Şimdi Ara

CIVIC Mİ, GOLF VI MI ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
2.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sunroof opsiyonunu bi düşünün derim
    ayrı bi dünya
  • hayırlı olsun diyelim
  • Sevgili egunss ve caslann çok teşekkür ederim. Sunroof u inanın alacak durumum kalmadı.
  • Hayırlı olsun arkadaşım.
    Benim de gönlümde Golf VI vardı. Alamadım. 37.000'e premium almıştım.
    Golf iyi bir seçim ama Midline olursa daha iyi olurdu tabi.
  • arabanı aldığında fiyat konusunda bilgilendirirsen benim gibi yeni araç alacaklara yardımcı olmuş olursun.
  • m@ni@c67 çok teşekkür arkadaşım ederim trendline inan yetiyor şu anda bana.
    İlyas KARA arkadaşım ilk önce bi hayırlı olsun deseydin 46750 TL Fiyatı. Yarın konuşacağız belki düşerler ama sanmıyorum başka bayiler inmedi hiç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Budd -- 10 Mart 2009; 19:07:13 >
  • eğer 2 arabayı istiyosan tabikide golf ama başka arabada istiyosam megane3 ü bekle bence çok akıllı bi iş yapmış olursun
  • Megane 3 hb ne zaman gelir fiyatları ne olur bilemiyorum ?
  • CİVİC
  • ya boşver sunroof u falan sen bakta sonradan pişman olacağın bir seçim yapma

Bencede CIVIC
  • Budd arkadaşım civic bölümde öneriler civic üzerine yoğunlaştı.vw bölümünede sordun mu onların görüşü ne kafanı karıştırıpta ortada kalma
  • 1 2 aya kadar gelicek diye biliyorum megane3 ü fiyatları 35 ila 55 arasında bişey olur
  • Adam kararını vermiş ..
    Sanırım hathcback'de daha hoşuna gidiyor...
    Bırakalım Golf alsın .. Ben alamadım o alsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medonk -- 10 Mart 2009; 21:29:12 >
  • burada doğal olarak civic önerilir WV ye gitse tabiki oradada VW önerecekler, o zaman en iyisi tarafsız bi yerde arayacak, büyük olasılıklada yy lın harikası civici tercih edecek, WV günümüzde hala 8 süpaplı araba üretiyor, geri kalmış alman kabalığı, zamana ayak uyduramıyor, bu devirde VW alana şaşıyorum ben, helede civic gibi muhteşem bi seçenek varken
  • Bence Tata'da sorsun, en iyi onlar önerirler
  • Arkadaşlar ww forumundaki arkadaşlarla da görüştüm golf 1.6 102 bg dsg yi önermiyorlar doğal olarak tsı dsg varken. Cıvıc bu şartlarda ağır basıyor doğal olarak cıvıc diyorlar. Tabi benim seçeneğime tsı 1.4 dsg girince golf daha asır basıyor o zamanda. Sonuçta cıvıc inanın çok beğendiğim bir araç ancak tercih ettiğim golf ve motor seçeneği bana daha mantıklı geldi uzun vadede bu benim şahsi görüşüm tabi. Bu konuda kullanan arkadaşlar her iki aracı da daha doğru yorumlarlar diye düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ABABA2307

Bence Tata'da sorsun, en iyi onlar önerirler

Arkadaşım sen neden böyle tuhaf yorumlar yapıyorsun. Bu benim açtığım konuda 2. mesajın saçma sapan konuşup duruyorsun. Diğer konularda aynen ne dediği belli olmayan boş yorumların var. Yazma arkadaşım bu şekilde benim açtığım konuda fikirlerini böyle yazmaya devam edeceksen.
  • bir honda kullanıcısı ve hayranı olarak sana şunu söyleyebilirim ki,

ben sıfır araç alacak olsam yeni kasa civic seçenekler arasında bile olamaz,
    sebebi Honda ların bir şekilde içinde oluşum ve yeni kasa civic kullananlardan duyduğum honda ya ve verilen paraya hiç yakışmayan hataların ve sorunların olduğudur ki araştırırsanız yeni kasa civic ile ilgili çok şikayetler duyarsınız, fanatikliğin anlamı yok...

bunları söylerken şunuda söyleyeyim, honda sadece civic olarak seçeneklerimin arasında olamaz ama wv nin hiçbir modelinide tarzıma asla uymadığı için kapıma koymam kendi adıma...

Bende bu iki araç arasında zorunlu olarak bırakılsam sanırım bir karar veremezdim hondacı olmama rağmen...

umarım içine sinecek bir seçim yaparsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagleanddog -- 10 Mart 2009; 23:03:50 >
  • honda bence bu kadar eleştiriyi haketmiyor bence civic konusunda
    tabiki hatalar olur her firmanın
    ancak civic de ortahallinin alabileceği kaliteli bir araba
  • Boşta gezenin Boş Kalfası'yım, ondandır. Açılan konuların açanın malı olduğunu da bilmiyordum, kusura bakma. Bir daha yazmam senin açacağın konulara bundan böyle. İyi forumlar dilerim...

quote:

Orjinalden alıntı: Budd

quote:

Orjinalden alıntı: ABABA2307

Bence Tata'da sorsun, en iyi onlar önerirler

Arkadaşım sen neden böyle tuhaf yorumlar yapıyorsun. Bu benim açtığım konuda 2. mesajın saçma sapan konuşup duruyorsun. Diğer konularda aynen ne dediği belli olmayan boş yorumların var. Yazma arkadaşım bu şekilde benim açtığım konuda fikirlerini böyle yazmaya devam edeceksen.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.