Bildirim
Citroen c4 test

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
montajla atsaydınız keşke. -
Atraction baz donanım eklendi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yakında antika araç kategorisine girecek bir model C4.
Yıllardır yenisi gelmedi.
Daha şahine doğana binilen bir ülkeyiz.
Öyle ama benim eleştirim Citroen'eydi aslında.quote:
Orijinalden alıntı: Barracud@
Daha şahine doğana binilen bir ülkeyiz.
Şöyle haberler var ama ne kadar doğru bilmiyorum.
https://tr.motor1.com/news/228668/citroen-c4-geri-donecek/
Yenisi gelmeyecek, C segmentinde Citroen Cactus ile devam edecek diye haberler vardı ama onu da yalanlamışlar, yakın zamanda PSA grubunun piramit şeklindeki yapısı doğrultusunda C segmentinin en alt(ucuz) aracı olarak gelecektir.quote:
Orijinalden alıntı: Yasakpınar
Yakında antika araç kategorisine girecek bir model C4.
Yıllardır yenisi gelmedi. -
Elinize sağlık. Geçmişte bu aracı ara ara kullanmışlığım oldu. Gerçekten zevk ve tat alarak sürdüğüm bir araçtı. Ses yalıtımı, kapı sesi , araç içi genişliği vs vs çok hoşuma gitmişti. Motor bahsetmeye gerek yok az yakar çok kaçar. Tek sıkıntısı arka süspansiyonlar biraz sertti onu hatırlıyorum. Eskisede alınabilir bir araç. -
1 aydır elimde 2013 model c4 attraction 1.6hdi 92bg lik ve kendi arabam 2006 mondeo 2.0tdci ghia otomatik var.
c4'ün artılarına gelirsek;
- yakıt tüketimi çok iyi. Ankara şehir içinde 4.8lt ile dolaşıyorum. Aynı sürüş tarzıyla kendi arabamda 7lt
- performans 92 bg'ye göre yeterli ama gaz tepkileri çok kötü gaza bastıktan 2 sn sonra falan araba atılıyor.
- 5 ileri manuel olmasına rağmen şanzıman oranları güzel 2000 devir'de 108km/h ile gidiyor.
- Yalıtım güzel, 120'ye kadar rüzgar sesi almıyor ve motor sesi benim traktör tdci'dan sonra sıfır seviyesinde. Yol sesi biraz fazla alıyor
ve sesin akustiği çok boğucu insanın başını ağrıtıyor.
- yumuşak-sert arası bir araba sayılır, virajlarda çok fazla yatmıyor ve kolay kolay kopmuyor.
- Süspansiyonlar çok kötü, her türlü çukuru hissettiriyor. Hele arka tarafta oturanlar için bozuk yollarda yolculuk işkence.
- Frenler çok iyi zamk gibi yapışıyor.
- Direksiyon şehir içinde çok yumuşak. Mondeo'daki hidrolikten sonra insanı yormuyor.
- Direksiyon tepkisini hiç sevmedim. Gaz tepkisi gibi o da arkadan geliyor gibi izlenim bırakıyor.
- Hatasız boyasız araçta trim sesleri mevcut. Benim 220 bindeki 7 yıl daha yaşlı mondeo trim sesi konusunda daha iyi.
- İç hacim ve bagaj gayet yeterli seviyede.
Özetle bu fiyata clio bile verilmiyorken clio yerine tercih edilebilecek ondan kat kat üstün bir araç.
Ama bozuk yollardaki konforsuzluğu ve hissizliği yüzünden 2 haftadır mondeo'nun yanında yedek olarak yatıyor.
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X