Üşenmedim Türkiyenin tüm il ve bayiilarini aradım. Abartmıyorum hepsini...Puma style paketi hem bayiilerde hem de hem de yıl sonuna kadar ki gelecek listelerin hepsi tükenmiş.. hepsinden de tükendi entersan bir şekilde gelecek listeler bile opsiyonlandıı cevabını aldıktan sonra daha yollarda bile doğru dürüst görmeye başlamadığımız aracın bir ikinci el araç satış sitesinde onlarcasının hem de 0 km satışının olduğunu gördüm ve çok şaşırdım. Galeriden almak istedim ancak raporlu olarak alacağımdan bu mümkün olamıyor. Bir de fiyat limiti olunca zaten alabileceğimiz araç alternatifi yokken ve hal böyleyken piyasanın durumunu fırsata çeviren vatandaşıa sunulmuş imkana ket vuran esnafa mı kızalım buna müsaade eden bayiiye mi çalışanına mı bilemedim.. Vatandaşa ayıp oluyor yazık oluyor
buna devletin mi çözüm bulmalı firma mı ama bir çözüm getirilmeli.
Ilk defa sıfır araç alıcam limit belli zaten raporda ama daha gemiye binmeyen banttan bile belki çıkmamış araçlar satılmış.
Tesadüfe bakın ki sadece bir ikinci el sitesinde bile 180 küsur aracın hepsi sıfır.
Sıfır satan galerinin birini aradim dedim ki madem sıfır satıyorsunuz ben raporlu alıcam ötv destekli nasıl yapıcaz?
Dedi ki onu bayiiden alacaksınız. Dilimin ucuna kadar geldi ulan bayiilerde araç mı bırakmışsınız. Daha banttaki araca bile çökülmüş.
Devlet vatandaşa bir hak vermiş ama birilerinden fırsat bulabilirsen kullan.
crv yolda bütün ışıkları yakıp gazı kesiyor
|
|
206 süspansiyon ..
|
|
|
mobil klimada ısıtma
|
kymco agility 50 yakıt tüketimi, hız ve ses
|
orion bio ısıtıcı (nedir?)
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 291
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 7.213 (Bu ay: 93)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 13 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri