Şimdi Ara

Citroen c4 - kia ceed (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gareysar

quote:

Orijinalden alıntı: mortalivy

quote:

Orijinalden alıntı: gareysar

Ceed i test etmiş ve 1 yıldır yeni C4 kullanıcısı olarak.. Kesinlikle C4..

Eger mumkunse aracinizin motoru ve donanimini da belirtebilir misiniz?

Citroen C4 HDI Confort 92 Bg.. Bu aracımı da sıfır alıp 5600 km de sattığım Yeni Sportage'den sonra aldım.. Araç 92 Bg olmasına rağmen sürüşü 135 Bg Sportage'den daha rahat ve konforlu.. Sportage ile karşınıza yokuş çıkmaması için dua edersiniz.. Yokuşa 6 ile girip 3-4 le çıkarsınız.. C4 ile aynı yokuşa 5 ile girip 5 le çıkarsınız.. Yokuşlar ayrı bir zevk verir insana..

Ceed i test etmiştim.. 110 km den sonra aracın içerisinde bariz rüzgar sesi vardı.. Süspansiyonları çok sertti.. Bende C4 ü tercih ettim.. İyi ki de etmişim.. Aracı otomatik vitesli bir araçla değiştireyim dedim.. Problem yaşarım korkusu ile vazgeçtim.. Şu an araç 16000 km ye yaklaşıyor.. Bayiden çıkarken nasıldı ise şu an da öyle.. O yüzden insan kullanırken tedirgin olmuyor..

teşekkürler, umarım aynı memnuniyetle aracınızı kullanmaya devam edersiniz

benimde gönlüm c4 ten yana ama 53000 lira bi çok ciddi bi rakam o yüzden soru işaretlerim var.

• bravolarda kampanya vardı herhalde! bravoda güzel araç!
  • Bu iki araç arasında c4 diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana333

bravolarda kampanya vardı herhalde! bravoda güzel araç!

bravoyu da inceledim ama bana hitap etmedi. iç hacim olarak dar geldi.
  • Kia ceed 1.6 CRDI 115 hp motion manuel aracı 2009'da yakın bir arkadaşıma almıştık. aracı hem şehir içi hem şehir dışı birçok kere kullanma fırsatım oldu. araç halen arkadaşımda ve 70000 km yi geçti. araçtan çok memnun ve şu ana kadar bir sıkıntıyla karşılaşmadı. araçla ilgili benim düşüncem ise kesinlikle parasını sonuna kadar hakeden bir araç. süspansiyonları biraz serttir ama yol tutuşu da gayet iyidir.ses yalıtımı fena değildir. motion donanım yeterli görünsede birkaç donanım eksikliği can sıkıyor( hız sabitleyici, ESP, tavan aydınlatmaları)
    Gelelim yeni C4 e. imzamdaki aracı 8 ay önce birçok C sınıfı aracı test ettikten sonra aldım ve şuan 15000 km oldu. yeni C4 ile Citroen bence eski C4 e göre çok yol katetmiş. ses yalıtımı, yakıt, konfor yönünden çok iyi bir araç.
    Bana göre C4 ün Ceed'e bariz üstünlükleri:

1) Yalıtım ( sınıfında ilk 3 e rahat girer.)
    2) Donanım ( confort plus gayet dolu ki en önemli artısı bence ESP. bu zamanda ESP siz sıfır araç almam.)
    3) Konfor ( C4 süspansiyonlar konfor odaklı olmasına rağmen yol tutuşu da gayet iyi)
    4) Yeni kasa olması. Ceed kasa değişecek ve sizin aracınız 6 ay sonra eski kasa olarak anılacak.
    5) İç-Dış görünüm. bu göreceli bir kavram olmasına rağmen yeni C4 ün tasarımını beğenmeyeni ben şuana kadar görmedim. Fransız araçlarına ön yargılı olanlar bile tasarımını beğeniyor.
    6) Yakıt . uzun yolda 1 depo ile 1300 km yol yapıyorum( max hız 120-130) şehir içi ise 1000 km yi zorluyor.
    7) Bagaj hacmi. 408 lt ile sınıfında lider. benim bu aracı seçmemdeki önemli etkenlerden birisidir.

Arada 12000TL fiyat farkı var gibi görünsede C4 ün yeni kasa olması, donanım fazlalıkları, otomatik vites ve sıfır faizi de düşününce reel fark o kadar da fazla değil aslında.
    Sonuç olarak ben yeni C4 tercih ettim ve şuana kadar kararımdan dolayı gayet memnunum. İnşallah hep böyle devam eder. size de yeni C4 ü tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drchtygn -- 2 Nisan 2012; 13:17:17 >

• C4 tek gecerim. Çok memnunuz araçtan. Yakıt bakım performans. Hepsi tatminkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drchtygn

Kia ceed 1.6 CRDI 115 hp motion manuel aracı 2009'da yakın bir arkadaşıma almıştık. aracı hem şehir içi hem şehir dışı birçok kere kullanma fırsatım oldu. araç halen arkadaşımda ve 70000 km yi geçti. araçtan çok memnun ve şu ana kadar bir sıkıntıyla karşılaşmadı. araçla ilgili benim düşüncem ise kesinlikle parasını sonuna kadar hakeden bir araç. süspansiyonları biraz serttir ama yol tutuşu da gayet iyidir.ses yalıtımı fena değildir. motion donanım yeterli görünsede birkaç donanım eksikliği can sıkıyor( hız sabitleyici, ESP, tavan aydınlatmaları)
    Gelelim yeni C4 e. imzamdaki aracı 8 ay önce birçok C sınıfı aracı test ettikten sonra aldım ve şuan 15000 km oldu. yeni C4 ile Citroen bence eski C4 e göre çok yol katetmiş. ses yalıtımı, yakıt, konfor yönünden çok iyi bir araç.
    Bana göre C4 ün Ceed'e bariz üstünlükleri:

1) Yalıtım ( sınıfında ilk 3 e rahat girer.)
    2) Donanım ( confort plus gayet dolu ki en önemli artısı bence ESP. bu zamanda ESP siz sıfır araç almam.)
    3) Konfor ( C4 süspansiyonlar konfor odaklı olmasına rağmen yol tutuşu da gayet iyi)
    4) Yeni kasa olması. Ceed kasa değişecek ve sizin aracınız 6 ay sonra eski kasa olarak anılacak.
    5) İç-Dış görünüm. bu göreceli bir kavram olmasına rağmen yeni C4 ün tasarımını beğenmeyeni ben şuana kadar görmedim. Fransız araçlarına ön yargılı olanlar bile tasarımını beğeniyor.
    6) Yakıt . uzun yolda 1 depo ile 1300 km yol yapıyorum( max hız 120-130) şehir içi ise 1000 km yi zorluyor.
    7) Bagaj hacmi. 408 lt ile sınıfında lider. benim bu aracı seçmemdeki önemli etkenlerden birisidir.

Arada 12000TL fiyat farkı var gibi görünsede C4 ün yeni kasa olması, donanım fazlalıkları, otomatik vites ve sıfır faizi de düşününce reel fark o kadar da fazla değil aslında.
    Sonuç olarak ben yeni C4 tercih ettim ve şuana kadar kararımdan dolayı gayet memnunum. İnşallah hep böyle devam eder. size de yeni C4 ü tavsiye ederim.

teşekkür ederim yorumlarınız için. Bir de citroen araçlarda sanırım bugün itibariyle bir fiyat güncellemesi yapılacakmış. Hepimiz alıştık gerçi güncellemelere

• Ceed icin fiyati nerden aldiniz eger ozel degilse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berktd

Ceed icin fiyati nerden aldiniz eger ozel degilse

her bayi aynı fiyatı veriyor, eğer ciddi alıcı olduğunuzu görürlerse.
  • Ben biraz daha dusuge almistim da fiyat , cumartesi gunu , renk icin karar veremedik , onun icin sordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berktd

Ben biraz daha dusuge almistim da fiyat , cumartesi gunu , renk icin karar veremedik , onun icin sordum

o zaman siz daha ciddi alıcıymışssınız ben en son 40750 alabildim
  • Cok ciddilikle alakasi da yok aslinda ben daha ciddi rakamlar bekliyordum indirim anlaminda ama olmadi , bide park sensoru falannda hediye etmiyorlar , sadece trafik sigortasi yapariz diyolar, bu arada ceed benim aklimda hic yoktu ama araba fiyatina gore oldukca iyi bence , kullanici yorumlari da fena degil pek oumsuz bisey yazan yok , bence eski kasa olmasini dert etmicekseniz ceed alin , tabi c4 daha iyidir ama 10 bin lira farki haketcek kadar degil
  • hayret henüz golf öneren olmamış,i30 öneren de 1 kişi ancak o da dikkate alınmamış.taş yağacak
  • c4 alındı teşekkürler
  • quote:

c4 alındı teşekkürler

kaça ve hangi donanımını aldın söylemende sakınca yoksa
  • hayırlı olsun araba hakkında bılgı verırmısınız donanım fiyat v.b
  • Hayırlı olsun.
  • İkisine de test sürüşü yaptım.

Fiyat farkı fazla C4 daha iyi bir araç.

Ceed in yeni kasası 1 ay sonra çıkacak.51.000 tl olan araçta euro 4 olan araç.

Önce Ceed düşündüm sonra C4,ancak focus 115 bg araç almaya karar verdim ben de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: culdesac

İkisine de test sürüşü yaptım.

Fiyat farkı fazla C4 daha iyi bir araç.

Ceed in yeni kasası 1 ay sonra çıkacak.51.000 tl olan araçta euro 4 olan araç.

Önce Ceed düşündüm sonra C4,ancak focus 115 bg araç almaya karar verdim ben de.

Ben aynı şekilde sıkıntılar çektim. Kia soul aldım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana333

bravolarda kampanya vardı herhalde! bravoda güzel araç!

bravoyu da inceledim ama bana hitap etmedi. iç hacim olarak dar geldi.

Eğer Bravonun içi dar geldiyse C4'ün içi de dar gelecektir arkadaşım.

Bravo ile C4 iç hacim ve bagaj hacmi açısından neredeyse benzer değerler ve hissiyat sunuyor.

İç mekan genişliği ve ferahlığında Ceed, Auris ve Golf bu sınıfta rakipsiz.

Diğerlerinin ya arka koltuk diz mesafesi, ya arka koltuk baş mesafesi ya da genel olarak ferahlık sıkıntısı var bence.

... diye yazmıştım ki C4 aldığını okudum.

Hayırlı olsun.:)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.