arkadaşın bütçesi 35 e kadar diyor 2009 yeni kasa mazda 3 impresivler 36-37 civarında 35 e de bulunabilir belki ben önceki mazda 3 ü 6 ay kullandım iç malzemesi o kadar kaliteli değil yeni kasa mazda 3 ün iç kalitesi daha iyi mazda sürüş olarak da zevkli bir araç kısa vites aralıkları düz yolda hızlanması seriliği falan iyi biraz yokuşlarda ağır kaçıyordu ama golfün 1.6 102 beygir motoruda farklı değildir . golf ile c sınıfı diğer araçları karşılaştırmak mantıksız aynı donanım seviyesinde golf 10 milyar daha pahalı oluyor bu da golfun kalitesinden kaynaklanıyor .bu forumda wolsvagenin araçlarının hep pahalı olduğu söylenir .wolsvagen normal markalar içinde biraz lüks marka olduğunu kabul etmek lazım wolsvagen tercih edecek olan kişinin biraz parayı düşünmemesi lazım donanımsız eski kasa golf almanın bir anlamı yok golfe biniyorum diyorsan en az comfortline donanımı 1.6 tdı veya 1.4 tsı alacaksın ki bunların ikinci elleride 43-45 civarında bunu alamıyorsan biraz daha düşük kalite ama kaliteside normal bir kullancı için yeterli .honda civic-mazda 3 -leon -focus -renault megane dan donanımlısını 35-36 ya rahatlıkla alınır sahibinide üzmez ....
Dostum dalgamı geçiyorsun bizimle. "Sen wolsvagen normal markalar içinde biraz lüks marka olduğunu kabul etmek lazım" bilip bilmeden konuşmamak lazım her uçuk fiatlı araç lüks değildir. Sen wv nin ne demek oldugunu biliyormusun ? bu araç halk kullanımı için üretimde olan bir araçtır adının anlamı budur ne lüksü ? Daha pahalı olması daha kaliteli oluşundan demişsin bana açıklarmısın 10 bin lira farkı yaratcak ne fazlası var ? Lütfen ilginç yorumlar yapmayalım.
quote:
Orijinalden alıntı: zafan
ben lpg ile 20.000 km yaptım hiç bir sıkıntı yok hondalarla lpgler uyumlu sıkıntısı olan da duymadım benim ki brc gayet düzgün çalışıyor.1.8 civiclerin vergisi yüksek biraz haberin olsun
katılıyorum kesinlikle. Ben sizin yerinizde olsam 35 bin bütçeyle sedan elegance civic bakardım. Kalite yol tutuş güvenlik herşeyi bulabilirsiniz ve bakımları dışında servis yolunu tutmazsınız.
quote:
Orijinalden alıntı: eruslu
arkadaşlar 35'e 2007-2008 model 35000-45000 km arası araçlar var..1.8 140 beygir olan..bu fiyatlar normal midir?
2007 model bir arabayı 40 bin km nin üstündeyse almanızı önermem. Almak istediğiniz modeli belirledikten sonra otopazarlarına gitmelisiniz. arabam.com gibi sitelerdeki ilanlardan araç almaya kalkmanızı tavsiye etmem şöyleki o ilanı oraya vericek insan o arabanın piyasasını çok çok iyi biliyordur ve size daha ucuza satmaz. satarsa ya kazası yada boyası vardır. Hiçmi kimse temiz araba alamıyor bu siteden diiceksiniz. Tabiki alıyorlar fakat boyasız ve piyasasının altında satılan arabaya ilan konulduktan 10 saat sonra 300 kişi bakmış oluyor ve bu kadar insan bu aracı almadıysa vardır bir bildikleri. Size tavsiyem civic alırsanız kullanmakta güçlük çektiği veya borcunu ödeyemediği için satan kişiden almanız.
quote:
Orijinalden alıntı: iniyesta
golf akranı otomobillere göre yüzde 10 pahalı satılır.bunda herkes hemfikirdir zaten.bu,vw prestijinin bedelidir bende diyorumki golf alacağınıza rakibi olan bir araç alın,cebinizde kalan yüzde 10 ilede esp,asr,fazladan hava yastığı,dijital klima,sunroof,deri döşeme vb donanımları zevkinize göre seçin.ha ne olur golf gibi prestijiniz olmaz.olsun prestijin önemli olduğu ihale vb işiniz olursada golf kiralarsınız artık
Neyin prestiji oldugunu açıklarmısınız merak ettim doğrusu. Bir aracın prestij sahibi olması için D sınıfı veya üst sınıf olması gerekir. Bu koşula uyup benzerlerine 10 bin lira fark atması içinde daha güvenlikli daha yeni ve sorunsuz aynı zamanda daha dolu araçlar olması gerekir.
golf kalitelidir kullanılan iç malzemeler olsun dış kaporta olsun şansızamanı olsun her şeyi kalitelidir yıllardır avrupanın en çok satan arabasıdır yıllardır testlerde birinci olur o kadar insan aptal olduğu için almıyor bariz kaliteli arabadır .donanımlı bir golf 60.000 milyarın üzerinde ki c sınıfı için lüks bir fiyattır ve golf lüksdür .Alman halkı için normal bir halk arabası olabilir ama ülkemiz geneli için lüks bir arabadır .
golf 5 değerinden fazla fiyatta satılıyor.Aracın içi dışı oldukça kaliteli ve sağlamdır
quote:
golf kalitelidir kullanılan iç malzemeler olsun dış kaporta olsun şansızamanı olsun her şeyi kalitelidir yıllardır avrupanın en çok satan arabasıdır yıllardır testlerde birinci olur o kadar insan aptal olduğu için almıyor bariz kaliteli arabadır .donanımlı bir golf 60.000 milyarın üzerinde ki c sınıfı için lüks bir fiyattır ve golf lüksdür .Alman halkı için normal bir halk arabası olabilir ama ülkemiz geneli için lüks bir arabadır .
Golf güzel araçtır ve sınıfındaki en ünlü isimdir. Malzemesi kalitelidir ve dayanıklı bir otomobildir. Sanırım buraya kadar aynı fikirdeyiz, ama bundan sonrasında bana göre yanlışlar var. Golf Avrupa'nın en çok satılan aracı olabilir, ama özellikle Amerika pazarında (ki araç kalitesi açısından asıl referans alınması gereken pazardır) Civic en çok satılan araçlardandır ve dünya satışlarındaki toplamda, yanlış hatırlamıyorsam Civic ile Golf yaklaşık aynı rakamlardadır ve Civic burun farkı ile öndedir. Bu durumda, Civic tercih etmenin daha akıllıca olduğu gibi garip bir sonuca varmak mümkündür. Doğru olan ise, biri Japon diğeri Alman olan ve ikisi de tüm dünyada kendilerini kanıtlamış bu araçlardan hangisinin bizim zevkimize uyduğu olmalıdır.
Saygılar...
aynı şeyi diyoruz golfün fiyatı yüksek bence kaliteli olduğundan bazılarıda marka imajından dolayı diyor ben gittim honda aldım araçtan memnunum ama golfe de çamur atmıyorum alabiliyorsan 10 milyar fazla verip alınır alınmaz diye bir şey yok
quote:
golf bu kadar kalitelide ben bir yıl kullandım nerdeyse neden göremedim başka bir golf mu var yoksa benim bilmedigim
ben son kasa golf VI dan bahsediyorum ama bende kullanmadım
quote:
Orijinalden alıntı: musch-lee
quote:
golf bu kadar kalitelide ben bir yıl kullandım nerdeyse neden göremedim başka bir golf mu var yoksa benim bilmedigim
vw hala 6.6 milyon araç üretcez2018 de diyor toyota şimdiden (lexus,srion,daihatsu,hido) markaları hariç 7 milyon araç üretti bu yılı 10 milyonla kapatcak büyk olasılıkla
çok satmak kalite ile ilgili değildir
2009 MODEL 33.000 KM 38500 TL SATIYORUM
quote:
çok satmak kalite ile ilgili değildir
ama bana göre toyota vw den daha iyi bir marka en azından ben kullandıgım dönemde daha memnun kaldım tabiki tercih meselesi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme