Şimdi Ara

Civic hb 1.8 ( lpg) vs seat leon 2.0 TDI siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • I-shift olmasa civic derdim.Git tdi leon al koltuğa yapış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu kasa leonlar öyle kötü geliyor ki gözüme anlatamam. O ne beter bi tasarımdır ya. Hele içi aman ya Rabbi tam facia.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

I-shift olmasa civic derdim.Git tdi leon al koltuğa yapış

Otomatik almam zaten civicte karar kılarsam manuel arayışında olacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: Daerohn

civic'in bu tasarımı en kötü ihtimalle sıradışı olarak adlandırılır. golf 5'in tasarımı ise en iyi ifade ile sıradan olarak ifade edilir. bana göre ise sıkıcı hatta makyajlı golf 4'tür. bence golf ile bu model civic kıyaslanacak ise golf 7 ile kıyaslanmalı tasarım anlamında.

şimdi baktım da bu golf 5 yumurta gibi araba. aynı clio 2

Kesinlikle katılıyorum bu araçların yanında golf serisi eklenmez eklenmesi teklif dahi edilmez :)

• Cvicin tipine kotu diyen arkadaslar lutfen siz fikirlerinizi beyan etmeyiniz 5 elin parmagini gecmez sizin gibi zevk sahibi kisiler hakaret etmiyorum ama cok ilgincsiniz.

Siz simde type r nin tipinide beyenmiyorsunuzdur.

Verseler 0 dan 100 e 3 saniyede nasil cikarim acaba cekersiniz.

Type s bi idoldur kalite pek yok bildigin japon ama ic dis tasarim yol tutus yuksek hacim eskimeyek bir model. Leon istedigi kadar performansli olsun civicle ayni mekana gittiginizde gozler civici suzer cunku piyasada cok az.

• quote:

Orijinalden alıntı: mixtiesto

Cvicin tipine kotu diyen arkadaslar lutfen siz fikirlerinizi beyan etmeyiniz 5 elin parmagini gecmez sizin gibi zevk sahibi kisiler hakaret etmiyorum ama cok ilgincsiniz.

Siz simde type r nin tipinide beyenmiyorsunuzdur.

Verseler 0 dan 100 e 3 saniyede nasil cikarim acaba cekersiniz.

Type s bi idoldur kalite pek yok bildigin japon ama ic dis tasarim yol tutus yuksek hacim eskimeyek bir model. Leon istedigi kadar performansli olsun civicle ayni mekana gittiginizde gozler civici suzer cunku piyasada cok az.

Haklısın fakat i-shift tam bir işkence şuan arayıştayım tam otomatik öncelikli veya manuel bir civic hb bulursam alırım tbi bu aracın 40.000TL üstü olmaması gerek :)

• Cevabi resimler vermis zaten.
  • Civic'in tasarımı zamanının çok ötesinde, beğenmek beğenmemek değil ama 2006 modelli diğer araçlara bakınca Civic gerçekten farklı bir ürün, herkese hitap etmiyor o ayrı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.