Şimdi Ara

CIVIC Hybrid fiyat artışı !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hondanın sitesinde civic fiyatlarını inceliyordum ve civic hybridin fiyatının 60.900 tlye yükseldiğini gördüm bundan 5-6 ay önce baktığımda yanlış hatırlamıyorsam 49-50 civarındaydı bu aşırı artışın sebebi nedir bilen varmı , iyice artiz olmuş bu honda 1.8lik civiclerde 50 bin gibiydi onlarıda 57ye çekmişler.

• Günaydıııııın

1.6 civic elegance 47 ise hybrid in 60 bin olması normal değil mi

fiyatları takip etmiyorsunuz sanırım. zam sadece hybrid e özgü değil

ayrıca halen piyasadaki en ucuz hybrid honda da

zamma sebep 7-8 ay öncesinde olan japon yen inin inanılmaz fırlaması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AXAPTA -- 6 Temmuz 2010; 0:40:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AXAPTA

Günaydıııııın

Hondanın fiyatlarını takip etmiyorum.Yenin fırlaması 2.elleride etkilemiş 2004 model jazzlara 19-23 arası fiyat çekmişler yine 04 civicler 25-27 civarı bu fiyatlara alan varmı diye merak ediyorum.

Sıfır city 1.4 ES otomatikte 40 bin tl .

• bildigim kadarı ile rusya pazarı daha cok araç talep etmiş hondanın satısları son 3 4 yılda asırı bi patlama yaptı ztn,rusya pazarına araç yetiştirmek(türk pazarından daha büyük bir pazar oldugu içim) için türk pazarından kısılıcakmıs civiclerin başlangıç fiyatı su an40.800 tl bu fiyatın 43 ,44 bine kadar cıkacagı söyleniyor yakın zamanda...
    ama ne kadar dogrudur bilemem...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MINERVAL

quote:

Günaydıııııın

Hondanın fiyatlarını takip etmiyorum.Yenin fırlaması 2.elleride etkilemiş 2004 model jazzlara 19-23 arası fiyat çekmişler yine 04 civicler 25-27 civarı bu fiyatlara alan varmı diye merak ediyorum.

Sıfır city 1.4 ES otomatikte 40 bin tl .

sana honda .B sınıfı city 40 bin üstelik benzinli.

• honda hayat onda
  • altın alma honda al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hondaya o kadar para vereceğine git vw al daha kaliteli ve güvenli araçlar.
  • Canavar gibi Insıgnia 180 Hp + LPG alınır 60'a. Mesele çevreyse LPG li bir araç, az yakan hybrit benzinli bir araçtan çok daha az kirletir çevreyi, güçse de güç, ayrıca D sınıfı.

Kim alıyo ki bu Civicleri?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

hondaya o kadar para vereceğine git vw al daha kaliteli ve güvenli araçlar.

Haklısın, Alman olması yetiyor bir kere...
  • yaw neden böle yaptı bu honda ya, o para o araca çok diye düşnüyorum hayalimdeki araç ben yaklaştıkça o uzaklaşıyo nasıl alıcaz bilmem
    50 liraya ya araba dile kolay

arkaşım 42 liraya astra aldı, 26 fatura 9000 lira ötv 7000 lira kdv bi kendine bi devlete almış oldu
    düşünsenize 25 26 lira c sınıfı yepyeni bi araç alıcaksınız, kulağa hoş geliyor değil mi
  • quote:

altın alma honda al

Bu forumda birisi iki sene önce 58 e aldığı accordu 60 a satmış daha yeni. Değer kaybetmediği gibi vergisini de karşılamış araba nerdeyse.
  • Sadece honda değil bir sürü firma fiyatlarını artırdı.Millet eski d segmenti fiyatına, c segmenti alır oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

quote:

ewet bir aracın alman olması kesinlikle yeterli eger araba almansa hayatta arıza çıkarmaz uzun yıllar rahatca binersin neymiş ya öyle honda filan
  • quote:

Orijinalden alıntı: aahmet_23

quote:

quote:

ewet bir aracın alman olması kesinlikle yeterli eger araba almansa hayatta arıza çıkarmaz uzun yıllar rahatca binersin neymiş ya öyle honda filan

su vw dediniz arabayı sürekli passat,golf,polo sunu kullandım hiç bir seye benzemiyor net sekildesöyleyebilirim yani passat anca civic düzeyindeo labilir golf de jazz:)

ayrıntılara geçeyim;
    motor hangisi daha iyi hondamı vw mi eger nir arkadaş vw nin motoru hondadan iyi diyorsa laf olsun diye forumda konusmasın honda dünyanın en iyi 3 motor üretisicidir bir cok oteritelere göre ki bir cok kişiye göre en iyisidir.(ki eger hem civic hem golf kullandıysanız bu farkı fazlasıyla anlamıssınızdır)
    tasarım kesinlikle görecelidir, benim gözümle vw nintasaımı hondanın 10 da biri olamaz,
    satış dünyada su anda c sekmentinde son 3 ayda en cok satan araç mazda 3 ardından civic geliyor isteyen istedigi yerde araştırabilir.
    yol tutusunda 2 firmanın birbirine karsı bariz bir üstünlügü yok kafa kafaya mücadele var sadece civicler biraz daha pahalı (hackbackleri de krterlere koyarsak)..
    ve bu böyle devam eder gider bir sürü örnek veririm
    tek ne kaldı önemli olarak saglamlık acıkcası civiclerin kazalarda (canlı gördügüm 4 5 kazası var) sürücüyü zor durumlarda cok iyi korudu ancak vw belki daha saglam olabilir euro kap testlerinde öyle bir üstünlük yok ama elbette hercek hayat testten ibaret değil ki illede saglam olsun diye bi araba alınıyorsa vw ve hondadan önce saab ve volvo var dünyanın en saglam 2 şirketi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi witchking34 -- 6 Temmuz 2010; 23:34:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: musch-lee

quote:

Orijinalden alıntı: aahmet_23

quote:

quote:

su vw dediniz arabayı sürekli passat,golf,polo sunu kullandım hiç bir seye benzemiyor net sekildesöyleyebilirim yani passat anca civic düzeyindeo labilir golf de jazz:)

ayrıntılara geçeyim;
    motor hangisi daha iyi hondamı vw mi eger nir arkadaş vw nin motoru hondadan iyi diyorsa laf olsun diye forumda konusmasın honda dünyanın en iyi 3 motor üretisicidir bir cok oteritelere göre ki bir cok kişiye göre en iyisidir.(ki eger hem civic hem golf kullandıysanız bu farkı fazlasıyla anlamıssınızdır)
    tasarım kesinlikle görecelidir, benim gözümle vw nintasaımı hondanın 10 da biri olamaz,
    satış dünyada su anda c sekmentinde son 3 ayda en cok satan araç mazda 3 ardından civic geliyor isteyen istedigi yerde araştırabilir.
    yol tutusunda 2 firmanın birbirine karsı bariz bir üstünlügü yok kafa kafaya mücadele var sadece civicler biraz daha pahalı (hackbackleri de krterlere koyarsak)..
    ve bu böyle devam eder gider bir sürü örnek veririm
    tek ne kaldı önemli olarak saglamlık acıkcası civiclerin kazalarda (canlı gördügüm 4 5 kazası var) sürücüyü zor durumlarda cok iyi korudu ancak vw belki daha saglam olabilir euro kap testlerinde öyle bir üstünlük yok ama elbette hercek hayat testten ibaret değil ki illede saglam olsun diye bi araba alınıyorsa vw ve hondadan önce saab ve volvo var dünyanın en saglam 2 şirketi...

Bizim burda biri var az önce konuştum ona göre dünyanın en iyi motor üreticisi Tofaş mış.

• Honda gitsin önce adam gibi otomatik şanzıman yapsın hala çift kavramaya geçemediler.Dsg'nin rakibi var mı hondada?Tabiki yok.Bende vw sevmem ama yukarıda arkadaş hondayı öyle bi anlatmış ki yazma gereği duydum.Honda ile vw bir tutulmaz.Honda her kullanıcıya hitap etmez dizel honda alamassınız mesela şu anda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: laprace

Honda gitsin önce adam gibi otomatik şanzıman yapsın hala çift kavramaya geçemediler.Dsg'nin rakibi var mı hondada?Tabiki yok.Bende vw sevmem ama yukarıda arkadaş hondayı öyle bi anlatmış ki yazma gereği duydum.Honda ile vw bir tutulmaz.Honda her kullanıcıya hitap etmez dizel honda alamassınız mesela şu anda.

arkadaşım sunuda ilve edeyim honda en idir demiyorum honda dizelli göndermez türkiyeye,honda nın amerikada japonyada ve rusyada kullandıgı kasa bizim türkiyenin kullandıgından cok cok daha kalitelidir,honda üst sınıf cipini göndermedi sadece cr-v var v.s devam eden seyler,yani türkiyede kullanılan hondalar 2 ci sınıf honda bu dedigimede honda fanları alınmasın ama öyle benim gözümde ,ancak benim buda verdigim tepki hondaya kim bu paraları veren var demiş bir arkadaş bunu üzerine bunları yazmaya gerek duydum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi witchking34 -- 7 Temmuz 2010; 0:02:21 >

• eger nasıl amerikadaki kasa daha iyi diyorsan görmedim ancak bir arkadasım 4 yıldır amerikada yasıyor ve hondası varmıs,geldiginde bir civic e bindik şu kelimeyi kullandı eger bizim bindigimiz hondaysa bu esek arabası diye bir espiri yapmıstı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi witchking34 -- 7 Temmuz 2010; 0:05:38 >
  • Honda gereğinden fazla abartmış fiyatlarla.

Ayrıca üstteki Fanatik Hondacı arkadaş. Şuan için Motor teknolojisi ile TSİ VW hondadan baya bir önde, Ayrıca Şanzıman (DSG) Hondadan yine önde. Kabin sessizliği, ve Genel yapısı ile Hondadan yine sağlam.

VW ninde fiyat politikasını pek sevdiğim söylenemez ama biraz adil olun. Öyle körü körüne fanatiklik yapmayın. Sonuçta hepsi Yabancı ülkelerin markası cebimize bir kuruş girmiyor.

bu fiyatlarla ben şahsen Hondanın H sinin yanından geçmem. Geçenler olur onlarda kendileri bilir ceplerindeki parayı ben vermiyorum sonuçta.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.