Şimdi Ara

civic hb 2014 mü 2013 mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Özelliklerinin avantajlarından dolay honda civic hb 1.6 dizel comfort almayı düşünüyorum (sıfır) ama hondanın internet sitesinde 2013 modeli 65 000 lira 2014 modeli 70 000 lira olarak gösteriyor.

Acaba 2013 model ile 2014 model arasındaki fark nedir? Aradaki 5 000 lira farkı ödemeye değer mi ? Yada aynı fiyata alınabilecek daha iyi bir araba var mı?

Cevap verirseniz sevinirim..

• quote:

Orijinalden alıntı: fxxxk

Merhaba

Özelliklerinin avantajlarından dolay honda civic hb 1.6 dizel comfort almayı düşünüyorum (sıfır) ama hondanın internet sitesinde 2013 modeli 65 000 lira 2014 modeli 70 000 lira olarak gösteriyor.

Acaba 2013 model ile 2014 model arasındaki fark nedir? Aradaki 5 000 lira farkı ödemeye değer mi ? Yada aynı fiyata alınabilecek daha iyi bir araba var mı?

Cevap verirseniz sevinirim..

Merhaba...

2013 Model İlk çıkan Model...2014 Model Makyajlı...Araların da ne gibi farklılıklar var,Jantlar değişmiş ( Makyajlının jantları daha güzel )..Arka Honda Logosu Siyah olmuş komple stop gurubu ile bagaj kapağı yani...Arka camlar karartılmış,İç mekanda ise Bir kaç yere krom gelmiş...

Ama arada 10.000 Tl'lik fark yok kesinlikle...Ben Sport almanızı öneririm 2013 Model...Arada çok fazla fiyat farkı yoksa tabi..

• Bende sport almanizi tavsiye ederim ayrica sifir alip bayiye bosa para kazandirmaktan ziyade ikinci el bir sey bulup almanizi tavsiye ederim ama siz yok ille de sifir alicam derseniz orasi size kalmis tabi. 2014 mu 2013 mu derseniz de eger kafaya koyduysaniz sifir almayi vede illede comfort derseniz kesinlikle 2014 alin derim ama sport kullanicisi olarak bence aradaki donanim farkindansa comfort birazcik geri kaliyo diyebilirim bizim araclarimiza gore

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Megane 3 mü Egea Hb mi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.