Şimdi Ara

Citroen Yetkili Servislerinin İş Ciddiyeti (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • c4 te böyle bir ses yok ancak kafama takılan şu bu nasıl bir servistir arkadaş 4 ayda bir parça getiremiyor?bu nasıl bir iştir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pamuk

Benim de 4 ay oldu hala gelmedi. biraz önce istinyeyi aradım hala gelmediğini benim gibi 3-4 kişinin daha olduğunu belirtti!

Hocam sen benden önce gitmemişmiydin servise. Baylası arayın arkadaşlar ben ortalığı yıktım geçirdim. Şikayetvar.com a falanda yazdım. Sıfır araç ile mağdurum dedim. Kullanımınızı etkileyecek bişey değil dediler. Dahada köpürdüm oradaki kadına. Buna siz nasıl kara veriyorsunuz ben sesten rahatsız oluyorum kaza atlatıyorum sürekli dedim. bana verilen bilgide amortisorlerin geldiği fakat TSE den geçmediği yönündeydi. Ama işe yaradı geldi 2 ay oldu benim geleli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kibritinyanmayanucu

quote:

Benim de 4 ay oldu hala gelmedi. biraz önce istinyeyi aradım hala gelmediğini benim gibi 3-4 kişinin daha olduğunu belirtti!

Hocam sen benden önce gitmemişmiydin servise. Baylası arayın arkadaşlar ben ortalığı yıktım geçirdim. Şikayetvar.com a falanda yazdım. Sıfır araç ile mağdurum dedim. Kullanımınızı etkileyecek bişey değil dediler. Dahada köpürdüm oradaki kadına. Buna siz nasıl kara veriyorsunuz ben sesten rahatsız oluyorum kaza atlatıyorum sürekli dedim. bana verilen bilgide amortisorlerin geldiği fakat TSE den geçmediği yönündeydi. Ama işe yaradı geldi 2 ay oldu benim geleli.

Ben bu işten hiç bir şey anlamadım!
    Şuan da bir sıkıntın var mı amortisörlerden?

• quote:

quote:

quote:

Seste bende sıkıntı yok.

ilk zamandan beri hafif virajda çukura falan düştüğümde arka kızım kayıp öyle devam ediyo gibi geliyo bana. Amortisorleri değiştirmeden ve lastik havasını kontrol etmeden önce daha çoktu ama kayma problemi var. Nissan micra vardı bende bundan önce. Yol tutuşu mükemmeldi aracın.

Ama ses falan kalmadı. luk luk diye.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Seste bende sıkıntı yok.

ilk zamandan beri hafif virajda çukura falan düştüğümde arka kızım kayıp öyle devam ediyo gibi geliyo bana. Amortisorleri değiştirmeden ve lastik havasını kontrol etmeden önce daha çoktu ama kayma problemi var. Nissan micra vardı bende bundan önce. Yol tutuşu mükemmeldi aracın.

Ama ses falan kalmadı. luk luk diye.

Bunlar neden bekletiyorlar anlamış değilim! Napmak lazım acaba!

• Hocam Baylası ara sen. Bayi ile bir alakası yok. Citroen diyaloğu ara de kardeşim sizin amacınız ne yazıklar olsun mağdur ettiniz beni. Benim gibi birçok araç sahibi var. vs deyin. Birde sorunumun çözümü ne zaman bana tarih verin deyin. Aracımın garantisi bitecek bu gidişle bana tarih verin deyin ve biraz şarlayın sessiz kalırsanız hiç biryere gelemezsiniz. Birde şikayetvar.com a şikayetinizide yazın.
  • quote:

Hocam Baylası ara sen. Bayi ile bir alakası yok. Citroen diyaloğu ara de kardeşim sizin amacınız ne yazıklar olsun mağdur ettiniz beni. Benim gibi birçok araç sahibi var. vs deyin. Birde sorunumun çözümü ne zaman bana tarih verin deyin. Aracımın garantisi bitecek bu gidişle bana tarih verin deyin ve biraz şarlayın sessiz kalırsanız hiç biryere gelemezsiniz. Birde şikayetvar.com a şikayetinizide yazın.

Servis elemanına felan aracın garantisi bitincemi geelecek felan dedim garanti bitsede değişir o parça kayıt alındığı tarih önemli dedi tamam dedim :) şu aralar biraz işlerim yoğun o yüzden uğraşamayacağım biraz daha beklesinler.
  • Siz bilirsiniz tabi ama ağlamayana meme yok diye boşuna demiyorlar. Ben yıktım geçirdimde sonuca bağladılar. Bir parçanın gelmesi yasal süreçte 30 iş günü. Bence hakkınıızı sonuna kadar kullanın. Hizmet kalitesini yükseltmekte düşürmekte bizim elimizde.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.