s.a arkadaşlar ben şamil yaşım 19 şuanda elimizde 2002 model 1.6 toyota corolla mevcut yaza pederbey emekli olmayı düşünüyor bizde nasipse arabamızı yenilemeyi düşünüyoruz fakat tam bir karar verebilmiş değiliz ne alacağımıza enson 1.4 tsi skoda superb'a bakmıştık ama en sonunda 1.8 hb civic'e karar verdik galiba ama asıl sorum şu 40.000 tl max. limitimiz var bu fiyata kaç model civic alabiliriz ? ve bir sorum daha olacak bu civiclerde otomatik viteslerde sorun olduqunu duydum galiba i-shiftler biz otomatik vites yada manuel ayrımı yapmıyoruz sonuçta corollamız manuel ama hangisini almalıyız ? performans ? yakıt ? vites seçeneği ? yardımlarınızı bekliyorum şimdiden tşk. ederim...
helal olsun 19 kişi bakmış 1 yorum yazan bile yok .d
Arkadaşım aracı beğeniyorsanız alabilirsiniz, fazla söze gerek yok.. Sorularınız içinse armut piş ağzıma düş olmuyor.. Ben aracımı almadan yüzlerce sayfa okudum, yüzlerce yerli yabancı site inceledim. Ama bir yerden başlamak lazım derseniz forumda 18 sayfalık konusu var, bütün sorularınızın cevabı orada.. İllaki cevap istiyorum derseniz; 1-Performans: Çok iyi.. 2-Yakıt: Emsallerine göre ekonomik.. 3-Vites: Bence tam otomatik..
Kolay gelsin..
Öncelikle Merhaba; Dediğiniz fiyatlarda 2008-2009 civicler bulabilirsiniz. Düz vites bulmanız oldukça zor olacaktır makyajlı civiclerde tam otomatik şanzıman mevcut. Yakıt derdiniz yoksa düşünebilirsiniz. I-shiftten daha konforlu olduğunu da söyleyebilirim. Ama iyi bakılmış bir iShift benim tercihim olur. Alacağınız araç iShift ise baskı balatasına baktırın kesinlikle, şanzıman yazılımı güncel mi diye sorun, eğer alırsanız ve yazılımı eskiyse servise gidip son yazılımı yükletin. Ishift tam otomatikten daha hızlıdır, daha zevkli bir şanzımandır(bence). Sıkışık trafikte biraz huysuzluk yaratabilir, agresif kullanmazsanız o konuda da çok sorun yaşamazsınız. iShift düşünürseniz kendi aracım satılık, ama ben konvansiyonel otomatik isterim derseniz internette bu tip araçlar da mevcut. Sonuç olarak her ikisi de gayet iyi araçlar.
bilgi için teşekkürler. anlaşılan deneme-yanılma yapıcaz :) alıcaz kullanıcaz beyenmessek eğer satıpta skoda superb 1.4 tsi alacaz...
quote:
Orijinalden alıntı: Jeandan
...... iShift düşünürseniz kendi aracım satılık .......
Dostum hayırdır neden satıyorsun? Dur tahmin edeyim Type-R geliyor.
...... iShift düşünürseniz kendi aracım satılık .......
Dostum hayırdır neden satıyorsun? Dur tahmin edeyim Type-R geliyor.
Malesef vites düşüyoruz. Satıp 2 araç almamız gerekiyor. Ek civic gelicek, 1.5 soch vtec yapıp bir süre bineceğim ona. Hiç satma niyetim de yok aslında bu araç çok farklı benim için. Kesin satılmayacak olsaydı bir kaç fiziksel değişikliğe maruz bırakıcaktım kendisini. (type-r panjur, spoiler vs.) Ama bir sürelik böyle olması gerekiyor sanırım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme