Şimdi Ara

Citroen C4 VTS sahipleri lütfen bakarmısınız ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
9.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    kardeşim için C4 VTS düşünüyoruz. bu araç hakkında bilgi verebilirmisiniz ?
    kendisi aracı çok beğendi. işlemleri başlattık sayılır,satıcı ile görüştük ama yine de insanın içi rahat olmuyor bir bilene sorayim diyorum.

olay şu ; performansı yol tutuşu ESP'si nasıl ?
    km'de ne kadar yakıt tüketiyor falan fıstık işte
    aklınıza ne gelirse yazarsanız sevinirim.

citroen 'e yabancıyız , ne gibi sorunları olabiliyor ,servislerin durumu nasıl ?

sizlere bir sorayım dedim , madalyonun öteki yüzünü de sizin katkılarınızla incelemek isterim ,

görüşmek üzere

saygılar .

• C4 vts iyi araçtır fakat kullanıcısı değilim bişey diyemem. servislerin durumuysa biraz pahallı.
  • vtslerin kendileri ayrı güzel kasası ayrı güzel.ben de hiç kullanmadım ama vtr-vts kasalarını çok beğeniyorum.sadece tek derdim o direksiyon göbeğinin sabit oluşuu!!!
    oonun dışında performansına diyecek yok süper bi alet
  • citroen=yol tutuş...tarih boyu böyle gelmiş üstüne bi de esp desteğini almış+167 beygir standart fabrika çıkışı+şaane bi tasarım...bence bütçeniz elveriyorsa hiç düşünmeyin...yakıtı 2.0 litrelik motor ortalamarında ama aracı hakkıyla kullanınca elbette menziliniz kısalır..
  • ilk olarak bi vts kullanıcısı olarak hayırlı olsun diyelim..

arac fabrika cıkısı 180bg dir bilginize , yol tutuşda 2 çeker araclarda rakibi yoktur..arac sakin kullanımda sehir dısı 6.0lt/100km sehiriçindede 8.0lt/100km civarlarında seyretmekte bende fakat basınca tabi bi depo ile en fazla 600km yol yaparsın..servis sorunu yok simdiye kadar hiç bi citroenimde sorun yasamadım distributor de olmayan parcalar bile en gec 10 gunde geliyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sedefb

ilk olarak bi vts kullanıcısı olarak hayırlı olsun diyelim..

arac fabrika cıkısı 180bg dir bilginize , yol tutuşda 2 çeker araclarda rakibi yoktur..arac sakin kullanımda sehir dısı 6.0lt/100km sehiriçindede 8.0lt/100km civarlarında seyretmekte bende fakat basınca tabi bi depo ile en fazla 600km yol yaparsın..servis sorunu yok simdiye kadar hiç bi citroenimde sorun yasamadım distributor de olmayan parcalar bile en gec 10 gunde geliyor..

180 beygir DIN normuna göremi SAE mi? benm bildiğim sadece citroen-subaru 'nun kullandığı SAE normuna göre 180 beygir,ülkemizde diğer markaların normu olan DIN'a göre 167..
  • citroen sae kullanıyor subau ve fiatta öyle bu araba dın e göre 167 beygir
  • şimdi sitesinden baktım din yazıyor benimde kafam karıstı ya
  • eskiden sae yazardı sonra gelen tepkiler yuzunden baylas değiştirdi DIN yaptı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlperAkbilgi

eskiden sae yazardı sonra gelen tepkiler yuzunden baylas değiştirdi DIN yaptı.

sae-din farkı yüzünden arabamı 101 beygir sanıyordum ama ruhsatı elime aldığımda 90 beygir olduğunu acı bi şekilde anladım...
  • hayırlı olsun oncelıkle sizi aslında msn kaydetmiştim ama görüşemedik.c4 vts benim için farklı bir araba yani zevkini verebilen ve gittiğiniz yerde dikkat çeken araçtır.dedikleri gibi 2000 motor 180 HP dir.güçün hakkını veriyor 1337 kilo olmasına rahmen kendinden hafifleri harcıyabliyor.anlatılcak çok şey var ama kısa kesim araç güzel.....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.