Şimdi Ara

CIVIC Hybrid fiyat artışı !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Salla bir sürü marka model var 40-50 arasinda honda altin kulakli damat mi sanki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: laprace

Honda gitsin önce adam gibi otomatik şanzıman yapsın hala çift kavramaya geçemediler.Dsg'nin rakibi var mı hondada?Tabiki yok.Bende vw sevmem ama yukarıda arkadaş hondayı öyle bi anlatmış ki yazma gereği duydum.Honda ile vw bir tutulmaz.Honda her kullanıcıya hitap etmez dizel honda alamassınız mesela şu anda.

Bu şekilde bu kadar araç satıyorsak, dizel motor gelirse başka araç satılmaz diye düşünüyorlardır herhalde. DSG konusunda vw bir adım önde tamam da şu TSI hondanın motorundan daha iyidir, süperdir, harikadir diyenler neye göre karşılaştırıyorlar merak ediyorum.

1.6 125 bg honda motoru ile TSI 122 BG arasında 1 2 lt benzin tüketimi dısında ne fark var anlamıyorum.
  • 1 2 litre fark yok civic daha az yakıyor kendimiz ölçtük(golf 5 ile golf 6 da farkı bir tek. varsa bilemem ) hangi zihniyet cıkardıysa honda cok yakıyor u merak ediyorum 1.4 122 de turbo var birde. bir accord motoru 789 bin gitmiş rektifiyesiz bir sitede honda kullanıcılarının linkleri yazıyordu ki devam ediyormus hala diger forumlarda birinde yayınlandı hangi vwmotoru 700 ü bırak 500 bin yapmıs ?
    ve golf 5 122 binde hondacivic 124 binde golfte vites hafiften titremeye başlamıs hondada tık yok ..
    ki cılgın bir grup var manyakca seyler yapıyor motorun yagını bosaltıp su dolduduruyor ve araç kmlerce yol gidiyor sorunsuzca bu motor honda motoru ? vw bunu yapabilirmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi witchking34 -- 7 Temmuz 2010; 3:23:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: insomnia__

quote:

Honda gitsin önce adam gibi otomatik şanzıman yapsın hala çift kavramaya geçemediler.Dsg'nin rakibi var mı hondada?Tabiki yok.Bende vw sevmem ama yukarıda arkadaş hondayı öyle bi anlatmış ki yazma gereği duydum.Honda ile vw bir tutulmaz.Honda her kullanıcıya hitap etmez dizel honda alamassınız mesela şu anda.

Bu şekilde bu kadar araç satıyorsak, dizel motor gelirse başka araç satılmaz diye düşünüyorlardır herhalde. DSG konusunda vw bir adım önde tamam da şu TSI hondanın motorundan daha iyidir, süperdir, harikadir diyenler neye göre karşılaştırıyorlar merak ediyorum.

1.6 125 bg honda motoru ile TSI 122 BG arasında 1 2 lt benzin tüketimi dısında ne fark var anlamıyorum.

Tsi motor kendini kanıtladı o konuda sıkıntı yok.Eski 1.6 hitler motoru ve fsi motordan hem daha performanslı hemde daha az yakıt tüketimine sahip.Bu yüzden Tsi motor iyidir.Civicten daha performanslıda bu motor.0-100'ü civicten önde.

• 1.4tsi ile hondanın 1.6cc'si karşılaştırılacak motorlar değildir. sonuçta biri turbo diğeri atmosferik. Honda her zaman atmosferikte büyük işler başarmıştır ve belki hâlâ bu konuda birincidir. Ancak turboların yaygınlaştığı bu dönemde hondalar bir adım geriye gelmiştir eski yerlerinden.
    Bundan 5 sene öncesi olsa kesinlikle her ne şart olursa olsun bende honda alırdım. Aldım da. Ama artık fiyatların birbirine yükselerek yaklaştığı bu piyasada ne civic nede golf benim gözümde 50 milyar etmez. 50 milyarı olan gider D sınıfı (örneğin mazda6) alır. İkinci elde ve eski modellerde honda bir çok araçtan üstün durumdadır yinede benim gözümde. Ama gelin görün ki 50bin türk lirası az para değil o paraya ne ikinci eller var

edit: Hondayı Vw'e tercih sebebim ise daha az sorun çıkarma potansiyelidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birole -- 7 Temmuz 2010; 4:18:52 >

• Tr'de Honda'larin pahalı olmasının en önemli sebeplerinden biri yerli modeller için maliyet avantajı sunamamasi. Fabrika cok düşük uretim adetleri ve düşük kapasite kullanım oraniyla calisiyor; ölçek ekonomisinden faydalanamiyor. Yani satamadikca maliyet yükseliyor. Maliyet yükseldikçe de fiyat yükseliyor ve satamiyor. Böyle fasit bir döngü gozlemliyorum.
  • fiyatlar gerçekten yüksek. o fiyatlara birçok alternatif var.

sadece motoru sağlam diye o para verilmez. arabayı kullanırken konfor, ses yalıtımı vs şeyler daha önemlidir.

arabamın motoru çok sağlam ama yol gürültüsü içeriye çok alıyorsa pek bir şey ifade etmez benim için. honda muhakkak çok iyi araçlar üretiyor ama bazı noktalarda kendini geliştirmesi lazım.

hondacı arkadaşlardan duymuştum bagaj kapağından su alıyormuş, yol gürültüsünü de çok içeriye alıyor. bu kadar para talep ediyorsanız bu tip sorunlarınız olmamalı.

civic sedan türkiye de üretiliyor diye biliyorum bunun fiyatlara olumlu yansıması gerekir.

not: honda vs. volkswagen bakalım kazanan kim olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: askarsa

biraz daha böyle devam ederse duratorq kazanır merak etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikum

quote:

Orijinalden alıntı: askarsa

biraz daha böyle devam ederse duratorq kazanır merak etme

Coming soon : İyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

Canavar gibi Insıgnia 180 Hp + LPG alınır 60'a. Mesele çevreyse LPG li bir araç, az yakan hybrit benzinli bir araçtan çok daha az kirletir çevreyi, güçse de güç, ayrıca D sınıfı.

Kim alıyo ki bu Civicleri?

Süpersin insignia bile pahalı bana göre ama bunun yanında ucuz kalmış yiyeyim hybridini jazz'ın en dolusu 40 Bin TL yuhhh.
  • quote:

Honda gitsin önce adam gibi otomatik şanzıman yapsın
    hala çift kavramaya geçemediler.Dsg'nin rakibi var mı hondada?Tabiki yok.Bende vw sevmem ama yukarıda arkadaş hondayı öyle bi anlatmış ki yazma gereği duydum.Honda ile vw bir tutulmaz.Honda her kullanıcıya hitap etmez dizel honda alamassınız mesela şu anda.

Büyüttüğüm yere çok güldüm , Allah iyiliğinizi versin

Bilgi eksikliğiniz var sanırım Honda neden senelerdir En iyi şanzıman ödülünü alıyor peki , Hiç bilginiz var mı , Sağlam olmayışından mı dandik oluşundan mı ?
  • Ülkemi seviyorum ama bazen Lanet ettiğim anlarda oluyor.

CIVIC Hybrid fiyat artışı !!!

http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=lr2glwywi1ba

Fiyat 10.550 £
  •  CIVIC Hybrid fiyat artışı !!!

http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=v2i4ri1res22

Fiyata dikkat.

Aslında arkadaşlar biz boşuna Honda VW tartışması yapıyoruz. Bizim ülkemizde standart otomobiller için resmen bir servet ödüyoruz. Elin adamı o kadar incelemiyor. Sonuçta araba ucuz. Değersiz onlar için.

Avrupa ülkelerinde bir öğrencinin 1 yıl harçlığını biriktirip aldığı arabaya biz yıllarca çalışıp birde üzerine kredi çekip aldığımız için gözümüzde olduğundan çok daha değerli görünüyor.

Linkteki site Almanyaya ait. Zaten diğer avrupa ülkelerinde de çok fazla bir fark yok. Bakın otomobil fiyatlarına ve düşünün biraz.

• quote:

Orijinalden alıntı: net_katil

Ülkemi seviyorum ama bazen Lanet ettiğim anlarda oluyor.

CIVIC Hybrid fiyat artışı !!!

http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=lr2glwywi1ba

Fiyat 10.550 £

Şimdi 1.8 hb aracı 57.200 e satıyorlar anladık vergi yüzünden...
    E peki 1.4 hb aracı ne diye 47.200 e satıyorlar ???

10.000 Avro arkaşın verdiği linkte Yen arttı ise Avrupada artmadımı Avro değer kaybettiğ halde açıklayında görelim fiyat politikasını önünüzde eğilelim...

• quote:

Orijinalden alıntı: type-r

quote:

hala çift kavramaya geçemediler.Dsg'nin rakibi var mı hondada?Tabiki yok.Bende vw sevmem ama yukarıda arkadaş hondayı öyle bi anlatmış ki yazma gereği duydum.Honda ile vw bir tutulmaz.Honda her kullanıcıya hitap etmez dizel honda alamassınız mesela şu anda.

Bilgi eksikliğiniz var sanırım Honda neden senelerdir En iyi şanzıman ödülünü alıyor peki , Hiç bilginiz var mı , Sağlam olmayışından mı dandik oluşundan mı ?

Keşke devamını da okusaydın orda herkes çift kavramaya geçti honda geçemedi diyor ama görmek istediğiniz yeri görüyorsunuz.Ford powershift,vw dsg,renault edc yi yaptı honda hala klasik otomatik yapıyor.Orda anlatılmak istenen o.

• quote:

quote:

quote:

Keşke devamını da okusaydın orda herkes çift kavramaya geçti honda geçemedi diyor ama görmek istediğiniz yeri görüyorsunuz.Ford powershift,vw dsg,renault edc yi yaptı honda hala klasik otomatik yapıyor.Orda anlatılmak istenen o.

ztn bence hondanın en büyük saçmalıkları burda örnegi canları tek tıkla kapatma yok,otomatik yana farlar yok,kudanda sistemi ile camlar acıksa kapatma yok yol bilgisayı laf olsun diye koyulmus gibi,bi bmw 3 serisine bak mazda 3 yada audi a3 e birdehondaya honda bazı seyleri sanki sallamasyon yapıyor gibi:)

• quote:

quote:

quote:

Üzerinde çalışılan çift kavrama şanzıman var. Konvansiyonel şanzımanlarda hondaların şanzımanı gayet sorunsuzdur.

Ama şu var ben sedan civiclerdeki donanımın hb'den az olmasının nedenini anlayamıyorum. Bilgi ekranı yok, far sensörü yok, yağmur sensörü yok. Ortalama yakıt tüketimi gösteren ekran var sadece benim 2004 civic HB'de ortalama yakıtı gösteren ekran mevcuttu.

TSI denilmiş de 1.8 i-vtec motor 1.4 tsi ile aynı yakıyormuş testler öyle diyor Ayrıca 0-100ler eşit gibi görülse de 0-160da baya fark var

• quote:

quote:

quote:

İçlerinde hangisi tuttu , Sadece Dsg onunda hala dayanıklık sorunları var alınan 3 Dsg'li aracın 1 tanesi kronik rahatsız. Ben dayanıklık açısından baktım olaya. Ford'un Renault'un bahsettikleriniz şanzımanlı araçlarını 1 kere bile görmedim. Malum ""Otomatikleştirilmiş" otomatik ise herhangi bir sempati duymam bile malesef ki.

• ilk çıktığı zamanlar hibridler 49 bin tl di şimdi 60 olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: musch-lee

quote:

quote:

quote:

ztn bence hondanın en büyük saçmalıkları burda örnegi canları tek tıkla kapatma yok,otomatik yana farlar yok,kudanda sistemi ile camlar acıksa kapatma yok yol bilgisayı laf olsun diye koyulmus gibi,bi bmw 3 serisine bak mazda 3 yada audi a3 e birdehondaya honda bazı seyleri sanki sallamasyon yapıyor gibi:)

İnanın Honda çok garip gir firma. Dediklerinize aynen katılıyorum ki Bende 2005 Civic sahibiyim. Aracımda ne bir bilgi ekranı ne dediğiniz gibi sensörler ne fasılalı silecek hiçbirşey yok. Sadece sürücü camı tek tusla acılıyor kapanmıyor bile. Adam bunları yerleştirmiyor araca ama gidip standart donanım olarak sunroff koyuyor çelişkiler burda başlıyor esasen.

Aslında tek açıklaması var adamlar 3.sınıf ülke olarak gördüklerinden dolayı böyle yapıyorlar. Zaten yanlışım yoksa Sedan'lar halen Gebze üretimi. Bahsettiğimiz Hb'ler ise İngiliz yapımı doğal olarak Avrupa ülkelerine satışı yapıldığından herşey onlarda 1.kalite. Ben Avrupa'da neredeyse hiç Sedan Civic görmedim yalan değil genelde hep 2.2 dizel Hb Civic'ler revaçta.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.