dün tarçın rengi focus cmax gördüm.tamponu dikkatimi çekti.kaporta biraz soluk tampon ise daha renkli gibi duruyordu.tampon plastik olduğundan renk farklı gözüküyor heralde.metalin parlaması falan daha çok olduğundan vs.
buna katılmıyorum , boya aynı boyadır, boyandıktan sonra metalde ayrı plastikte ayrı ton olamaz
Eski civicimin ön tamponunu bir özel serviste boyatmıştım. Araç füme renkti; tamponu vişne çürüğü rengine boyamışlardı Önce kamera şakası zannettim. Usta, işi çırağın yaptığını, kendisinin şimdi gördüğünü filan söyledi. Ben de ön kapıyı açıp boya kodunun yazdığı yeri gösterdim adamlara. Rengi öyle tutturabildiler.
way be demek hala böyle öküzler var ha,,,iman gücüyle renk tutturanlar...
efe borayı öpte başına koy. neziroğlu denen paragözü kimse geçemez o konuda. özellikle ısuzu minibüslerin arkasına öyle bir neziroğlu yazıyorki zannedersin arabayı o üretmiş. ben asıl üreticilere kızıyorum başka adam kalmamış gibi hep neziroğluna veriyolar. en kıl kaptığım şeydir adını soyadını veya saçma sapan isim bulan şirketler. mesela herter , meb başayar,
bu arada Türkiyedeki civic lerin gözünü yiyim. o cant ne öyle city gibi emanet durmuş
quote:
Orjinalden alıntı: radicalultras
yalnız arkadsalar plakılıga dıkkat edın . cok guzel durmus bızımkılerde kendı servıs yazılarını KOCAMAN kyazıyo nerdeyse arabanın markasını bılmeyen efe bora vs sanacak
Arkadaslar malesef foto koyacak hevesim kalmadi. Yine tampon tam olmamis. Normal sekilde bakinca yine ton farki var. Ama asagi egilip baska bir acidan bakinca ton farki olmuyor. Ne bicim bir tonmus anlamadim. Aciya gore tonu degisiyor. Tatilde Turkiye`ye gelecem. Bu surec icerisinde tekrar yapacaklari soylediler.
Ben artik tirstim. Sok tak. Bu bozulmaz mi? Lashka oldu iyice. Ayrica camurluk pasta-cila yaparken bazi renkli tozlar iceri girmis nasil olmussa. Ben sildim. Koltuklar kirliydi. Arka bagaj dosemeler de ayni. Pis elleriyle girmisler. Cok kizdim. Nedir bu cektigimiz bilmiyorum. Nalet olsun boyle yetkili servislere. O kadar serviste kaldi yine ayni sonuc.
Tamponu degistirmezler dedi usta. Bu sefer renk tutmazsa ben elimden gelen butun pisligi yapicam. Ayrica simdi kapi ile camurlukta sanki ton farki oldu. Hepsini halledicez diyorlar. Her boyanisinda bir tarafi eksik oluyor.
Bu sefer ne olucak bilmiyorum.
Ayrica boya yapan kisi bu numaraya ait boyanin yaklasik 20 cesit varyanti tonu varmis. O nasil oluyor anlamadim. Bilgisayar ayni numaraya ait pekcok ton secenegi de sunuyormus. Yaw bunun bir rengi olmaz mi? Fabrikasyon boya numarasinin varyantlari nasil olabilir? Nasil bir renk yakalanamaz? Boyaci arkadaslara sormak gerek.
tamponu bir şekilde hallet kır falan , sonra kaskodan yeni tampon taktır , böylece belki bu sefer renk tuttururlar ve o laçka tampondan kurtulursun, bu onarımı tr de yaptıramıyormusun, hazır geliyormuşsunda
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme