|
Citroen modelleri Ağustos'ta ne kadar zamlandı? İşte Ağustos 2022 fiyat listesi
-
-
Ucuza kullanilmis otomobil leri tercih ederim
https://www.youtube.com/watch?v=lKGk29MRjPA&feature=youtu.be
-
PSA markaları içinden bir araç daha... Tüm sınıfların cebindeki parayı alabilmek işte bütün mesele bu :)
-
C4 ile C3 Aircross hemen hemen aynı fiyat. C4 de SUV tarzı bir araba.
Bu durumda C4 varken insanlar niye C3 Aircross alıyorlar ?
-
C4 te citroenin phc süspansiyon teknolojisi var bu sebeptendir diye düşünüyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
c4'te 1.2 puretech 155 beygir motor üretilmiyor artık. sadece 1.2 130 beygir seçeneği var.
-
Kesinlikle ... c3 ac nin bi mantığı yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni kasa C4 sahibindende SUV olarak geçiyor
C3 en baz model zamlanmamis ama ondan daha dandik ve ucuz clio baz model zam görmüş.
Enflasyonu ve dolar kurunu bahane edip zam yapan firmalari unutmayin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Valla fiyatlar uygun, arabalar deli satıyor ve son derece popüler.
C4'ten itibaren iç mekan kaliteleri çok iyi.
500'e de yeni motor köpek gibi C-Elysee veriyorlar.
Ürün gamı başarılı.
-
Zama alıştık ya ben buna şaşırıyorum
1. Hemen hemen aynı fiyat dediğiniz en az 100 binden başlayan bir fiyat farkı var.
2. C3A iç hacmi ve bagajı C4 ten daha büyük.
3. Bayilerde C4 neredeyse yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamamen öncelik ile ilgili.
C3a;
iç hacmi nedeniyle tercihim. 2 bisikleti, arka tekeri çıkarmadan, tek koltuk yatırarak taşıyabiliyoruz. Üzerine 2 valiz, 2 spor çanta, ıvır zıvır poşet, taşıyoruz ve arka koltukta 3. bir kişi konforluca seyahat edebiliyor. Ya da iki aile, bir çocuk koltuğu, bagaja da bir bebek arabası + valizler sığabiliyor. Kamp yapmaya gittiğimiz zaman 4 kişi çok rahatlıkla sığabiliyoruz ki kışlık ekipmanlar inanılmaz yer kaplıyor.
Kullandığım motor ve paket seçeneğinde 50 bin tl daha ucuz.
Açılır cam tavan, özellikle Samanyolu fotoğrafları çektiğim ya da doğaya kaçınca gökyüzünü izlediğimiz için olmazsa olmazım. Shine pakette opsiyonel c4 için ve ciddi fiyat farkı oluyor. Gelen her araçta olmama ihtimali de vardır herhalde.
Yüksekliği hem arazide kullanım için daha uygun bize, hem de iç hacmini artırıyor. Yatırmadan iki bisikleti, tek koltuk katlayarak sokabiliyorum. Muazzam özellik.
C4;
İç mekan kalitesi net daha iyi. Muhtemelen c3a için aradığım adaptif hız sabitleme ve kör nokta uyarısı da vardır. Yine ses yalıtımı ve süspansiyon rahatlığı ön plandadır.
Ama toplama baktığımda benim aktivitelerime c3 aircross 70 bin tl'ye yakın daha düşük fiyatla çok daha fazla cevap veriyor. Doğal olarak yaptığım tercihen memnunum. Zaten aldığım dönemde c4 henüz lansmanını yapmıştı, satışı yoktu. İstesem de alamazdım. Tek olsam c4 için kesinlikle daha hevesli olurdum tabii.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X