Şimdi Ara

Civic FD6 2010 Hoparlör Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hoparlör kalitesi beni tatmin etmiyor. Evde Harman/Kardon-Yamaha kullandığım için sanırım. Bu yüzden iyi bir ses sistemi bakıyorum. Apaçilik için değil, yani amaç yüksek ses değil, temiz ses.

Orijinal tweeter'lar fena değil gibi. Ön kapı ve arkaya hoparlör kaç cm? Bir de amfi bağlamayı düşünmüyorum, 1000 liralık bir bütçeyle amfisiz, kaliteli hoparlörle istediğimi el eder miyim? Amfi montajı araca hasar vermesin diye amfi düşünmedim. Ama o bütçeyle hem amfi hem 4 hoparlör olacaksa tabi ki olur.

• Size ilk önerim kompenant olur ama anfisiz olmaz yani teyp calamaz komplari...onun için 2 takım komp ile stereo 4 kanal bi anfi işinizi fazlasıyla görür...cadence,kicker,jbl,vibe,infinity,hertz vs vs çok marka var dinleme şansınız varsa dinleyin ama yoksa ise vibe black death 16 cm komplarini tavsiye edebilirim ustam sana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidden_09

Size ilk önerim kompenant olur ama anfisiz olmaz yani teyp calamaz komplari...onun için 2 takım komp ile stereo 4 kanal bi anfi işinizi fazlasıyla görür...cadence,kicker,jbl,vibe,infinity,hertz vs vs çok marka var dinleme şansınız varsa dinleyin ama yoksa ise vibe black death 16 cm komplarini tavsiye edebilirim ustam sana

Araçta 6 hoparlör var. Tweeter'lar bence iş görür. 6 kanallı mı almak gerekiyor?

Infinity cidden çok iyi.
  • İnfinity tizleri ağır basar yapısı oyle cihazın zaten çoğu kullanan bu kanaatte...6 hop varsa soktureceksin bakacaksınız kaç cm olduğuna yada servisine soracaksınız ona görece alicaksin ustam marka ve modeller çok seçim karar sizin hangisi hoşunuza giderse artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.