Şimdi Ara

kymco agility 50 yakıt tüketimi, hız ve ses

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu motoru yeni aldım 1400 km falan oldu sadece yağını değiştirdim.

sorun şu ki bazı forumlarda ortalama 9 kuruş gibi bi rakam veriliyor fakat benimki km de yaklaşık 13 kuruş civarı yakıyor.
    yine bazı forumlarda 80 km hız falan diyorlar ben daha 65 i ne kadar bağırtsam da geçemedim(ha yanlız yağ değiştirmeden önce 70 i yakalamıştım ama yağ değişiminden sonra ne kadar yırtındıysa da 65i geçmedi.)

birde borul borul ötüyor bu.

yanlış anlaşılmasın zaten çok fazla bişey beklediğimden değil de daha önce honda today kullanmıştım o bana çok daha bir seri ve sessiz vızıl vızıl geldiydi, kalkışlarda falan daha bi seriydi. ayrıca yakıtta da çok daha ekonomikti 8-9 kuruş falan yakıyordu km.de.

şimdi forumlarda ikisi arasında performans ve yakıt farkı yokmuş gibi konuşuluyor, hatta kymco 50 in hızı 80 iken today 60 falan deniyor ama benim motorla pek bağdaşmıyor bu tecrübeler....... benim motorda mı bi sıkıntı var yoksa hala açılma sürecinde falan mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goalya -- 20 Mayıs 2012; 21:25:35 >

• satcam heralde bu motoru ben...kimsenin bu motorla ilgili tecrübesi ya da fikri yokmu yav
  • Sen bi, 3 ila 4 bini bi devir motor açılsın ondan sonra abanırsın o kadar küçük motordan fazla bisey beklenemez zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok bagırtarak kullanıyosan, yakıtının diğer motorlara göre fazla olması normal bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.