Şimdi Ara

Civic mi, Cruze mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
73
Cevap
1
Favori
1.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İklim kontrollü dijital klima yok ise, plus değildir. O zaman fiyatı pahalı...

SR+AT+Plus için o paralar konuşuluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • civic
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekskalibur

Ben olsam ikisinide almam,

Civic 100000 km 3 parça değişen ve Dream modeli.

Cruze,hantal çok yakıyor piyasadan çekildiler 2.eli zayıfladı.

Opel Astra Classic III bakın derim 2013 model çok temiz düşük km lerde tonla var piyasada.Biraz pazarlıkla çok temizleri alınabilir.

http://www.sahibinden.com/opel-astra-1.6-essentia?a5_min=2013

Hayatinda cruze binmemis adamlar arac hakkinda yorum yapiolar ya karnima agrilar giriyor gulmekten.

Bende 2010 model 1.6ls var sehir icinde ortalama 9.8 sehir disi 5.2 fln yakiyo ayrica arac gayet seri kalkislarda fln olsun.Bakimlarini mengerler de yaptiriorum, parca sikintisi yasamadim hic.Ayrica lpg sorunlu derken neye dayanip bunu soyluyosunuz? Bnde brc marka sirali lpg var catir catir da kullaniorum masallah hic bi sikintida yasamadim.

• Cruze 2012 lt hatchback sahibiyim. Aracın hantal olduğu nokta beygirinin düşük olması 125 hp li almani tavsiye ederim. Onun haricinde görüntü ve konfor olarak civicden usttedir. Temizini bulursan hiç kaçırma derim. Sunrooflu ve otomatigini tavsiye ederim. Tuptede markaya gore ve km te gore sibop erimesi yapar ona dikkat et. Şimdiden hayırlı olsun

• bir arkadaşım 2010 model cruze alalı daha 1 ay olmadı. Aldıkdan sonra da ilk hafta tüp takdırdı. Ben aracı hem benzinde hemde tüpde kullanma fısrsatım oldu. Arkadaşımın aracıda sacede cruze kontrol yok. sunroof vs var işte triptonik vites, km side 40-50bin lerde daha. 39 bin TL ye aldı.
    Ben dediğin civic i bilmem. Ama cruze benim hoşuma gitti. Bir kere çok suratlı araba. Ve virajlarda çok iyi yatıyor. Şöförü hiç korkutmuyor. Yol tutuşu bence süper.
    Bu forumda okuduğum kadarıylada sonradan tüp taktırılan cruse larda sübap erimesi oluyormuş. gazdayken çok güçlü yanma mı ne oluyormuş ondan. Araştırırsan bulabilirsin.
    He bişey daha söylim geçen hafta araba pazarını gezme fırsatım oldu. çok fazla satılık cruze vardı, dikkatimi çekmişti. Sebebini bilmiyorum.
    Ama 2 kez sürüş deneyimime göre bence güzel araba. Ama tabikide uzun süre kullanananlara sormak daha faydalı olur.

edit: arkadaşın aracı sedandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musab -- 5 Temmuz 2015; 23:25:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Serdaressizer

Cruze 2012 lt hatchback sahibiyim. Aracın hantal olduğu nokta beygirinin düşük olması 125 hp li almani tavsiye ederim. Onun haricinde görüntü ve konfor olarak civicden usttedir. Temizini bulursan hiç kaçırma derim. Sunrooflu ve otomatigini tavsiye ederim. Tuptede markaya gore ve km te gore sibop erimesi yapar ona dikkat et. Şimdiden hayırlı olsun

Satmak bir dert midir? En iyi siz bilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egelidost -- 5 Temmuz 2015; 23:29:24 >
  • aşk kırıntıları kullanıcısına yanıt
    Kaç kilometredir lpg ile kullanıyorsunuz?

• Cruze nokta!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cruzu civic e göre biraz fazla yakar. Çok fazla değil. Yalnız sizin baktınız model plus değil muhtemelen çünkü plus modellerde digital klima var diye biliyorum. Civic kadar seri olmasada 1.6 124 beygir bi araç hantal olmaması lazım.

• Enistenden bir güzellik iste güzel bir pazarlık yap

• Donanımdan daha önemli şeyler civic genel olarak Kullanıcısını daha çok memnun ediebilecek bir araç Kafadan daha az yakar daha iyi gider Uzun kullanım ömrü,Parça ve bakım(Yaptırmasanız bile gider)maliyetleri konusundada bir tık daha üstün özet olarak Civic alın pişman olmassınız.
  • Cruze civic in yanında 100 bg gibi. 100 km hızla 5. Viteste dip gaz Cruze un hızlanması okadar yavaş ki. İlk başta şaşırdım 6. vites e mi attım diye. Hele bir de o arka koltukların mermer gibi sertliği yok mu. Kısacası o civic de değil ama cruze kesinlikle değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: aşk kırıntıları

quote:

Orijinalden alıntı: Ekskalibur

Ben olsam ikisinide almam,

Civic 100000 km 3 parça değişen ve Dream modeli.

Cruze,hantal çok yakıyor piyasadan çekildiler 2.eli zayıfladı.

Opel Astra Classic III bakın derim 2013 model çok temiz düşük km lerde tonla var piyasada.Biraz pazarlıkla çok temizleri alınabilir.

http://www.sahibinden.com/opel-astra-1.6-essentia?a5_min=2013

Hayatinda cruze binmemis adamlar arac hakkinda yorum yapiolar ya karnima agrilar giriyor gulmekten.

Bende 2010 model 1.6ls var sehir icinde ortalama 9.8 sehir disi 5.2 fln yakiyo ayrica arac gayet seri kalkislarda fln olsun.Bakimlarini mengerler de yaptiriorum, parca sikintisi yasamadim hic.Ayrica lpg sorunlu derken neye dayanip bunu soyluyosunuz? Bnde brc marka sirali lpg var catir catir da kullaniorum masallah hic bi sikintida yasamadim.

Hocam yorumumdan hiç binmediğimi nerden çıkardınız.Arkadaşımda vardı ve 3 yıl elimin altındaydı Cruze sattı ve şimdi Civic kullanıyor.
    Yakıtı çok dediğim benzinde çok yakıyordu ve 113 Hp olanıydı sizce bu motorlu olanı hantal değilmi.
    Dikkat ederseniz ikisinide almam dedim önerilen araçlara bakarak bunu söyledim.
    Saygılar.

• Ekskalibur kullanıcısına yanıt
    Benim baktığım 124 beygir olanı. Bir iyileşme var mıdır acaba?

• İkisi araçta asla alınmaz.
  • Hocam bir miktar fark olacaktır.Ancak çok fazla performans beklemek doğru olmaz.

Fakat sizi tatmin edecekse bizim yorumlarımız sizi bağlamasın.Çünkü siz kullanıp siz yaşayacaksınız en son kararı siz verin.
  • Benim bildigim dreem de digital klima yok

• rbcntechnic R kullanıcısına yanıt
    İşin tuhafı bunda var ve başka en ufak bir konfor donanımı yok.

• Fiyatıyla birlikte düşününce de alınmaz mı?

• Ben 124 hp edition plus cruze'e sahip 10km kullanmış biri olarak. Başka bir cıvıc bak veya lancer düşün derim.

Tam donanımlarda cruze kliması dijitaldir. Tam donanım olup olmadığını anlamak için. Konsolun ortasındaki bilgi ekranı 3 satırdır ve klima panelinin ortasında auto tuşu bulunur.Cruze 1.6 atmosferiklerden 1.5 2 litre fazla yakar. Şehir içi emekli dedeler gibi kuıllanırsan 10 litrenin altına düşer yoksa 10 litre altı hayal olur. Hızlanması iyi değildir.Parasına göre araç ve donanımı güzeldir alınabilir bende o sebepden aldım fakat chevrolet türkiyeden çekildi o yüzden artık almazdım. Lancer iyi bir araba düşünebilirsiniz. Size aynı paraya alternatif daha üst sınıf 1.6 dizel 110hp peugeot 407 tavsiye ederim.Hem daha ekonomik hem daha donanımlı hem de konforlu bonus olarak bir üst d sınıfı araca binmiş olursunuz.

Unutmadan cruzelar lpgye uyumlu değildir.Belki bindiğiniz araç uyumlu çalışsada birgün ayarı kaçacak ve sübap sıkıntısı doğacak. l

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.