Şimdi Ara

CİTROEN XSARA 16İ 16V ACİL YARDIM!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: can_dmr

quote:

Orijinalden alıntı: cellchuk46

quote:

hocam çok sevdigim bi araç xsara özellikle 2.0 VTS az kahrımızı çekmedi ama kese sizin para sizin tercih sizin yerinizde olsam en az 1500 tl pazarlık yapardım yada bana arabamı yok diye başka citroenlere bakardım

Eyvallah kardeş zaten niyetim 16000 tl vermek ama..
    bazı anlamayanlar galiba!!!! bu arac için 13-14000 lerden bahsediyor o kafamı karıştırdı. 16000 veersem normal almış olurmuyum????

şöyle düşün bence. acele etme araba almak için ve her piyasasından pahalı araç iyi degildir. kötüdür de demiyorm ama tok satıcı veren olursa istedigim fiyatı satarım gözüyle bakıyorlar çogunlukla. sen mümkün oldugun kadar ucuza ama o verdigin paraya alabilecegin en iyi arabayı al. araştır bekle git görüş telefon bırak mesela 15 e verirsen haberm olsun gibilerinden konuş pazar pazar gez pazarlıkdan da utanma yap çirkefligini çünki bende araç sattım aynısını yapıyolar . 16 versende kimseye kulak asma yok pahalı almışın ucuz almışın ları düşünme ideali 14-14 bucuk maximum. kanaatimce hayırlısı olsun..

edit ilan.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-citroen-xara-1-6-16v-70570707/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-acil-satilik-70775856/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-farkli-olmak-isteyenlere-69884296/detay

galeri 13 bucuga satıyo ilk ilanda birde kar ediyor siz düşünün gerisini diger attıgım 2 ilanada mesaj atın 13.500 üm var diye görün aldıgnız sonucları

Verdiğiniz araçlardan biri komple boyalı,birinin üç parça değişeni var."Malum piyasa" için bunlar fiyat düşüren etkenler.Bu araçlar üzerinden,zaten Xsara'nın piyasası böyle, tezini savunmak yanlıştır.Kaldı ki ben bugüne kadar solan bir Xsara 2 görmedim,solanın da ne şartlarda solduğunu gerçekten öğrenmek isterim ki biz de bilgi sahibi olalım.Arkadaşımızın boya takıntısı yoksa iyice araştırmak kaydıyla o aracı da değerlenedirebilir.

quote:

Teşekkürederim... 2004-2005 model konusunda haklısınız ama ben kahramanmaraş elbistandayım ve bu araçlardn burda benim gördüğüm sadece bu linkini verdiğim arac var.. şehir dışından araç bulmak ve almak zor.. sizce yukarıda linkini verddiğim bu araç en son ne kadar verilip alınır?

Hocam gel sen beni dinle,madem 16-17'yi gözden çıkardın sunrooflu,sis farlı olan modele bak.Gelelim ilandaki araca: 1800 lira Xsara'nın bakımı için gerçekten yüksek meblağ.Yani gerçekten, hakkıyla, bu fiyat değerinde bakım yapıldıysa aracın bir eksiği kalmamıştır diye düşünüyorum.Sissiz tamponundan mıdır,jantlarından mıdır araba bir değişik geldi gözüme;tabi fotoğraftan da olabilir.Fiyat olarak 15,500 kafidir bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chnbs -- 29 Ocak 2012; 12:20:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: chnbs

quote:

quote:

quote:

hocam çok sevdigim bi araç xsara özellikle 2.0 VTS az kahrımızı çekmedi ama kese sizin para sizin tercih sizin yerinizde olsam en az 1500 tl pazarlık yapardım yada bana arabamı yok diye başka citroenlere bakardım

Eyvallah kardeş zaten niyetim 16000 tl vermek ama..
    bazı anlamayanlar galiba!!!! bu arac için 13-14000 lerden bahsediyor o kafamı karıştırdı. 16000 veersem normal almış olurmuyum????

şöyle düşün bence. acele etme araba almak için ve her piyasasından pahalı araç iyi degildir. kötüdür de demiyorm ama tok satıcı veren olursa istedigim fiyatı satarım gözüyle bakıyorlar çogunlukla. sen mümkün oldugun kadar ucuza ama o verdigin paraya alabilecegin en iyi arabayı al. araştır bekle git görüş telefon bırak mesela 15 e verirsen haberm olsun gibilerinden konuş pazar pazar gez pazarlıkdan da utanma yap çirkefligini çünki bende araç sattım aynısını yapıyolar . 16 versende kimseye kulak asma yok pahalı almışın ucuz almışın ları düşünme ideali 14-14 bucuk maximum. kanaatimce hayırlısı olsun..

edit ilan.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-citroen-xara-1-6-16v-70570707/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-acil-satilik-70775856/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-farkli-olmak-isteyenlere-69884296/detay

galeri 13 bucuga satıyo ilk ilanda birde kar ediyor siz düşünün gerisini diger attıgım 2 ilanada mesaj atın 13.500 üm var diye görün aldıgnız sonucları

Verdiğiniz araçlardan biri komple boyalı,birinin üç parça değişeni var."Malum piyasa" için bunlar fiyat düşüren etkenler.Bu araçlar üzerinden,zaten Xsara'nın piyasası böyle, tezini savunmak yanlıştır.Kaldı ki ben bugüne kadar solan bir Xsara 2 görmedim,solanın da ne şartlarda solduğunu gerçekten öğrenmek isterim ki biz de bilgi sahibi olalım.Arkadaşımızın boya takıntısı yoksa iyice araştırmak kaydıyla o aracı da değerlenedirebilir.

quote:

Teşekkürederim... 2004-2005 model konusunda haklısınız ama ben kahramanmaraş elbistandayım ve bu araçlardn burda benim gördüğüm sadece bu linkini verdiğim arac var.. şehir dışından araç bulmak ve almak zor.. sizce yukarıda linkini verddiğim bu araç en son ne kadar verilip alınır?

Hocam gel sen beni dinle,madem 16-17'yi gözden çıkardın sunrooflu,sis farlı olan modele bak.Gelelim ilandaki araca: 1800 lira Xsara'nın bakımı için gerçekten yüksek meblağ.Yani gerçekten, hakkıyla, bu fiyat değerinde bakım yapıldıysa aracın bir eksiği kalmamıştır diye düşünüyorum.Sissiz tamponundan mıdır,jantlarından mıdır araba bir değişik geldi gözüme;tabi fotoğraftan da olabilir.Fiyat olarak 15,500 kafidir bence.

hocam anlatmak istedigim o paralara ufak pazarlıklarla temiz olanları da alınır :/

• Mantıklı değerlendirmen için teşekkürler...
  • bendede 2001 xsara1 var satmak istesem 13000 den aşağı satmak istemem ama aracım aksesuarlı,orjinal...bu araç gerçekten temiz kullanılmış orjinal,bakımlı bir xsara ise 15 16 arası verilir.ama bence 17500 yazan adam 15 li rakamlarada vermez.16 iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frisby2

bendede 2001 xsara1 var satmak istesem 13000 den aşağı satmak istemem ama aracım aksesuarlı,orjinal...bu araç gerçekten temiz kullanılmış orjinal,bakımlı bir xsara ise 15 16 arası verilir.ama bence 17500 yazan adam 15 li rakamlarada vermez.16 iyidir.

teşekkürler... arac şu an ankarada bir hafta içinde maraşa gelecek ozaman pazarlık yapacağız bende bu arada bilgi topluyorum. aracın ayagıma kadar gelecek olasından dolayı 16250 belkide 16500 de verebilirim diye düşünüyorum
  • hayırlısı olsun arkadaşım.xsara temizsse son derece memnun eder seni.pişman olmassın.üstelik senin baktığın xsara 110 hp bendeki 90 hp.dün pazarda arkadaşımın 2000 model corsasını sattık benim aracımı çok beğendiği için 13000 e dünden razı ama satmıyorum şimdi arkadaşada xsara bakıyoruz.zaten bende arkadaşımdan satın almıştım bunu oda 2005 xsara hdi aldı sorunsuz araba bunlar.bilmeyenlerde konuşur durur.

• kimse yokmu
  • Kayseri'deki araç güzel duruyor.Buraya gelecek olursanız Çelebi Oto'ya gösterebilirsiniz aracı.
  • quote:

Kayseri'deki araç güzel duruyor.Buraya gelecek olursanız Çelebi Oto'ya gösterebilirsiniz aracı.

siz kayserilimisiniz.. yarın ordayız. çelebi oto citroen servisi falan mı
  • quote:

quote:

Kayseri'deki araç güzel duruyor.Buraya gelecek olursanız Çelebi Oto'ya gösterebilirsiniz aracı.

Kayseriliyim,evet özel Citroen servisidir.Yetkili servis ise Ersa.
  • quote:

quote:

selam aldinizmi citroen xsaranizi ?? Nedir eger aldiysaniz ilk görusleriniz begendinizmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: milla55

quote:

quote:

selam aldinizmi citroen xsaranizi ?? Nedir eger aldiysaniz ilk görusleriniz begendinizmi ?

evet xsaram cuma günü kayseriden geldi... aracıma kayseriden bir arkadaşa baktırdım hiçbir sorun çıkmadı. babamda kayseriye hastaneye gitmişti aracı aldı geldi. 2 gündür biniyorum çok çok çok hoşuma gitti. konforu, atikliği, donanımı çok güzel... ayrıca hoşuma giden bir motor sesi var. bu paraya alınacak en güzel arac.. dediğim gibi 2005 model gümüş gri...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.