Şimdi Ara

Citroen C4 Neden Tutulmadı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
13.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bluehdi motor ile turbo sorununu çözüldü ancak marka bir kere algısını kaybetti.

Fransız grubu araç alacaksam renaultdan vazgeçmem. İyi olduğu için değil, arızası kolay çözüldüğü için. Yoksa hepsi aynı kalitede.

Ds gibi kaliteli bir markayı yapabiliyorken Citroën Peugeot gibi dandik üretimler neden yaparlar anlam veremiyorum zaten. Açık açık ucuz araç yapmak için dandik araç yapıyorlar. Bu da bir çok kronik ve üretim hatalarını beraberinde getiriyor.

Üretim sektöründe çalışan varsa ne demek istediğini daha iyi anlayacaktır.
  • Barracud@ kullanıcısına yanıt
    Cİtroen ve peugeot'nun fabrikası ortaktır burdaki olay sdece satış üzerine citroen+peugeot=psa hatta şimdi citroen+opel+peugeot=psa
  • Citroen tutulmadı çünkü modellerinin sürekliliği yok 2006 yılında sıfır c4 almıştık araç ekonomik ve güvenli ama kronik arızalar bıktırıyor aslında aynı motoru volvo ford mazda gibi bir sürü firma kullanıyor ama uzun dönemde citroen peugeot arıza istatistiği daha yüksek
  • Konusu bile tutmadı 😄
  • Citroen’in en çok tutan arabasıydı c4. Son kasasından bahsetmiyorum ama önceki kasa gerçekten iyi satmıştı. Göz aşinalığı olarak yolda çok gördüğümü hatırlıyorum. Özellikle o robotlu reklamı çok etkili olmuştur. Paslanma olayını bilmiyorum citroenden en son 2012’de sıfır c3 almıştım sonra bir daha araç almadım. O arabada öyle bir problem yoktu ama bu yeni 301’lerde falan paslanma şikayeti olan insanlar var. Son çıkan C4 tutmadıysa bunun sorumlusu citroenin kendisidir. Kendine adam akıllı bir satıcı bulamadı bir türlü. Benim bildiğim daloğlu ve bayraktar vardı ikisi de kapandı sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.