Şimdi Ara

Civic hb 1.8 ( lpg) vs seat leon 2.0 TDI siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar iyi forumlar Abilerim Kardeşlerim uzun zamandır araba arayışındayım ilk olarak kendimi tanıtayım yaşım 23 vede 2. arabam olacak inşallah. Hem görünüm hem performans açısından bir araç bakınıyorum. Bu arada GAZİANTEP'te ikamet ediyorum genellikle sakin bir trafiği var. Bu arada aldığım araçlarda yakıt ve 2.ele pek bakmıyorum eğer ki sorunsuz bir araç bulabilirsem senelerce bineceğim. ( zaten iki araç içinde yakın ortalama aynı seviyede keza 2.elde :) )

Listemde 2 araç var SEAT LEON 2.0 TDI ve HONDA CİVİC HB 1.8 ( LPG )
    iki araç içinde manuel olucak eğerki kısmet olursa kafamdaki karşılaştırmayı ve izlenimlerimi aktarmak istiyorum size sizde kendi görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler iki araba için ( +ve - ) yönlerini izlenimlerim çerçevesinde paylaşacağım.
    HONDA CİVİC HB 1.8 LPG
    + YÖNLERİ
    1-)İç mekan hoşluğu ( Beni en çok bu arabaya iten bu )
    2-)performanslı bir araç olması
    3-)Büyük bir kronik sorununun bulunmaması
    4-)piyasada çok olmaması
    5-) Piyasadaki araçların düşük km ve hor kullanılmamış olması ( en azından leon kadar )
    6-)Arka koltukların yatırılıp baya bir geniş bagaj hacminin oluşması
    - YÖNLERİ
    1-)LPG'Lİ olması
    2-)Dış tasarım olarak beni pek etkilememesi
    3-)Yedek parça fiyatlarının çok yüksek olması
    4-)Manuel araç bulma zorluğu :/

SEAT LEON 2.0 TDI
    + YÖNLERİ
    1-) Dış tasarım sportifliği
    2-)Gerçekten tatminkar bir performans ve dizel oluşu
    3-)Araçta büyük kronik sorunlar olmayışı
    4-) Donanım olarak dolu oluşu
    5-)Aracı kullandığımda gerçekten bana güven vermesi yol tutuş fren vs olarak
    6-)Stage ile aracın 170hp'ye ulaşması

- YÖNLERİ
    1-)Araçlar hor kullanılmış olması
    2-)Piyasada aşırı çok bulunması
    3-)İç tasarımın vasatlığı
    4-)Yüksek km'li olması
    5-)Araca kötü gözle baklması ( binenlere maganda gözü ile bakılıyor ) yanlış anlaşılmasın benim düşümcem değil bu etraftan gördüklerim olaylar itibari ile bu konuya vardım

kısaca özetlemek gerekirse birini alsam diğerinde aklım kalacak :) 2'sinide almaya maalesef imkanım yok sizlerinde değerli görüşlerini almak istedim teşekkürler.

Civic hb 1.8 ( lpg) vs seat leon 2.0 TDI siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ? Civic hb 1.8 ( lpg) vs seat leon 2.0 TDI siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ? Civic hb 1.8 ( lpg) vs seat leon 2.0 TDI siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ? Civic hb 1.8 ( lpg) vs seat leon 2.0 TDI siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riskoflife27 -- 5 Şubat 2016; 15:24:57 >

• İkisi arasından civic derim pişman olmazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bynoun

İkisi arasından civic derim pişman olmazsın.
    Kendimi senin yerine koyaraktan civic derim. Yalnız manuel araç çok az var piyasada... Birde siyah olmalı kesinlikle.
  • Iki arac arasinda leon cok daha iyi bir uretim.
    Aslinda ikiside nevi sahsina munhasir diazynlar.Ne civic hicbirseye benziyor nede leon herahngi bir dizayndan pek bir esinlenmede bulunmus.
    Civic in en rahatsiz edici tarafi kanimca tahta gibi olan suspansiyonu ancak iki aracta iyi araclar.
  • Civic daha ağır basıyor temiz bulma ihtimalim daha yüksek
  • Civic hb gerçekten çok farklı 1 kere yolcu olarak bindim içi çok ferah ve hoş bir tasarımı var kendine özgü dışı da öyle aracı biraz incelemiştim yakıt konusunda biraz yüksek tüp ile oda halledilir leon çok daha basit ve düz kalıyor civic e göre tasarım konusunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mıçanadam -- 4 Şubat 2016; 21:37:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mıçanadam

Civic hb gerçekten çok farklı 1 kere yolcu olarak bindim içi çok ferah ve hoş bir tasarımı var kendine özgü dışı da öyle aracı biraz incelemiştim yakıt konusunda biraz yüksek tüp ile oda halledilir leon çok daha basit ve düz kalıyor civic e göre tasarım konusunda.

Kullanımı da aynı şekilde hoş :) fakat yedek parça fiyatları manüel bulma zorluğu ve dış tasarımı -leri düşündürüyor baya beni
  • Hayret Leon'cu tayfa gelmemiş...

Tabii ki ikisi de değil. Golf 5 öneriyorum ben sana temizinden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jacques

Hayret Leon'cu tayfa gelmemiş...

o vasat tasarım aracımı öneriyorsun gerçekten ? Şaka yapma arkadaşım lütfen :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: riskoflife27

quote:

Golf 5'e vasat tasarım deyip de şu ucube Civic'i beğenmek.
  • quote:

quote:

quote:

Golf 5'e vasat tasarım deyip de şu ucube Civic'i beğenmek.

Niye iddalaşıyorsun ki böyle ? Civicin dış tasarımı çok hoş değil.fakat iç tasarım olarak goldü 4e çarpar ki civic tasarım anlamında bazı insanların taktirini kazanmış bir araç bu araçların arasına golf 5 gibi bir araç yakışmaz

• Leon'cu tayfa hep burda merak etme. Yalan yanlış boş konuşan er geç cevabını alır.
  • Hocam ikiside değil

HB araçlarda ben size GOLF öneririm. Macera aramayın
    Beyaz ve cam tavanlı bulabilirseniz süper olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: reallist55

Hocam ikiside değil

Vosvos kullanmak istemiyorum golf 5 öneriyorsunuz fakat golfun en iyisi 1.4 tsi bile bu iki araçtan performans ve tip prestij açısından kötü keza golf 6 bile almam :)
  • Ben olsam siyah civic alırdım .
  • quote:

quote:

Hocam ikiside değil

Vosvos kullanmak istemiyorum golf 5 öneriyorsunuz fakat golfun en iyisi 1.4 tsi bile bu iki araçtan performans ve tip prestij açısından kötü keza golf 6 bile almam :)

Amavınız performansa leon ne alaka. Vw siroccolara bakın
  • reallist55 kullanıcısına yanıt
    Hocam performans ve Leon ne alaka diyerek 2016 yılının en talihsiz yorumuna imza attınız gülümseyin.
  • quote:

quote:

quote:

Hocam ikiside değil

Leon 2.0 140 hp'ye kağnı mı diyorsun şimdi sen :) ki stage ile 2.0 tdı 170 hp diyoruz burada niye özellikle wv ne var bu VW de ? Minik araba ise polo onun biraz büyüğünü istiyorsan golf sedan istiyorsan passat spor istiyorsan rocco SUV istiyorsan tiguen hep aynı araç tipleri değilmi bunlar ? Wv düşünmüyorum yan kuruluşları Skoda seat Audi dersen tamam ama wv istemiyorum sokaklarda vosvos görmekten migdem bulandı cidden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riskoflife27 -- 4 Şubat 2016; 23:03:03 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam ikiside değil

Leon 2.0 140 hp'ye kağnı mı diyorsun şimdi sen :) ki stage ile 2.0 tdı 170 hp diyoruz burada niye özellikle wv ne var bu VW de ? Minik araba ise polo onun biraz büyüğünü istiyorsan golf sedan istiyorsan passat spor istiyorsan rocco SUV istiyorsan tiguen hep aynı araç tipleri değilmi bunlar ? Wv düşünmüyorum yan kuruluşları Skoda seat Audi dersen tamam ama wv istemiyorum sokaklarda vosvos görmekten migdem bulandı cidden

Alıntıları Göster
    Tabi ki, Seat Leon ...
    Adını Sparta kralından almış olan kutsal araba ...

• quote:

Orijinalden alıntı: electronica

Tabi ki, Seat Leon ...
    Adını Sparta kralından almış olan kutsal araba ...

Neden leon ne konuda üstünlüğü var bu aracın söylermisin ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.