Arkadaşlar 2010 Citroen C5 SX araç var ve aracıma hep öyle netteki gibi kesmeli biçmeli navigasyon yapmayı düşündüm ama sonra orjinalliği bozulmasın dedim bugün.Bir ilanda orjinal(avrupadaki C5 ler gibi) navigasyon ekranı gördüm dokunmatik filan işte ayrıcada göğüsün L şekli gibi olan parçasıyla birlikte.Yani hiç kesme filan yok acaba ürün fiyatı nasıldır alınır mı.Görüntü olarak çok hoş olaçağu kesin ama.
ürünü alıp serviste taktırırsan sorun cıkacağını sanmam. ama belki biraz daha beklersen daha güvenilir markalarda c5 için navi ekranı üreteceklerdir. daha fazla cesitlilik olacaktır. aracın içine güzellik katacağı kesin. ama kalitesi veya kullanışlılığı hakkında yorum yapamayız.
fotoğraftaki navigasyon orjinaldir ama dokunmatik değildir. sürüş esnasında o ekrana dokunmak için baya eğilmek gerekir.
sıfır almayı denersen 5000 euro gibi fiyat çıkabilir. ben rt3 ü alırken (11 parça) sıfırı 4100 euro idi. (fransada peugeot fabrikasında çalışan arkadaşım vasıtasıyla daha ucuza aldım) bu cihaz rt4 . bir üst versiyonu.
c5 in turkiye için navigasyonu yok bizdede sxpk var 2009 arkasın servisine bizzat sordum ne getiriyorlar nede takıyorlar.
Bence bu satılan orjinal citroen ekranı değil Çünkü bildiğim kadarıyla orjinal citroen navigasyon ekranları dokunmatik değil. Ayrıca bluetooth, dvd, divx, tv tuner, navigasyon, sd kart okuyucu, vs. hepsi bütünleşik olmaz
Bu ürün benim tahminim Çin'de imal edilen ve bir sürü farklı araç için montaj dışmı araca göre imal edilmiş ürünlerden. Aynı ürünün VW grubu için, Ford grubu için vs. için üretimleri de var.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme