Şimdi Ara

CİTROEN DS5 Mİ, VOLVO V40 MI? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2.el piyasası yok, değer kaybeder denmiş ama arkadaş zaten şuanda mevcut olan arabasına 13 yıldır bindiğini söylüyor. Aldı mı uzun yıllar ds5'e de biner gibime geliyor. v40 gerçekten harika bir araba, sağlamlığı ve donanımı olsun size yetecektir. Siz ortada çok olmayan bir araç istemişsiniz o yüzden ds5 derim. Gerçekten görünüş anlamında harika bir araç. Donanımı desen v40 tan bile fazladır. Geniş ve ortada çok olmayan bir araç istiyorsanız kesinlikle ds5 derim.
  • V40 ds5 in.yaninda oyuncak gibi kaliyor v60 la mukayese daha mantikli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DS5 alın lütfen, mükemmel bir motora sahip çok özel bir araç

• quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

Bence en doğrusu V60 mı yoksa DS5 mi olmalı.

V60 ile DS5 aynı sınıf ve karoseriye sahip daha iyi bir karşılaştırma olacaktır.

V60 görüşünüze katılıyorum ama 75k civarına az km li yok malesef. Hatta 75 e donanımlı v40 bile yok aslında. Oysaki ds5 bulunuyor.

• Abi Citroen Amblemini söksen komşular der bizim komşu parayı bulmuş yurtdışından özel araç getirtiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uguroz76

quote:

V60 ile DS5 aynı sınıf ve karoseriye sahip daha iyi bir karşılaştırma olacaktır.

V60 görüşünüze katılıyorum ama 75k civarına az km li yok malesef. Hatta 75 e donanımlı v40 bile yok aslında. Oysaki ds5 bulunuyor.

çok merak ettim, ne yaptınız diye. Konu bir anda kesilip atılmış.

13 sene Seat'a binmişsiniz.

13 sene
    seat
    skoda
    audi
    VW
    Bmw
    mercedes

dışında az sorun ve masraf çıkartacak motoru, yürürü olan araba bulunmaz ki fransız bir araca güvenmek ne derece doğru.
    Audi
    30-40k arası elyse, 301, fluence, vs bunların kalitesi belli yapısı belli. 1-2 senede kendiliğinden dökülen arabalar. Hani citroen c3 c4 30-60k iken bu ds serisi olunca fiyatın 2 kat artması sadece tasarım ve donanımdan mı yoksa gerçekten motor metalinden plastiğine daha kaliteli bir ürün mü ortada araştırmak lazım ama audi a3 parasına önerdiğiniz modeller kötü modellermiş. 2 çocuk olmasa V30 derdim ama siz bu aradan geçen 1 yılda ne yaptınız hiç bahsetmemişsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: sokomind

quote:

Orijinalden alıntı: uguroz76

quote:

çok merak ettim, ne yaptınız diye. Konu bir anda kesilip atılmış.

13 sene Seat'a binmişsiniz.

13 sene
    seat
    skoda
    audi
    VW
    Bmw
    mercedes

dışında az sorun ve masraf çıkartacak motoru, yürürü olan araba bulunmaz ki fransız bir araca güvenmek ne derece doğru.
    Audi
    30-40k arası elyse, 301, fluence, vs bunların kalitesi belli yapısı belli. 1-2 senede kendiliğinden dökülen arabalar. Hani citroen c3 c4 30-60k iken bu ds serisi olunca fiyatın 2 kat artması sadece tasarım ve donanımdan mı yoksa gerçekten motor metalinden plastiğine daha kaliteli bir ürün mü ortada araştırmak lazım ama audi a3 parasına önerdiğiniz modeller kötü modellermiş. 2 çocuk olmasa V30 derdim ama siz bu aradan geçen 1 yılda ne yaptınız hiç bahsetmemişsiniz.

Valla bana kalsa güzel bir ds5 bulmuştum alacaktım. Hanım ikinci el araca o kadar para verilir mi? diye veto koyunca gittim sıfır subaru xv aldım. Ciddi bir dönüş oldu yani. Dizel hatcback den benzinli crossovera döndüm. Çok km yapmadığım için gayet memnunum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.