Şimdi Ara

Civic mi, Cruze mu? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
1.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • civic daha ıyıdır ama o cıvıc alınmaz
  • sırf akraba diye alışveriş yapmam ben. ama cruze da o fiyata o modelde iyi bence. lpg için bi 30 40 bin km sonra sübap değişmesi gerekebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: sepulnation

sırf akraba diye alışveriş yapmam ben. ama cruze da o fiyata o modelde iyi bence. lpg için bi 30 40 bin km sonra sübap değişmesi gerekebilir.

Aldım hocam aracı 37500 liraya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

İklim kontrollü dijital klima yok ise, plus değildir. O zaman fiyatı pahalı...

SR+AT+Plus için o paralar konuşuluyor.

Eskide kalmışsın. Cruze'un piyasası değişti 40'tan başlıyor artık normal LT düz vites sr'siz paketler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cooLpapa

quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

İklim kontrollü dijital klima yok ise, plus değildir. O zaman fiyatı pahalı...

SR+AT+Plus için o paralar konuşuluyor.

Eskide kalmışsın. Cruze'un piyasası değişti 40'tan başlıyor artık normal LT düz vites sr'siz paketler.

Şu 38.500TL fiyatlı, 21.500km deki 2012 HB LT WTCC PLUS AT SR Metalik Araç örneği sana yeterli gelir sanırım!..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-fiyat-dustu%2Cson-fiyat-ilk-gelen-alir-218454306/detay

Civic mi, Cruze mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

6 ilerimi otomatık?

Evet, tork konvertörlü tam otomatik 6 ileri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egelidost

quote:

sırf akraba diye alışveriş yapmam ben. ama cruze da o fiyata o modelde iyi bence. lpg için bi 30 40 bin km sonra sübap değişmesi gerekebilir.

hayırlı olsun. Allah güle güle sağlıklı kazasız belasız kullanmak nasip etsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: egelidost

quote:

hayırlı olsun. Allah güle güle sağlıklı kazasız belasız kullanmak nasip etsin.

Allah razı olsun.

• konu başlığına 2.EL diye belirtelim lütfen

tam cevap için giriyorum sıfır diye, 2.el çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

konu başlığına 2.EL diye belirtelim lütfen

tam cevap için giriyorum sıfır diye, 2.el çıkıyor.

Cruze'un sıfırı yok. O yüzden öyle açtım.

• egelidost kullanıcısına yanıt
    Hocam kendim 2013 cruze sport plus kullanicisiyim.yan komsun 2014 model civic aldi gecenlerde bir araya geldigimizde inceleme fırsati buldum kapilarda kullanilan plastik malzeme gercekten icler acisi gogusteki malzeme makul sayilir arka camlar cruzedeki gibi tam acilmiyor muzik sistemi cruze nin altinda kendim bizzat denedim motor olarak cruzeden pek sikayetci degilim alt devirlerde biraz olu ama 2200-2300 devir üstünde gayet iyi alirkende arabayi yok gitmiyo yok cok yakiyo felan palavra onlar 630 km yolu 185 tl ile gittim hizim ortalama 120 140 arasi idi bu arada aracim benzinli baska bi arkadasimdada fd6 civic var 2010model bi ara isiklarda kapistik kalkista biraz farkla aldi ama 140 150 den sonra bukadar ovulen civice stop lambalarimi okuttum parasini son kurusuna kadar hakeden bi araba iyikide almisim

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.