Şimdi Ara

Civic 2012, sabahları gelen ses!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Havalar soğuyunca farkettiğim bir noktayı sizlere de sormak istedim.

Hava 2-3 derece iken sabah arabayı çalıştırdıktan sonra üzerinden geçtiğim ilk 5-10 tümsekte "gırç gırç" şeklinde yay gibi metalimsi bir ses çıkıyor sonra geçiyor.

Hava 10 derece civarlarındayken tüm gece bekledikten sonra çalıştırıp geçtiğimde bu ses hiç çıkmıyor.

Çok soğukken aksamlarda bir yağ vs mi var da ısınınca veya ilk 5-6 tümsekten sonra geçiyor? Hani parça, bağlantı sorunu vs olsa hep yapar ama ilk başta yapıyor sonra geçiyor.

Ne olabilir? (Servise sordum 10000 bakımda "biz bişey duymakdık" dediler. Sabah çok erken saatte çıkmaları gerekiyordu, sanırım o kadar erken saatte test etmediler).

• ilgili başlığa bakın. (ana konu) bu konu zaten tartışıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.trust

ilgili başlığa bakın. (ana konu) bu konu zaten tartışıldı.

Anladım, ben atlamışım herhalde o kısmı, hemen hemen hepsini okuduğumu düşünüyordum.
    Tekrar bakıyorum ama sizde direkt ilgili sayfanın linki varsa paylaşabilir misiniz?

Teşekkürler.
  • Tam teşhiş edememekle beraber 2 önerim olacak ;

1 - her sabah benzin deposun bi aferin at
    2 - iki kova nane limon kaynatıp aracı bi güzel yıka, üzerinede bi kaçtane branda at

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam teşhiş edememekle beraber 2 önerim olacak ;

1-Radyu aç güzel bi kanal seç
    2-öyle her ses kulak verme
  • civic de normal
  • quote:

Orijinalden alıntı: nobleess21

civic de normal

niyekine...
    nesini gördün civic in
    benim civic 5 yaşında hala tık yok, tıssss yok valla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Astra H - Önden gelen garip ses
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende 2008 civic elegance vardi arac aldıgımda 28.000 km arac 50 bine kadar iyidi sonra araba iceri ses almaya başladı her cukura girdigimde altını cok pis vuruyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: nobleess21

civic de normal

tek sorunumuz ses olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: mino

Merhabalar,

Havalar soğuyunca farkettiğim bir noktayı sizlere de sormak istedim.

Hava 2-3 derece iken sabah arabayı çalıştırdıktan sonra üzerinden geçtiğim ilk 5-10 tümsekte "gırç gırç" şeklinde yay gibi metalimsi bir ses çıkıyor sonra geçiyor.

Hava 10 derece civarlarındayken tüm gece bekledikten sonra çalıştırıp geçtiğimde bu ses hiç çıkmıyor.

Çok soğukken aksamlarda bir yağ vs mi var da ısınınca veya ilk 5-6 tümsekten sonra geçiyor? Hani parça, bağlantı sorunu vs olsa hep yapar ama ilk başta yapıyor sonra geçiyor.

Ne olabilir? (Servise sordum 10000 bakımda "biz bişey duymakdık" dediler. Sabah çok erken saatte çıkmaları gerekiyordu, sanırım o kadar erken saatte test etmediler).

Ses tam olarak nereden geliyor peki dostum?

• Tekerlek aksamından geliyor gibi. Yaylı sesine benzer mekanik bir ses.
  • arkdslar bukadar da dıkkat etmeyin sonucta parcalar tek kalıptan cıkmıyor hepsı bır bırıne montajlı okadar da olacak...bu kadar takarsanız hiç mutlu olamazsınız...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.