömerustaotogaz diye bir yer var ben orda taktırdım.ilgi alaka montaj süperdi kendileri prins avrupa yakası bayisidir tavsiye ederim.umarım yardımcı olabilmişimdir.saygılar...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme