Merhaba arkadaslar basliktaki gibi civic 1.4 hybrid nasil bi arabadir merakimdan soruyorum ama elimizde bi toyota corolla var cok yakanindan eger bu araba guzelse belki degistirebiliriz oncelikle bunlar ne kadar yakar 100 km de bide bunlarin 2 elleri sıkıntilimi cunku elimizde cok araba durmaz surekli degisir o yuzden sonra elimizde patlamasin diger bilgilerine zaten inceleme adreslerinden ulastim bana kronik arizasi ve 2. Eli lazim
kronik arıza yok. şehir içi 6.5 -7.0 litre arası yakar. otomatik şanzumanı muhteşem cok sarsıntısız harika bir şanzuman. performansı benzinli otomatik civicten daha iyi geliyor bana , elektrik motorunun torkundan galiba. 2. eli nasıldır bilemem biz enişteye 37.500 tl ye aldık 1.5 seneye yakın oluyor alalı 25 bin km de idi araç. koltuk ısıstması esp vs herşey var araçta. corollodan cok daha iyi bir araç , 2. eli düşünülebilir
quote:
Orijinalden alıntı: qabdkq
Merhaba arkadaslar basliktaki gibi civic 1.4 hybrid nasil bi arabadir merakimdan soruyorum ama elimizde bi toyota corolla var cok yakanindan eger bu araba guzelse belki degistirebiliriz oncelikle bunlar ne kadar yakar 100 km de bide bunlarin 2 elleri sıkıntilimi cunku elimizde cok araba durmaz surekli degisir o yuzden sonra elimizde patlamasin diger bilgilerine zaten inceleme adreslerinden ulastim bana kronik arizasi ve 2. Eli lazim
toyota kaç model kaç litre yakıyor benzinli civicten fazlamı yakıtı
quote:
Orijinalden alıntı: caucass
quote:
Orijinalden alıntı: qabdkq
toyota kaç model kaç litre yakıyor benzinli civicten fazlamı yakıtı
Toyota corolla 1.6 benzinli comfort 2009 model 30.000 de km de 4.20 tl yakiyor yani 10 lt tup attirmayi dusunuyor babam bu araci soyledim ama pek sicak bakmadi dizel bi toyota bulursa ondan alacakmis
Ozur dilerim 4.2 degil 0.42 kurus olacakti orasi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme