Şimdi Ara

CİTROEN XSARA 16İ 16V ACİL YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ntticaret

13500 TL
    Birde arkadaşlar xsara 1.6 sx 16v ile xsara 1.6i 16v arasında ne fark var.. hangisi iyidir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ntticaret

13500 TL
    en fazla 14 14.5 eder çok hızlı bi piyasası yok zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmg02

en fazla 14 14.5 eder çok hızlı bi piyasası yok zaten

Alıntıları Göster
    2001 model cok temızını yazın 10,750 ye sattı bı tanıdık buda etsın etsın 12 etsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRED BAKER

2001 model cok temızını yazın 10,750 ye sattı bı tanıdık buda etsın etsın 12 etsın

arkadaşlar yardım etmeye çalışıyorsunuz anlıyorumda.. birazda bilmden konuşmamak gerek o dediğiniz 2001 model eski ksa onda 2 hava yastığı var benim dediğim yeni kasa 6 hava yastığı, 4 cam otomatiği, yol bilgisayarı,zenon far vs var.. zaten bunları hesaplasak 4-5000 tl fark eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cellchuk46

quote:

Orijinalden alıntı: FRED BAKER

arkadaşlar yardım etmeye çalışıyorsunuz anlıyorumda.. birazda bilmden konuşmamak gerek o dediğiniz 2001 model eski ksa onda 2 hava yastığı var benim dediğim yeni kasa 6 hava yastığı, 4 cam otomatiği, yol bilgisayarı,zenon far vs var.. zaten bunları hesaplasak 4-5000 tl fark eder.

Alıntıları Göster
    Temiz ve Bakımlısına eğer dolu modeliyse 15,5- 16 gibi rakamlar verilebilir. Xsara sorunsuz bir otomobil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ar ge

Temiz ve Bakımlısına eğer dolu modeliyse 15,5- 16 gibi rakamlar verilebilir. Xsara sorunsuz bir otomobil.

Alıntıları Göster
    Kralı olsa 15'ten kuruş fazla verilmez. İlan sahibi size 16'ya bırakır muhtemelen ama zaten gelmiş 150 bine biraz da siz binseniz olacak 200 bin satana kadar 13-14 yaşına girecek. Mantıklı olmak lazım 13 yaşında 200 binde bir Citroen'e kimse 11 binden fazla vermez. Paranıza yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.Yalçın

Kralı olsa 15'ten kuruş fazla verilmez. İlan sahibi size 16'ya bırakır muhtemelen ama zaten gelmiş 150 bine biraz da siz binseniz olacak 200 bin satana kadar 13-14 yaşına girecek. Mantıklı olmak lazım 13 yaşında 200 binde bir Citroen'e kimse 11 binden fazla vermez. Paranıza yazık.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar sizde piyasa mantığıyla konuşuyorsunuz.. 95-96 model broadway e 10000 tl diyorlar bu aracın donanımlarını hesaplasak 3 tane broadway eder. ben 16000 verip alıyorum
  • quote:

arkadaşlar sizde piyasa mantığıyla konuşuyorsunuz.. 95-96 model broadway e 10000 tl diyorlar bu aracın donanımlarını hesaplasak 3 tane broadway eder. ben 16000 verip alıyorum

Alıntıları Göster
    Piyasa da ne kadar yanardöner bir kavrammış arkadaş: Etmeyecek arabaya, birileri seviyor diye para vermek,edecek arabaya birileri sevmiyor diye para vermemek,ilginç...
  • quote:

Orijinalden alıntı: chnbs

Piyasa da ne kadar yanardöner bir kavrammış arkadaş: Etmeyecek arabaya, birileri seviyor diye para vermek,edecek arabaya birileri sevmiyor diye para vermemek,ilginç...

ağzına sağlıl kardeş... tutuluyor tutulmuyor kavramları varya anlayamadım gitti. 98 toyota 17000 .... 2000 toyota 13000 neden diyorum tutulmuyor. niçin tutulmuyor bilmiyoruz diyorlar...
  • quote:

aynı kaderi paylaşıyoruz di mi? bu söz bir senin arabaya, bir de benimkine "cuk" oturuyor...
  • quote:

quote:

ağzına sağlıl kardeş... tutuluyor tutulmuyor kavramları varya anlayamadım gitti. 98 toyota 17000 .... 2000 toyota 13000 neden diyorum tutulmuyor. niçin tutulmuyor bilmiyoruz diyorlar...

Xsara'nın sınıfında,modelinde,donanımında,yol tutuşunda daha uygun fiyatlı bir rakibi varsa buyursun onu tercih etsinler hocam.Ben piyasanın şekillendirdiği bir insan değilim;dört tekere ekstra para verip keyfen zarar edeceğime,araba gibi arabaya para verip birilerine göre madden zarar etmeyi tercih ederim.Madem Xsara almak istiyorsunuz,size tavsiyem 2004-2005 sunrooflu olanlarına bakın,donanım zengini bir araç çünkü.

quote:

Orijinalden alıntı: aya
    aynı kaderi paylaşıyoruz di mi? bu söz bir senin arabaya, bir de benimkine "cuk" oturuyor...

Onlar takılsınlar abi,biz keyfimizi sürelim.

• quote:

zaten ne diyoruz; iyi ki piyasa böyle işliyor. yoksa biz bu arabalara bu fiyata mümkün değil binemezdik. kötüleyenlerin elleri dilleri dert görmesin...
  • quote:

quote:

zaten ne diyoruz; iyi ki piyasa böyle işliyor. yoksa biz bu arabalara bu fiyata mümkün değil binemezdik. kötüleyenlerin elleri dilleri dert görmesin...

+218
  • quote:

quote:

quote:

+218

Alıntıları Göster
    bu piyasanın rezil olduğu yönleri kadar iyi olduğu yönlerde var mesela 2. el piyasasında corolla avensisten daha pahalı mondeoda aynı şekil focus kadar para etmiyor.2. el araç almayı düşündüğümde aklıma gelen ilk araçlar mondeo ve avensis oluyor...

şuan citroen xsara 1.4 hdi kullanıyorum ve ort 4,5-5 litre motorin ile geziyorum. dizel araç için insanlar 15 bin lira fark öderken ben aracı 15 liraya aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: boraycan

bu piyasanın rezil olduğu yönleri kadar iyi olduğu yönlerde var mesela 2. el piyasasında corolla avensisten daha pahalı mondeoda aynı şekil focus kadar para etmiyor.2. el araç almayı düşündüğümde aklıma gelen ilk araçlar mondeo ve avensis oluyor...

şuan citroen xsara 1.4 hdi kullanıyorum ve ort 4,5-5 litre motorin ile geziyorum. dizel araç için insanlar 15 bin lira fark öderken ben aracı 15 liraya aldım

Alıntıları Göster
    hocam çok sevdigim bi araç xsara özellikle 2.0 VTS az kahrımızı çekmedi ama kese sizin para sizin tercih sizin yerinizde olsam en az 1500 tl pazarlık yapardım yada bana arabamı yok diye başka citroenlere bakardım

• quote:

quote:

quote:

Xsara'nın sınıfında,modelinde,donanımında,yol tutuşunda daha uygun fiyatlı bir rakibi varsa buyursun onu tercih etsinler hocam.Ben piyasanın şekillendirdiği bir insan değilim;dört tekere ekstra para verip keyfen zarar edeceğime,araba gibi arabaya para verip birilerine göre madden zarar etmeyi tercih ederim.Madem Xsara almak istiyorsunuz,size tavsiyem 2004-2005 sunrooflu olanlarına bakın,donanım zengini bir araç çünkü.

quote:

Teşekkürederim... 2004-2005 model konusunda haklısınız ama ben kahramanmaraş elbistandayım ve bu araçlardn burda benim gördüğüm sadece bu linkini verdiğim arac var.. şehir dışından araç bulmak ve almak zor.. sizce yukarıda linkini verddiğim bu araç en son ne kadar verilip alınır?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-ogretmenden-orjinal-tertemiz-piril-piril-xsara-71774673/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: can_dmr

hocam çok sevdigim bi araç xsara özellikle 2.0 VTS az kahrımızı çekmedi ama kese sizin para sizin tercih sizin yerinizde olsam en az 1500 tl pazarlık yapardım yada bana arabamı yok diye başka citroenlere bakardım

Eyvallah kardeş zaten niyetim 16000 tl vermek ama..
    bazı anlamayanlar galiba!!!! bu arac için 13-14000 lerden bahsediyor o kafamı karıştırdı. 16000 veersem normal almış olurmuyum????
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: can_dmr

Eyvallah kardeş zaten niyetim 16000 tl vermek ama..
    bazı anlamayanlar galiba!!!! bu arac için 13-14000 lerden bahsediyor o kafamı karıştırdı. 16000 veersem normal almış olurmuyum????

şöyle düşün bence. acele etme araba almak için ve her piyasasından pahalı araç iyi degildir. kötüdür de demiyorm ama tok satıcı veren olursa istedigim fiyatı satarım gözüyle bakıyorlar çogunlukla. sen mümkün oldugun kadar ucuza ama o verdigin paraya alabilecegin en iyi arabayı al. araştır bekle git görüş telefon bırak mesela 15 e verirsen haberm olsun gibilerinden konuş pazar pazar gez pazarlıkdan da utanma yap çirkefligini çünki bende araç sattım aynısını yapıyolar . 16 versende kimseye kulak asma yok pahalı almışın ucuz almışın ları düşünme ideali 14-14 bucuk maximum. kanaatimce hayırlısı olsun..

edit ilan.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-citroen-xara-1-6-16v-70570707/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-acil-satilik-70775856/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-farkli-olmak-isteyenlere-69884296/detay

galeri 13 bucuga satıyo ilk ilanda birde kar ediyor siz düşünün gerisini diger attıgım 2 ilanada mesaj atın 13.500 üm var diye görün aldıgnız sonucları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can_dmr -- 29 Ocak 2012; 4:19:14 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.