Şimdi Ara

Civic HB, Civic Sedan, GOLF 5 tercih yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 3 araç arasında bi tercih yaparmısınız
    2007-2008-2009 model olacak araçlar, ikinci el..
    Üçünün de yakıt değerleri aynı gibi hangisini alırsam farketmez, LPG takılacak..
    Araçları görünüm, konfor, LPG uyumluluk, bakım masrafları ve eskidikçe uğrayacağı değer kaybı olarak karşılaştırırsak hangisi alınır??

• Eskidikçe en çok Civic HB değer kaybeder, LPG ye en uyumlu olanı Golf hitler motoru.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeadLifter -- 26 Ağustos 2010; 16:07:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeadLifter

Eskidikçe en çok Civic HB değer kaybeder, LPG ye en uyumlu olanı Golf hitler motoru.
    iclerinde acık ara farkla en iyisi civic hB ancak en cok değeride o kaybeder
  • quote:

Orijinalden alıntı: witchking34

iclerinde acık ara farkla en iyisi civic hB ancak en cok değeride o kaybeder

Alıntıları Göster
    golf 5 kullanıyorum sorunsuz lpg, deger konusunda 2 yıldır bınıyorum şuan aldıgım fıyatın baya ustune gezıyor fıyatları
  • quote:

Orijinalden alıntı: fastforyou

golf 5 kullanıyorum sorunsuz lpg, deger konusunda 2 yıldır bınıyorum şuan aldıgım fıyatın baya ustune gezıyor fıyatları

Alıntıları Göster
    neden en cok civic hb deger kaybediyor? anlamadim açıklarmısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seikojuo

Alıntıları Göster
    örnegin hb civic sıfırı 60 bin tl ama ci elde düşşün 2009 model 40 bin tl den gidiyor 20 bin kayıp diger bir örnek sedan civic sıfırı 48 bin tl olsun 2 ele düşşün 2009 model 44 bine alıcı buluyor kayıp 4 bin tl ....ndn cok kayıp ettigi isi bende tam anlamadım binek araç gibi olmamasından dolayı cok tercih edilmiyor galiba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantaso

Önce 3 aracın da güncel 0 km fiyatlarına bakın.

Daha sonra Sahibinden.com'u açıp 2007 model fiyatlarına bakın.

Hangisi 0 km satış fiyatından daha fazla uzaklaşmış kararı kendiniz verin ok?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeadLifter

quote:

Orijinalden alıntı: phantaso

Önce 3 aracın da güncel 0 km fiyatlarına bakın.

Daha sonra Sahibinden.com'u açıp 2007 model fiyatlarına bakın.

Hangisi 0 km satış fiyatından daha fazla uzaklaşmış kararı kendiniz verin ok?

Alıntıları Göster
    Gerçi Golf 5 için aynı şey geçerli değil, çünkü Golf VI ilk çıktığında son Comfortline V ler 43-45 bin aralığında satılıyordu. 2010 Highline Golf ile 2007 Comfort Golf baz alınmaz tabi ki.

• quote:

nasıl üstünde geziyor?2. el fiyatları mı yoksa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: stilll

quote:

Alıntıları Göster
    Civic HB zaten kaybedeceği değeri kaybetmiştir ikinci elde ondan aşağıyada düşmez.LPG taktırılıp gayet güzel binilebilir.Handikapı sert bir otomobil oluşu ve ikinci elinin biraz ağır olması.Sedan Civic ve Golf V ise daha konforlu ve ikinci elleri kuvvetli modeller.Kalite olarak özellikle iç mekan kalitesi olarak Golf ve Sedan Civic bence Hb ile yarışacak düzeyde değil.Özellikle Golf'ün V. kasalarında malzeme kalitesi kötü ve araç çok tıkırtı yapıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: fottili

Civic HB zaten kaybedeceği değeri kaybetmiştir ikinci elde ondan aşağıyada düşmez.LPG taktırılıp gayet güzel binilebilir.Handikapı sert bir otomobil oluşu ve ikinci elinin biraz ağır olması.Sedan Civic ve Golf V ise daha konforlu ve ikinci elleri kuvvetli modeller.Kalite olarak özellikle iç mekan kalitesi olarak Golf ve Sedan Civic bence Hb ile yarışacak düzeyde değil.Özellikle Golf'ün V. kasalarında malzeme kalitesi kötü ve araç çok tıkırtı yapıyor.

Alıntıları Göster
    ben 2006 honda civic hb i-şift lpg li kullanıyorum şanzımanı biraz değişik automatik modda çok zevkli değil gaz tepkine göre vites değiştiriyor vites geçişleri sarsıntılı değişik bir kullanımı var manuel mod daha iyi direksiyondaki kulakçılardan değiştiriyorsun ama vites aralıkları uzun yani otomatiğini spor hızlı kullanıyorsan tavsiye etmem ama sakin normal bir kullanıcıysan farketmez .
    manueli bulabiliyorsan hiç kaçırma yakt -performans -yol tutuş -donanım süper biraz süspansionları sert ama kalın yanak lastikle bayağı düzeliyor değer kaybı çok olacaktır ben geçen yıl 35 almıştım bu yıl 32 ye düştü yıllık 3 milyar değer kaybı var gibi o yüzden sedan araçada binerim dersen sedan civic daha mantıklı olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: zafan

ben 2006 honda civic hb i-şift lpg li kullanıyorum şanzımanı biraz değişik automatik modda çok zevkli değil gaz tepkine göre vites değiştiriyor vites geçişleri sarsıntılı değişik bir kullanımı var manuel mod daha iyi direksiyondaki kulakçılardan değiştiriyorsun ama vites aralıkları uzun yani otomatiğini spor hızlı kullanıyorsan tavsiye etmem ama sakin normal bir kullanıcıysan farketmez .
    manueli bulabiliyorsan hiç kaçırma yakt -performans -yol tutuş -donanım süper biraz süspansionları sert ama kalın yanak lastikle bayağı düzeliyor değer kaybı çok olacaktır ben geçen yıl 35 almıştım bu yıl 32 ye düştü yıllık 3 milyar değer kaybı var gibi o yüzden sedan araçada binerim dersen sedan civic daha mantıklı olacaktır.

Yazılım güncellemesi yaptırdınız mı ?

• quote:

quote:

ben 22.700 aldım 2004 v kasa aynı araç şuan 24-27 arası fıyatlarda
  • quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    golf daha iyi bır tercıh olacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: "BMW"

golf daha iyi bır tercıh olacaktır

Alıntıları Göster
    yazılım güncellemesi de yaptırdım ama şanzımanın çalışma prensibi öğle ben çok hassas olduğum için hissediyorum belkide çoğu kişi umursamaz çünkü bundan önce benzinli mazda 3 ü yokuşta çekmiyor diye corsa .1.3 90 beygirlik dizelide alt devirde ölü diye satmıştım ama insanların çoğu 1.6 birçok daha güçsüz motoro lpg li haliyle biniyorlar (passat 102 beygir gibi ) 1.3 90 beygirlik dizel de daha ağır araçlarda kulllanıyor astra mesala sınıfının en çok satanlarından insanlar fazla da umursamıyorlar yine honda civic bu haliyle bile en fazla sürüş zevki aldığım araç satmayı düşünmüyorum klima açık yüklü olsa bile lpg li haliyle yokuş falan dinlemiyor ayrıca yakıtıda 1.6 lardan daha az ama bu araçın manueli gerçekten çok çok iyidir arkadaş alacaksa manuelini alması daha iyi olur bence

• quote:

quote:

quote:

Size o zaman sansınız varmıs dekgelmıs yoksa o sıralardada aynı fıyattır

• quote:

Orijinalden alıntı: Fıraty

quote:

quote:

quote:

Size o zaman sansınız varmıs dekgelmıs yoksa o sıralardada aynı fıyattır

Alıntıları Göster
    civic hb tabiki içlerinde

• quote:

Orijinalden alıntı: eruslu

Arkadaşlar 3 araç arasında bi tercih yaparmısınız
    Üçünün de yakıt değerleri aynı gibi hangisini alırsam farketmez, LPG takılacak..
    Araçları görünüm, konfor, LPG uyumluluk, bakım masrafları ve eskidikçe uğrayacağı değer kaybı olarak karşılaştırırsak hangisi alınır??

hitler motorlu Golf civic e gore %15 fazla yakar ve cok eski teknolojidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakNSX

quote:

Orijinalden alıntı: eruslu

Arkadaşlar 3 araç arasında bi tercih yaparmısınız

hitler motorlu Golf civic e gore %15 fazla yakar ve cok eski teknolojidir
    golf al 5 yıldır kullanıyorum lpg de taktın mı tadından yenmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

golf al 5 yıldır kullanıyorum lpg de taktın mı tadından yenmez.

Alıntıları Göster
    golf güzel gibi ama ben de karar veremiyorum..bütçemi belki 35000e kadar zorlayabilirm..
    peki golf 1.6 trendline yeni kasa mı daha mantıklı( boş bi araç olur )
    eski kasa 1.6 comfortline veya midline mı daha mantıklı??
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.