Şimdi Ara

CİTROEN DS5 Mİ, VOLVO V40 MI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Iki aracta cok güzel ancak Ds5 bence bir adim onde. 2.elini bence cok takmayin ben yeni c4 u ilana vermeden takas ettim. Yani her aracin bir alicisi var. Bu arabalara 80.000 civari para vereceksiniz az para değil. Satarkende biraz zorlanabilirsiniz. 80 000 az para değil. ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uguroz76 U kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, yukarıdaki mesajıma eklemeyi unuttum birde A4 Avant var yukarıdaki araçların hepsinden üstün 2.0 TDI motoru MTV'si fazla ama Premium olduğu için değerlendirilmeli mutlaka aracın kmsi biraz fazla gibi ama rengi çok güzel ve temiz gözüküyor. Emsallerinden daha az km'de ve nispeten daha uygun fiyatlı ve kaçmaz diyorum bu araç için

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-hemen-alin-mart-2015-de-odemeye-baslayin-a4-2.0-tdi-88.590-km-189952483/detay

• Volvo v60 tam size göre bir makine.
    Yada audi a4 sw allroad.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 5 Aralık 2014; 22:57:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • v40ın bagajı sizi üzer ds5 daha mantıklı
  • Ds5 i 2.el alacaksanız zaten değer kaybetmis olacak. Kesinlikle ds5 tercih ederdim.

• uguroz76 U kullanıcısına yanıt
    DS5 eğer yanlış hatırlamıyorsam zaten 75-85 bandından giriş yaptı. Yani şimdi ikinci ellerini 75-85'e satıyorlarsa kimsenin zarar ettiği yok. Kar etmezsiniz belki orası ayrı.

Hatta konusu bulabilirsem DS5 konusunda iki yıl sonra 40'a düşer alırız gibi yorumlar vardı (-: ama bunlar ancak hayali tahminler. O yüzden bugün hangi aracı alırsanız alın düzen böyle devam ederse aldığınız fiyata satma şansınız yüksek. Alıcısı azdır orası ayrı ama piyasadan 5-10 neyse düşüğe verdiniz mi de her malın bir alıcısı vardır. Çok takılmamak lazım bunlara.

İçinizden hangisi geçiyorsa, şahsen iki araçta listemde de birkaç yıl sonra belki, sorulunca cevap veremedim şimdi (-:
  • bu forumda mazda yada volvo ıle baska bır markayı kıyaslarsanız mazda veya volvo kazanır

bu markaları kıyaslamazsanız bıle bunlar onerılır

eger bu markaların arasında kıyasalama yapıcaksanız kesınlıkle s60 secenekler arasına sokulur

o yuzden tabıkı v40 ama s60ada bir bakın derim

paranız cebınızde kalsın ıstıyorsanız su ılanı takıp edıyorum bayadır guzel arac gıbı beklentılerınızı karsılayabılır
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-2009-model-alfa-romeo-159-dizel-otomatik-vites-tarzini-yakala-183858760/detay

• Ds5 e değer kaybettirir diyenler s60 station wagon öneriyor. Donanimhaber e hoş geldiniz. Şu volvo fetişzmi ne zaman bitecek merak ediyorum. Ds5 ile v40 kiyas dahi kabul etmez hatta ayni cümle icerisinde kullanilmasi bile abes

• Ds5

• NOSCE TE IPSUM kullanıcısına yanıt
    159 çok güzel araba olsa da 160 binde. Sanmıyorum ki konu sahibi o kadar yüksek km' li bir araba tercih etsin. Anladığım kadarı ile en fazla 50 bin km' ye kadar bir araba bakıyor.

Ayrıca ben de almam 160 binde alfa bir arabayı. Farkındayım düzenli bakarsan 600 700 bin km de gider. Ama param kıymetli diyen adam almamalı. 2 senede 200 bini geçtiğinde model değiştirmek istesen çok bekletir satışı.

Belirtilen iki model arasında ise v40 tercih ederdim. V40 bana daha sıkı ve oturaklı gibi geliyor. Ayrıca 2 çocuklu olup da B sınıfı küçücük bagajlı arabaya binen bir sürü tanıdığım var. Normal bir kişiye hacimli bir eşya taşımayacaksa her bagaj yeter.
  • Yeni kasa picasso yu dabir değerlendirin..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O fiyat aralığında ds5 2012 model olur ve km 60 binden az olmaz, v40 satıcıları da tok satıcı iyi pazarlık şart,
    2013 yeni kasa a3 tdi kovalayın..

• Ben olsam v40 alirdim. Açık net sokakta görünce insanin dönüp bi daha bakasi geliyo. Volvonun kalite ve performansi da ortada zaten ayni zamanda konfor. Fazla söze gerek yok volvoyu bilen bilir. Tek sıkıntısı 2.eli kötü...

• 2 çocuklu bir aile için bu iki araç da bence pek uygun olmaz, dizel otomatik mpv daha uygun olur 5008, Picasso, scenic yada alınabilirse smax süper olur...
  • Yorumlarını esirgemeyen herkese teşekkür ederim. Önerilen araçların çoğunluğu gerçekten benim beklentilerime uygun araçlar ve ilanların çoğunluğunu zaten incelemiştim. Ama gelin görünki ya km çok yüksek, ya araç kullanışlı ama tipsiz, ya yakışıklı ama kullanışsız, ya çok sıradan, yada benim bütçemin üstünde vb. Tabi birkaç ay sonra alabilecek olmamda araştırmamda etken. Zira hemen param hazır olsaydı, yukarılarda önerilen a4 avant için pazarlığa başlardım.

Düşündüğüm araçlar hakkında bariz bir kötü yorum yapılmaması ve genel itibariyle önerilmeleri benim için yeterli. Diğer önerilerin araçların hemen hepside bence olabilir. Tabi vakti geldiğinde hanım faktörüde en önemli konu olacak, zira benim açımdan her bakımdan iyi olan bir aracın eşimden veto yeme ihtimalide var. Şöyle örnek vereyim, yolda a3 gösterdiğimde hiç beğenmedim derken, v40 için güzelmiş diye yorum yapmıştı.

Öneri ve yorumda bulunan herkese teşekkürler.

• Benim önerim kesinlikle ds5. Imkanim olsa alacağım ilk iki araçtan birincisi. Kesinlikle d segmentinin üzerinde bir araç. Tek sorun ikinci eli.

• quote:

Orijinalden alıntı: levogrande

2 çocuklu bir aile için bu iki araç da bence pek uygun olmaz, dizel otomatik mpv daha uygun olur 5008, Picasso, scenic yada alınabilirse smax süper olur...

Smax hem çok iri hem dizel motor 2 litre. Diger mpv lerin hem tiplerini pek beğenmiyorum hemde özellikle iç mekân kalitesi anlamında geride olduklarını düşünüyorum.
    Sonuçta yılda bir veya iki defa uzun yol ancak olur, onun dışında araç şehir içi binilecek, o yüzden mpv olmasada olur yani!

• quote:

Orijinalden alıntı: uguroz76

quote:

Orijinalden alıntı: Montblanc 149

Ds5 2çocuklu alile için iyidir bence s60 da bakın
    Edit : herkeste bulunmamasını istemişsiniz o zaman kesinlikle ds5 v40 istanbulda çok görüyorum artık bıktım ds5 arasıra görüyorum gördüğümde aşık oluyorum

Dediğiniz gibi ds5 çok daha az ama bir yandanda çok sık araç değiştirmesemde illaki ilerde satacağız. 5-10 sene binersem ds5 in son sahibi olur muyum diyede düşünüyorum.

Hangi sehirdesiniz bilmiyorum ama hele ki Istanbul'daysaniz hicbir aracin son sahibi olmazsiniz.
    Her aracin bir alicisi cikiyor.

• Bence en doğrusu V60 mı yoksa DS5 mi olmalı.

V60 ile DS5 aynı sınıf ve karoseriye sahip daha iyi bir karşılaştırma olacaktır.
  • şu arabayı bizim sokağa çektiğimi düşünemiyorum ya ! gerçekten hayır kötü arabaların fazlalığından falan değil sokağımızda; corolla, passat, jetta, civiclerin ortasında bu çok marjinal kaçar çook :)

CİTROEN DS5 Mİ, VOLVO V40 MI?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 6 Aralık 2014; 13:35:50 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.