vergisini öderim benzinini koyarım .... diyorsanız cebinizde de paranız varsa civic ama az yaksın bagajı olsun sedan olsun vergisi az olsun diyorsanız borç harç bana göre değil kafam rahat olsun diyorsanız city sonuçta 2si de honda 2si de baş ağrıtmaz...
Arkadaşlar gerçekten araba alırken kafası bu kadar karışan başka birisi var mı bilmiyorum. City'den genel eleştiriler yüzünden (2. eli zayıf, kasası kötü, yol tutuş iyi değil vb.) vazgeçtim. 0 civic'den de plakayı takınca 4 milyar zarar edersin alma dedikleri için vazgeçtik. Şimdi şöyle 2. el temiz 2005-2006 Civic-toyota falan bakıyoruz. Kafayı yemeden bir araba bulup alsam iyi olacak.
quote:
Arkadaşlar gerçekten araba alırken kafası bu kadar karışan başka birisi var mı bilmiyorum. City'den genel eleştiriler yüzünden (2. eli zayıf, kasası kötü, yol tutuş iyi değil vb.) vazgeçtim. 0 civic'den de plakayı takınca 4 milyar zarar edersin alma dedikleri için vazgeçtik. Şimdi şöyle 2. el temiz 2005-2006 Civic-toyota falan bakıyoruz. Kafayı yemeden bir araba bulup alsam iyi olacak.
ben de bu plakayı takınca 4milyar zarar edersiniz diyenleri anlamam. neden ki? sıfır aldığınız arabayı hemen satacak mısınız? sıfır alınabiliyorsa 2. ele bakılmaz bana göre. Otomobil bir ihtiyaçtır ve kullanılıp tüketilen bir üründür. Tabi ki değer kaybetmesi normal. Evdeki beyaz eşyanızın 2. el değeri ne ki? yakında arabalar da böyle olacak.
Sıfır, en az 5-6 sene kullanılır. Vuruktu boyalıydı derdiniz düşünceniz olmaz, içiniz rahat olur. Km bakımları servis sorunları ile çok uğraşmazsınız. Bayiden aracı teslim alırken ki mutluluk en az 4 milyar eder.
civic mi city mi derseniz tabi ki civic dream ama bana en az 500lt bagaj lazım derseniz bence honda dan vazgeçin. City ihtiyacınızı karşılıyor olabilir. Ama dediğiniz gibi kasa görünüş itibarıyle ofsayt, kalite sorunları olan bir model. Jazz daha iyi mesela.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme