Şimdi Ara

CİTROEN C5 1.6 THP 156HP BVA EXCLUSIVE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
20.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.Karakaya07

Bende c5 düşünüyorum. Ya 2.0 Hdi yada 1.6 thp. Araç için oldukça Sessiz diyorlar doğru mu? Tıkırtı geliyor mu?

O dediğiniz tıkırtılar trim sesleri hiç duymadım.Oldukça sessiz.Malzeme kalitesi düşük değil.Ön konsol ve yanlarda yumuşak bir malzeme kullanmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

hayırlı olsun elektronik aksamı sıkıntılı malzeme kalitesi çok düşük şanzımanı secde ettiren 2.eli bitik çok yakan performanslı büyük üretimden kalkmış bir araç aldınız. son sahibi olurlar klübüne hoşgeldiniz :)

Teşekkürederim dostum ama ben senin gibi düşünmüyorum.Evet üretimden kalkmış doğrudur,2.eli fazla olan bir araç değil oda doğru fakat şöyle ki 2008-2017 arası oldukça fazla üretilmiş bence. 2.eli ise bilen alıyor veya kullanan tekrar dönmek istiyor ben gibi...:) 2009 model 1.6 hdi sx pk kullanıcıyım 2 yıl kullanmıştım.Sizin dediğiniz gibi ne elektronik aksamından sıkıntı yaşadım nede malzeme kalitesinde sıkıntı yaşadım.İç aksamı ön konsol olsun yan camlar olsun yumuşak bir malzeme kullanmışlar.Hiç trim sesi yok.Camlar akustik yani Gürültü düzeyi yüksek ortamlarda etkili ses yalıtımı sağlamak amacıyla özel geliştirilmiş akustik laminasyonlu camlardır.Yakıt konusuna gelince dün ölçüm yaptım uzun yol deneyimim oldu.Şöyle anlatayım;Bursa'da benzin istasyonundan yakıtı tam doldurdum.Tam 210 km sonra yakıtı tekrar fulledim. 76,77 tl lik yakıt aldı.Oda ortalamasını aldığımda 37 kuruş gibi bir rakam çıktı ve gayet tatminkar.

• quote:

hayırlı olsun elektronik aksamı sıkıntılı malzeme kalitesi çok düşük şanzımanı secde ettiren 2.eli bitik çok yakan performanslı büyük üretimden kalkmış bir araç aldınız. son sahibi olurlar klübüne hoşgeldiniz :)

2013 yılından beri confort 1.6 e-hdi mcp kullanıyoruz, malzeme kalitesi gayet yüksek, elektronik aksamda herhangi bir sorun çıkmadı, şanzımanı da her yarı otomatik gibi

2. elini ve benzinlinin tüketimini bilmiyorum, hdi motor gayet ekonomik ama bu modelde aracın son sahibi olunmaz. yeter ki araç temiz olsun her aracın alıcısı çıkar

imza: 2012 yılında 2001 model 210.000 km'de rover 25 sahibi olmuş ve satmak istediğinde perşembe akşamı 14.999'den ilana koyup pazartesi günü 14.550'ye satmış birisi (hafta sonu da şehir dışındaydım bakmak isteyenler bakamadı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 1 Nisan 2017; 12:35:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ec.dmn

Kronik olarak selenoid arızası olabiliyor, 1'den 2'ye geçişler veya R konumuna geçiş biraz geç olabiliyor, Şanzıman kutusu içinde basınç farklarından ötürü vites geçişleri sıkıntılı olabiliyor. Benim bildiğim sık karşılaşılan problemler bunlar. BVA tam otomatik fakat Japon markalarının tam otomatikleriyle arasında dağlar kadar fark var. Hem tam otomatik Honda Civic hem de tam otomatik DS3 kullanıyorum. Arada dağlar kadar fark var. Bende DS3'ümü ikinci el olarak aldım ve sanayideki ustalar söyledi "BVA çok nazlı aman dikkat et" diye.

@tansed @M.ERTEN

Eyvallah , inşallah sıkıntı yaşamam.Deneyimlerimi paylaşırım gün geçtikçe..

• quote:

Orijinalden alıntı: Arif

quote:

2013 yılından beri confort 1.6 e-hdi mcp kullanıyoruz, malzeme kalitesi gayet yüksek, elektronik aksamda herhangi bir sorun çıkmadı, şanzımanı da her yarı otomatik gibi

2. elini ve benzinlinin tüketimini bilmiyorum, hdi motor gayet ekonomik ama bu modelde aracın son sahibi olunmaz. yeter ki araç temiz olsun her aracın alıcısı çıkar

imza: 2012 yılında 2001 model 210.000 km'de rover 25 sahibi olmuş ve satmak istediğinde perşembe akşamı 14.999'den ilana koyup pazartesi günü 14.550'ye satmış birisi (hafta sonu da şehir dışındaydım bakmak isteyenler bakamadı)

Yakıt deneyimimi yukarda paylaştım dostum bana gayet tatminkar geldi...

• quote:

Orijinalden alıntı: tansed

quote:

Teşekkürederim dostum ama ben senin gibi düşünmüyorum.Evet üretimden kalkmış doğrudur,2.eli fazla olan bir araç değil oda doğru fakat şöyle ki 2008-2017 arası oldukça fazla üretilmiş bence. 2.eli ise bilen alıyor veya kullanan tekrar dönmek istiyor ben gibi...:) 2009 model 1.6 hdi sx pk kullanıcıyım 2 yıl kullanmıştım.Sizin dediğiniz gibi ne elektronik aksamından sıkıntı yaşadım nede malzeme kalitesinde sıkıntı yaşadım.İç aksamı ön konsol olsun yan camlar olsun yumuşak bir malzeme kullanmışlar.Hiç trim sesi yok.Camlar akustik yani Gürültü düzeyi yüksek ortamlarda etkili ses yalıtımı sağlamak amacıyla özel geliştirilmiş akustik laminasyonlu camlardır.Yakıt konusuna gelince dün ölçüm yaptım uzun yol deneyimim oldu.Şöyle anlatayım;Bursa'da benzin istasyonundan yakıtı tam doldurdum.Tam 210 km sonra yakıtı tekrar fulledim. 76,77 tl lik yakıt aldı.Oda ortalamasını aldığımda 37 kuruş gibi bir rakam çıktı ve gayet tatminkar.

araç kağıt üzerinde çok güzeldonanımlar taşıyor fakat c5 lerde genel olarak trim sesleri iç mekan kalite düşüklüğü elektronik aksam gibi şikayetler olur. bu şikayetler olmasa zaten bu fiyatlara alamazdınız

bva şanzıman gerçekten çok rahatsız edici dilinden çok iyi anlamak gerekiyor. bunların hepsini toplayınca da alman rakiplerinden çok geri kalıyor.

tekrar hayırlı olsun güle güle kullanın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayırlı olsun hocam bende 2007 C5 kullanıcısıydım hakikaten o süspansiyon sistemi çoğu konfor alanında benim diyen arabaya kök söktürür konuda boş yorum yazanlarada takılmayın zaten böyle saçma ve boş düşüncelerde olan insanlar olmasa böyle kaliteli arabalara böyle makul fiyatlara binemezdik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.Vettel

Hayırlı olsun hocam bende 2007 C5 kullanıcısıydım hakikaten o süspansiyon sistemi çoğu konfor alanında benim diyen arabaya kök söktürür konuda boş yorum yazanlarada takılmayın zaten böyle saçma ve boş düşüncelerde olan insanlar olmasa böyle kaliteli arabalara böyle makul fiyatlara binemezdik.

Teşekkürederim dostum.Her yoruma açığım sıkıntı yapmam sonuçta deneyimlerinizi ve kendi deneyimimi aktarmak için açtım konuyu onun için herkes dilediğini ve başından geçenleri yazarsa sevinirim. Mesela aracın gözlemlediğim kadarıyla olumsuz özelliklerinide yapabilirim

1-)Anahtar boyutu küçük ve biraz adi gibi.Daha kaliteli ve gösterişli olabilirmiş.

2-)İç kapı kolları soyulmaya müsait bende fazla yok ama başladı başlayacak arası...

3-)Bu kadar full bir araçta navigasyon olmalıymış.Neden koymamışlar hayret doğrusu..

Şimdilik bunlar ilerleyen zamanlarda aklıma gelirse söylerim.

• Takipteyim hocam konuyu c5 2.0 hd almayı planlıyorum ara ara yazarsan çok makbule geçer artılarını eksilerini

• quote:

Orijinalden alıntı: M.Karakaya07

Takipteyim hocam konuyu c5 2.0 hd almayı planlıyorum ara ara yazarsan çok makbule geçer artılarını eksilerini

• Hayırlı olsun hocam.İyi günlerde kullanın.O fiyatlara böyle araç yok zaten piyasada.Şanzıman masraf açsa bile en fazla 1.200 lira harcarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Urbanrevolt

Hayırlı olsun hocam.İyi günlerde kullanın.O fiyatlara böyle araç yok zaten piyasada.Şanzıman masraf açsa bile en fazla 1.200 lira harcarsınız.

Teşekkürederim dostum.
  • Mesela bir dezavantaj daha lastikler 18 inç.Üzerindeki kışlıklar iyi durumda ama bugün yazlıklarını takdırayım dedim meğer hala orijinal kendi lastiklerini kullanıyormuş.İki lastiğinde fazla sıkıntı yok ama öteki iki lastiklerinda çok fazla yarıklar vardı.İçime sinmedi lastik almaya karar verdim.4 adet lastik sorayım dedim Michelin marka ateş pahasıymış.Tanesine 650 tl diyorlar.Ne yapacağımı şaşırdım.Hertür lastik önerilerine açığım hangi marka alayım ne alayım biraz ucuz yollu olsun arkadaşlar.Mesela petlas marka hiç kullanmadım nasıldır kullanan varsa daha başka markada önerebilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tansed

quote:

Orijinalden alıntı: S.Vettel

Hayırlı olsun hocam bende 2007 C5 kullanıcısıydım hakikaten o süspansiyon sistemi çoğu konfor alanında benim diyen arabaya kök söktürür konuda boş yorum yazanlarada takılmayın zaten böyle saçma ve boş düşüncelerde olan insanlar olmasa böyle kaliteli arabalara böyle makul fiyatlara binemezdik.

Teşekkürederim dostum.Her yoruma açığım sıkıntı yapmam sonuçta deneyimlerinizi ve kendi deneyimimi aktarmak için açtım konuyu onun için herkes dilediğini ve başından geçenleri yazarsa sevinirim. Mesela aracın gözlemlediğim kadarıyla olumsuz özelliklerinide yapabilirim

1-)Anahtar boyutu küçük ve biraz adi gibi.Daha kaliteli ve gösterişli olabilirmiş.

2-)İç kapı kolları soyulmaya müsait bende fazla yok ama başladı başlayacak arası...

3-)Bu kadar full bir araçta navigasyon olmalıymış.Neden koymamışlar hayret doğrusu..

Şimdilik bunlar ilerleyen zamanlarda aklıma gelirse söylerim.

Hocam bazı densizlere aldırmayın siz.aracınızın ve konforunuzun keyfini çıkarın.konuyu favorilere ekledim.ara ara güncel yorumlar yaparsanız sevinirim.

• Mand1ra_Hekimi kullanıcısına yanıt
    Hdraactive sadece 2.0 hdi de yok mu?

• 1.6 THP 156HP BVA EXCLUSIVE modellerinde de var.Başka hiçbir seçenekte yok arkadaşım...
  • tansed kullanıcısına yanıt
    Continental lastik modellerine de bakabilirsiniz.
  • Fazla km yapmayacağım için tiger lastik aldım 4 tane.Lastik hakkında görüşlerimide yazarım,ilerleyen zamanlarda.1200 tl fiyat olarak çok uygun geldi bana.
  • c5'lerde direksiyon gövdesi dönmüyordu galiba. kullanım zorluğu çıkarıyor mu? hayırlı olsun bu arada

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.