esmerce yanlış anladın MEMUR ZİHNİYETLİ dedim MEMURLAR ALIR demedim.
ne demek memur zihniyetli insan;belli kuralları olan bunların dışına çıkmıyan farklı tadları sevmeyen insanlara denir.honda böyle insanlara hitap etmez vw şu golf'te kullandığı kokpiti her arabasında kullanıyo ya bi değiştir biraz kalıpların dışına çık.
tekrar belirteyim insanları kesinlikle maddi gücüne göre ayırt etmem.kaldı ki sende demişşsin vw,ford,toyota honda'dan ucuz değl hatta daha pahalı.tamamen zevk meselesi
Ben bir öğretmen, yani memurum, ne demek yani memur zihniyeti...sen şimdi bize zevksiz, fukara, gariban , estetikten yoksun kişileriz mi demek istiyorsun
bence arkadaş onu kasdetmedi. memur zihniyeti derken alışagelmiş şeyler,macera aramayan kişiler anlamında söyledi galiba.alfa almak gibi yani.sıradışı vs..
caucass nickli arkadaş hayır sana öyle bişey demek istemedim. stilll nickli arkadaşın dediği doğrudur.aynen alfa romeo örneği cuk oturmuş.
@isber
Ard niyetin olmadığını anlıyorum ama yinede sıradanlıkla herhangi bir meslek grubunu bir tutmasan yerinde olurdu.
En açık örneği ben mühendisim ama Focus aldım,annem emekli öğretmen ama Alfa Romeo su var,Caucass ın da yeni Civic i var, o da öğretmen!
quote:
Orjinalden alıntı: uA_Y_C_A
focus fazla mı yakıyor...
102 lik golfün tüketimini arkadaş bilmiyor galiba... neyse..alırsan öğrenirsin abicim hangisi az yakacak die...bu üç seçenek az da olsa aynı yakar ama en az focus yakar.... haydi eywlh
Sendeki 115hp benzinli olanı değil 100hp otomatik Focus u kastediyor,100hp lik motor 4 ileri vitesle çok yakıyordur herhal..?
Yaklaşık üç haftadır firma aracı olarak Focus 100ps benzinli otomatik kullanıyorum.
Daha önce Focus TDCI 109PS CVT yani dizel otomatik vardı, problem çıkardığı için geri aldılar.
Şu anda araç 10.000km'de.
- Ortalama 10,5 litre / 100km benzin yakıyorum.
- Bazen yokuş yukarı giderken ille gazı köklemek ve küçük viteslere geçmek gerek = Kick Down. Yoksa şişiyor araç.
- Bazen düz yolda 80-90 km/h civarında sabit hızla giderken kendi kendine devrini alıp 3 vitesten 4e geçiyor, sonra da araba yavaşlamaya başlıyor. Mecburen tekrar kökle = Kick Down
Sürekli devir kaybedip yavaşlayan bir araç, sözde 100PS/6000rpm olarak geçiyor ama 3000 rpmde 100 beygir değil 100 kedi gücünde bile değil.
Doğuşun ithal ettiği hiçbir araba ALINMAZ!!! Parça fiyatları periyodik bakımları sorunsuzluklarını karşılaştırın alırken 3 aracında ... En basitinden masraf çıkarıcak parçalara özellikle bakın kıyaslayın... Servis işçilik ücretlerini kıyaslayın o zaman CiviC alırsınız... Eski bir Civic VTI kullanıcısı yenı s2000 kullanıcısı olarak 96 model vtı mı 136bindeyken sattım ve 136bin km gazladık aracla ama banamısın dememişti... Sorunsuzluk için Honda ...Boşverin gerisini kaldıki dizayn olarakta yeni civic diğerlerinden önde bana göre
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme