Şimdi Ara

Honda marka araç sahipleri bakarmısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yaklasık 3 ay önce honda jazz marka otomobil aldım gecen gün lastiği patladı ve stepneyi taktım neyse buraya kadar sorun yokta asıl olay şöyle verdikleri stepne çok adi (motorsiklet tekerine benziyo küçücük) ve en fazla 80km gidiliyo sonra ömrü bitiyomuş kime söylediysem olurmu öyle şey sıfır arabanın normal teker olması lazım hondayı aradım bi sorun yok stepne bu şekilde diyor.Bu araçtan alanların stepnesi nasıl merak ediyorum?
    bide gerçekten normal teker olmasımı lazımdı? ya işin tekerinde değilimde kazıklanmış hissetmek kötü oluyor.

• hehe evet arkadaşım o stepnenin ömrü o kadardır vw polo larda da aynı durum söz konusu ama yenisi o kadar pahalı bi şey değil sanırım...
  • ewet bendede aynı şeklide ufak lastik var sanıyorum ki bagajda az yer kaplasın diye ve sadce acil durumda işe yarasın diye yapıyolar yeni çıkan çoğu arabada bu böyle
  • evt o lastiği amacı sizi en yakın benzinliğe götürmesiiiiama mesela benim honda civicte tam boy stepne var...bu ithal hondalara has bir durum...jazz da ithal olduğuna göre normal.
  • ömrü 80 km değil
    son hızı 80 km/h

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okyaypay -- 14 Kasım 2005, 11:38:26 >
  • cevaplar için teşekkürler tamam bu normal bişeyse sorun yok.pahalı bişey değil sonucta
  • Bazı araçlara yedek lastiği sadece lastikçiye kadar gitme lastiği olarak tanımlıyorlar ve koyuyorlar.Bagaj hacminide daraltmamış oluyorlar böylece.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 80 km değil max 80km/h yaparsın ya!

bende polo var
  • bendee oha falan olmuştum geçenlerde lastik patladığında stepneyi kullanacağım zaman , ama neredeyse her araçta durum böyle işte
  • hem az yer için hemde istepneyi kullanıp lastik farkı yaratmasınlar diye
    bence iyi bir uygulama.
  • gecen yeni 3 serisi bir aracta gördum gulmekten kaza yapacaktım okadar komik duruyorduki arka tekerde kafayı yiyodum
  • bizdede 2002 cvt honda jazz var annemin kulllanımında. garajdayken falan heralde ufak veletler havasını indirmiş çünki valfin kapağı yoktu... baktım nerdeyse janta oturmuş... bende ogün farkettim nekadar dandik bi stepnesi olduğunu.. ancak ömrü şukadar diye bişey yok. uzun yıllar kullanırsın onu kafana takma...
  • 80km yol olarak ömrü değil o lastikle yapılacak hız sınırı.80km/h
    quote:

Orjinalden alıntı: ozgur

merhaba
    yaklasık 3 ay önce honda jazz marka otomobil aldım gecen gün lastiği patladı ve stepneyi taktım neyse buraya kadar sorun yokta asıl olay şöyle verdikleri stepne çok adi (motorsiklet tekerine benziyo küçücük) ve en fazla 80km gidiliyo sonra ömrü bitiyomuş kime söylediysem olurmu öyle şey sıfır arabanın normal teker olması lazım hondayı aradım bi sorun yok stepne bu şekilde diyor.Bu araçtan alanların stepnesi nasıl merak ediyorum?
    bide gerçekten normal teker olmasımı lazımdı? ya işin tekerinde değilimde kazıklanmış hissetmek kötü oluyor.
  • Evet arkadaşım....VW nin yaptıını biliyordum ama HONDA yı da örenmiş oldum
    Çok komik yaaa...Neren kar etceklerini şaşırmışlar....

Artık VW lerin DONANIM Listesinde Orjinal 205/55 R16 gibi Stepne Yazıo......
  • ben de bugün alfa 156da gördüm bahsettiginiz stepneyi..incecik bsydi..üzerinde de sarıyla 80km/h yazıordu..cogu yeni arabaya bunlardan koyuolar heralde..
  • BU ŞEKİLDEKİ STEPNEYİ KOYMA NEDENLERİ SADECE KÂR ETMEK DEĞİL Kİ!
    1. NORMAL LASTİKLERE GÖRE DAHA HAFİF, AMAÇ AĞIRLIĞI DÜŞÜRMEK,
    2. DAHA AZ YER TUTTUĞU İÇİN BAGAJ HACMİNİ GENİŞLETMEK,
    3. ÖZELLİKLE KÜÇÜK VE HAFİF OLDUĞU İÇİN, YERİNDEN ÇIKARMAK, DEĞİŞTİRMEK DAHA KOLAY VE PRATİK,
    4. TABİİ Kİ MALİYETİ DÜŞÜRMEK,
  • benim yeni focus tdci dede aynı.
  • Ben 90 model civictede aynısını gördüm.Anlam verememiştim.Demekki Honda yıllardır bunu yapıyor.
  • hayır yılıırdır yapmıyor bende 98 civic sedan vardı ondan orjinal bridgestone lastiği vardı yedek
  • bizde 2005 war orjinal lastik war arkada 2002 de de öyleydi 94 de
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.