Şimdi Ara

Civic-Corolla-i30 (65 bin bütçe) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Teşekkür ederim hocam. 60-65 bin arası temiz bulursam honda civic ilk tercihim aslında. Özellikle çalıştığım yerdeki arkadaşımın aracı civicti oturduğum zaman koltuğa beni tatmin etti. Bu arada şehir içi kullanım durumu ve yakıtı hakkında daha geniş bilgi verebilir misin?Mesela trafik durumu,yol durumu,mesafe vs...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu civiclere verilen paralara yazık. bomboş, 2.dünya savaşından kalma motorlu arabalar tonlarca paraya satılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iquique

şu civiclere verilen paralara yazık. bomboş, 2.dünya savaşından kalma motorlu arabalar tonlarca paraya satılıyor.

Ama arıza vermeyen motor. Ben gayet iyi sonuç alıyorum bu motorla ve bana yeterli. Hep soldan gidiyorum, BMW Audi gelirse zorlamadan yol veriyorum. Diğer araçlara yol vermem. Alamaz.

Gözler hOnda

Şehirici ben 3 km git gel yapıyorum. Kışın çok yakıyor çünkü motor soğukken lpg ye hemen geçmiyor. Yani açıkçası ben az yaktığını düşündüğüm için acımıyor basıyorum. Lpg olduğundan dolayı dizel kadar az yakıyor. Hatta uzun yolda dizel den az yakıyor. 60 tl gaz ile 340 km çoğunluğu sehirdisi gittim ama kazadan sonra 100 km/sa hız ile sakin kullanarak elde ettim. Yani evli değilken parayı pek tutmazdım hele az da yakıyor diye 120 den aşağı hiç inmezdim. Kendi imkanlarımla modifiye ve konfor artırımı yapıyorum. @webliner
    Araç şu an 45binde. Yakıt ortalama falan açıkçası tutmadım. Gerçekten az yakıyor bu sebeple ilk zamanlar tuttuğum yakıt fiyat bilgilerini bundan sonra tutmam diye bıraktım Kasko sompo japan. Kaza yaptığım halde önceki sene bir kaza yaptığım zaman kasko bozulursa fiyat artmıyor maddesini onaylamış olduğumdan kasko bu sene yine aynı fiyat çıktı. Yani doğrusunu söylemek gerekirse aracımla daha fazla vakit geçirmek için bahaneler üretiyorum hatta eşim ben mi o mu diyor artık dalga geçmek için Ses kalitesi idare eder ama takıntılı isen güzel bir ses sistemi taktırılabilir.
    Hocam aracı alırsanız size daha detaylı bilgiler verebilirim. Hatta bu forumdahttps://forum.donanimhaber.com/2012-15-honda-civic-sedan-ilk-mesaji-okuyunuz--55901362#55901362 sayfasında daha detaylı bilgiler var.

Civic-Corolla-i30 (65 bin bütçe)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skandalek -- 23 Ağustos 2017; 16:33:2 >

• Hocam yumuşak teker yüksek konfor az ses, sert malzeme uzun yıllar dayanıklılık Bu arada Haziran ayı gezi yapmıştım ve bilgisayarı sıfırlamıştım işte sonuçlar aşağıda onları buldum toplam yakıt tutarı : 270 lira
    1370 km yol ve 62 ortalama hız 21 saat 49 dakika. Gezilen yerler Eskişehir Balıkesir Bursa İzmir dönüş Ankara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skandalek -- 23 Ağustos 2017; 17:29:33 >

• Skandalek kullanıcısına yanıt
    Araç güzelmiş Allah kaza bela vermeden kullanın inşallah nasip olursa beyaz düşünüyorum

• webliner kullanıcısına yanıt
    İnşallah, Allah isteyen herkese nasip etsin benim hayalimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skandalek -- 23 Ağustos 2017; 17:40:3 >
  • Valla hocam bende bağcılar istoç 'ta çalışıyorum. Trafik ve eğim li bir yolda ilerleyeceğim. Dizele göre genede uygun olacağını düşünüyorum yakitin.

• iquique kullanıcısına yanıt
    Hocam önereceğin başka bir araç var mı?

• Hyundai araçları şuan henüz kalite için hazır değil bence reno dacia daha iyidir ama bi honda yanına yaklaşamaz bence 65 bin tl bütçeyi kaliteli sorun çıkarmayan zaman geçtikçe yıpranmayan araca verin japon arabaları eskisede pek yıpranmıyor kalitesini koruyor ama bence reno dacia Hyundai öyle değil zaman geçtikçe dökülüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: webliner

Hocam önereceğin başka bir araç var mı?

ben daha dün 51.000 liraya kazasız boyasız düz vites 75bin km'de cam tavanlı, start stoplu, ön-arka park sensörlü, katlanır aynalı, usbli 2012 model pejo 308 eHDi 112 hp aldım. buna yakın özellikte bir civic-corollayı 65-70 liraya bulabilirsin. değer mi o kadar farka?
  • webliner kullanıcısına yanıt
    Dostum parayı kimse kolay kazanmıyor da bu kadar pinti olmaya gerek Yok. Öyle hesap edersen her şeyi Günde bir ekmek eksik yersen yılda 450,10 yılda 4500, 100 yılda 45 bin, 1000 yılda 450 bin lira yapar. Bence bunu da değerlendir.

• astra j kasa hb de alabilirsin. civicten çok daha uyguna gelir. civic ve corolla 90-00 li yıllarda iyiydi. ama şimdi çağın gerisinde kaldı. o eski zamanlarda güzel arabalardı. turbo motor yaygın değildi, benzin ucuzdu. civic bu 120 hplik shogun döneminde kalma motorlu modelini sadece türkiye gibi 3.dünya ülkelerinde satıyor.

civice değmez hocam, al-satcı değilsen alınacak bir araç değil. ben bunu eski bir hondacı olarak söylüyorum.
  • iquique kullanıcısına yanıt
    Hocam astralarada baktım forumda kasası için ağır dediler.

Not:imla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webliner -- 24 Ağustos 2017; 8:32:58 >
  • kendindenvazgeçenadam K kullanıcısına yanıt
    Biz 4.7lt ortalama ile geziyoruz,sen iki katını yakıyorsun

• hocam uzun yolda 5 civarına düşüyor ayrıca i30 gerçekten cıvıcle corollayla kıyaslanmaz japon aracı mantığından aşırı uzak bir araç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de Hyundai blue dct şanzıman var. 200₺ yakıtla Osmaniye, Antep falan derken 1100km yaptım ve hala bitmedi. Yakıt konusunda çok memnunum fakat yol tutuşu iyi değil. Bende değiştirmeyi düşünüyorum, Civic, Leon, focus, i30 arasında gidip geliyorum. Bütçeme uyarsa ilk tercihim i30 dct olur.

• kendindenvazgeçenadam K kullanıcısına yanıt
    Daha öncede duymuştum crdi motorların çok yaktığını ama 8.5Litre fazla geldi yinede . dci ve tdci motorlu araç kullanıyoruz dizel olarak ikiside şehiriçi 6 , 6-5 ortalama ile gidiyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.